GEDEELDE PASSIE

De basis van onze samenwerking is een gevoel van serene verfijning en een gemeenschappelijk streven naar een duurzame toekomst. Onze Range Rover familie staat klaar om spelers en officials te vervoeren tijdens het toernooi.

Met de oplaadmogelijkheden op locatie en een volledig elektrische actieradius tot 122 km, zijn de Range Rover en Range Rover Sport electric hybrid altijd klaar om kilometers te maken.

TOONAANGEVEND

Het oudste tennistoernooi ter wereld is ook hèt sociale evenement van het seizoen. In een reeks speelse vignetten brengt de Range Rover familie Wimbledon-etiquette tot leven.

RANGE ROVER

DRANKJES MOETEN GOED WORDEN BEWAARD

Perfect gekoeld voor een warme zomerdag met de SV Signature Suite.

DRAAG ALTIJD GEPASTE KLEDING

Range Rover design houdt overal rekening mee.

RANGE ROVER SPORT

GESCHIKTE PAUZES OM OP TE LADEN

Met DC-snelladen is de Range Rover Sport electric hybrid (PHEV) binnen no time klaar voor actie.

GA ZITTEN OP UW TOEGEWEZEN PLAATS

Uw persoonlijke VIP-plaatsen met stoelbekleding in geperforeerd Windsor leder.

RANGE ROVER VELAR

STILTE ALSTUBLIEFT

Neem een pauze en geniet van het stille comfort in het interieur. 

HET SPEL WORDT HERVAT ZODRA HET DAK IS GESLOTEN 

Houd de regen buiten en breng de zon naar binnen met het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel voor.

RANGE ROVER EVOQUE

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover retailer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Verbinding met mobiele netwerken kan niet op elke locatie worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw retailer voor meer details of configureer uw auto online.