BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Birds eye view of Defender on ice

Het nieuwe model vertegenwoordigt 70 jaar aan kennis en innovatie, en integreert de vertrouwde robuustheid waar de Defender om bekend staat in een auto die klaar is voor de 21e eeuw.

HOOGTEPUNTEN

 • ONVERWOESTBAARHEID

  Met onze meest robuuste materialen tot nu toe en tot het uiterste getest. De Defender is ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 • CAPACITEITEN

  Van nature capabel. De Defender kan extreem terrein moeiteloos aan en brengt u vol vertrouwen van de drukke stad naar mul zand en ijzige omgevingen.

 • DESIGN

  Dit is design met een ontegenzeggelijke integriteit. En ongeëvenaarde doelmatigheid.

 • INTERIEURTECHNOLOGIE

  Onze meest intuïtieve technologieën tot nu toe zijn berekend op avonturen in de 21e eeuw en zorgen voor gemak, connectivity en goed zicht.

EXTERIEUR DESIGN

De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het onmiskenbare silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

INTERIEUR DESIGN

Een doelbewust interieur. Het interieur van de Defender kan worden gepersonaliseerd in overeenstemming met uw wensen.

Please enable javascript on your browser.

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

Please enable javascript on your browser.

KLIK EN ONTDEK

KLIK EN ONTDEK

KIES UW DEFENDER

Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en carrosserie-uitvoeringen.

 • DEFENDER

  Ontworpen om alles te overwinnen. De Defender is de meest robuuste en meest capabele auto die wij ooit hebben gecreëerd. Met permanente All Wheel Drive1, twin-speed tussenbak en een monocoque-architectuur kan hij alles aan. Inclusief elk terrein.

 • DEFENDER FIRST EDITION

  De Defender First Edition is uitgevoerd met 20" 5‑Spoke lichtmetalen velgen Style 5098 in Gloss Sparkle Silver, First Edition-badges en een groot aantal andere kenmerken, inclusief ClearSight-achteruitkijkspiegel en Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting.

 • DEFENDER X-DYNAMIC

  Gebouwd voor de meest veeleisende omstandigheden. Met ongekend robuuste Robustec-accenten in de stoelbekleding, zichtbare sleepogen achter in Black en krachtige exterieurstyling.

 • DEFENDER X

  Onstuitbaar Waar ook ter wereld. De Defender X combineert toonaangevende capaciteiten met een onbetwiste offroad-uitstraling, waardoor u verder kunt gaan dan ooit tevoren. Je hebt robuust. En je hebt de Defender X.

 • DEFENDER PLUG-IN HYBRID

  De offroad-capaciteiten blijven gehandhaafd en zijn onder bepaalde omstandigheden zelfs beter dan voorheen. De Land Rover Defender Plug-in Hybrid2 kan precies hetzelfde terrein aan als een benzine- of dieselvariant en heeft dezelfde doorwaaddiepte van 900 mm3.

ACCESSOIRE PACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Kies een van de vier onderstaande packs om meer uit uw leven te halen.

 • EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

 • ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

 • COUNTRY PACK

  Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

 • URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

Help me choose

KEUZEHULP

BEANTWOORD DRIE KORTE VRAGEN OM UW PERFECTE DEFENDER EN ACCESSOIRE PACK TE VINDEN

BLIJF ONTDEKKEN

 • KIES UW LAND ROVER DEFENDER

  Hier vindt u alle uitvoeringen, met een uitgebreide keuze uit fantastische designelementen, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. De Defender is zo gemaakt dat u groter kunt dromen.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


1Permanente All Wheel Drive is standaard op de Land Rover Defender, behalve op die met de nieuwe D200, D250 en D300 zescilinder dieselmotoren.

2Off-road rijden en het gebruik van lage gearing zullen de EV-actieradius aanzienlijk beïnvloeden. Op de afbeeldingen van de Defender Plug-in Hybrid zijn professionele offroad-banden te zien (beschikbaarheid varieert per land. Alleen als door dealer gemonteerde accessoire – band E).

3Waden is alleen mogelijk wanneer de benzinemotor is ingeschakeld.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-simkaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen.


Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan.Controleer altijd de route, de ondergrond, de start- en eindpositie voordat u op bevroren terrein gaat rijden.Voor updates is een dataverbinding vereist.