CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

AL MEER DAN 68 JAAR
EEN ICOON

De Land Rover Defender was vanaf het allereerste begin een all-terrain auto en groeide al snel uit tot een van de meest herkenbare vierwielaangedreven modellen ter wereld. De Defender is duurzaam en capabel. Het model heeft een legendarische status op zeven continenten als het gaat om uitdagende expedities en humanitaire hulpverlening.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

ALL-TERRAIN
CAPACITEITEN

Dankzij zijn maximale capaciteiten onder alle omstandigheden en in het meest uitdagende terrein, is de Land Rover Defender in gebruik bij nood- en hulpdiensten over de hele wereld. Permanente vierwielaandrijving zorgt voor een gelijkmatig, veilig rijgedrag door modderige velden en over rotsachtige paden. Op de weg is het rijgedrag evenwichtig en betrouwbaar.

CAPACITEITEN

CAPACITEITEN

VERVOERT ALLES WAT
U WILT VERVOEREN

Een uitgebreid assortiment accessoires, waaronder trekhaken, dakdragers en imperialen, vindt u bij onze dealers. U kunt het assortiment hieronder bekijken, of contact opnemen met de dichtstbijzijnde dealer.

/

ONMISKENBAAR LAND ROVER

Ondanks 68 jaar evolutie heeft de Land Rover Defender altijd zijn iconische lijnen behouden. Onafhankelijk van de gekozen wielbasis.

UW DEFENDER JOURNEYS

Sinds 1948 heeft de Defender de meest onherbergzame gebieden ter wereld veroverd. Van epische avonturen tot gedenkwaardige momenten, vier met ons 68 iconische Defender jaren door uw Defender Journeys te delen en andere verhalen van over de hele wereld te ontdekken.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.