AVONTURIERS

Bear Grylls

BEAR GRYLLS

Bear is wereldwijd een van de meest herkenbare gezichten op het gebied van survival en avontuur, en de belichaming van de 'Above and Beyond'-mentaliteit van Land Rover. Hij beklom Mount Everest en leidde baanbrekende expedities van de Zuid- tot aan de Noordpool. "Land Rover staat voor avontuur, en avontuur zit in mijn genen", aldus Bear.

Ben Saunders

BEN SAUNDERS

Ben Saunders is schrijver, motivational speaker en grensverleggende, Britse poolreiziger. Ben wil voortdurend voorbij de grenzen van avontuur en beproeving, en heeft getracht om solo Antarctica over te steken, zonder ondersteuning of hulp.

Ed Stafford

ED STAFFORD

Ed Stafford maakte voor het eerst naam als avonturier toen hij de gehele loop van de Amazone te voet volgde. Hij is een groot liefhebber van de Land Rover Discovery, waarin hij, zijn vrouw en hun acht weken oude zoon een reis aflegden door 10 landen, waarbij zij ruim 4.800 kilometer reden in 14 dagen.

Kenton Cool

KENTON COOL

Kenton Cool is een van 's werelds toonaangevende berggidsen; hij biedt het hoofd aan zware omstandigheden tijdens zijn expedities. Hij is afhankelijk van Land Rover auto's om hem naar uitdagende streken te brengen, waaronder het gebied rond de 12 toppen van Mount Everest, en vertrouwt daarbij op functies zoals de verwarmbare stuurwielrand om zijn handen te ontdooien na terugkeer.

Monty Halls

MONTY HALLS

Monty Halls is zeebioloog, producent, avonturier en verslaggever. Hij is bekend van zijn BBC-serie Great Escape, waarbij hij woont en werkt in uitdagende afgelegen gebieden. Als gepassioneerd ontdekkingsreiziger en pleitbezorger voor milieu- en natuurbeheer en militaire liefdadigheidsorganisaties, leidt hij regelmatig duikexpedities voor avonturiers en wetenschappers.