SPONSOR- & PARTNERSHIPS

DRIVE AGAINST MALARIA

Land Rover steunt met trots het werk van Drive Against Malaria; een organisatie die zich richt op malariabestrijding en voorlichting in afgelegen en geïsoleerde gebieden, die onbereikbaar zijn voor grootschalige projecten. Mede dankzij hun Land Rovers kan DAM in deze gebieden hulp bieden en zo een belangrijk verschil maken voor de lokale bevolking.

DE INVICTUS GAMES

Een combinatie van doorzettingsvermogen en lichamelijke kracht drijft de deelnemers aan de Invictus Games voort, op hun weg naar revalidatie en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Hun vermogen om ongelofelijke tegenspoed te overwinnen, inspireert ons voortdurend en herinnert ons er continu aan wat wij kunnen bereiken als wij ernaar streven om ‘above and beyond’ te gaan.

HUMANITAIRE HULP, NATUUR- EN MILIEUBEHEER

Land Rover is de trotse partner van meerdere organisaties die zich inzetten om mens, natuur en milieu op innovatieve manieren te helpen en te ondersteunen. Van levensreddend werk in natuur- en milieubeheer tot baanbrekende onderzoeksexpedities; deze organisaties werden door Land Rover uitgekozen vanwege hun vermogen om veranderingen teweeg te brengen die nu én in de toekomst een positieve impact hebben op mens, natuur en planeet.

LANDGOEDFAIR MARIËNWAERDT

Land Rover is al ruim twintig jaar sponsor van de Landgoedfair Mariënwaerdt. De landelijke sfeer, de lifestyle en het luxe gevoel sluiten perfect aan bij de beleving van het merk, in een ambiance waar klanten en geïnteresseerden op ongedwongen wijze kunnen kennismaken met de producten en capaciteiten van Land Rover.

RUITERSPORT

Ruitersportevenementen liggen Land Rover al meer dan 30 jaar nauw aan het hart. Onze betrokkenheid vindt zijn oorsprong in de waarden die wij delen met deze sport. In hun verlangen om ‘above and beyond’ te gaan bij alles wat zij ondernemen, laten deze sporters zich door niets weerhouden in hun streven naar topprestaties.

ZEILEN

Land Rover sponsort rugby, van basis- tot topniveau, geïnspireerd door de waarden die wij delen - integriteit, trots en beheersing. De mannen en vrouwen die deze zware sport beoefenen, vormen een onstuitbare kracht op het veld en daarbuiten, en inspireren ons met hun betrokkenheid en capaciteiten

AVONTUUR

Land Rover's avontuurlijke partners hebben een aangeboren verlangen om de grenzen van ontdekkingsreizen te verleggen. Door de capaciteiten van onze auto's te combineren met hun passie voor avontuur, helpen wij hen om meer uit hun leven en wereld te halen.