BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Birds eye view of Defender on ice

Het nieuwe model vertegenwoordigt 70 jaar aan kennis en innovatie, en integreert de vertrouwde robuustheid waar de Defender om bekend staat in een auto die klaar is voor de 21e eeuw. De Defender komt ook beschikbaar in fiscaal aantrekkelijke PHEV-uitvoering.

HOOGTEPUNTEN

 • Defender front bumper

  ONVERWOESTBAARHEID

  Met onze meest robuuste materialen tot nu toe en tot het uiterste getest. De Defender is ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 • Defender wheel driving through desert

  CAPACITEITEN

  Van nature capabel. De Defender kan extreem terrein moeiteloos aan en brengt u vol vertrouwen van de drukke stad naar mul zand en ijzige omgevingen.

 • Defender headlight

  DESIGN

  Dit is design met een ontegenzeggelijke integriteit. En ongeëvenaarde doelmatigheid.

 • Defender in-car technology

  INTERIEURTECHNOLOGIE

  Onze meest intuïtieve technologieën tot nu toe zijn berekend op avonturen in de 21e eeuw en zorgen voor gemak, connectivity en goed zicht.

ONVERWOESTBAARHEID

CAPACITEITEN

DESIGN

INTERIEURTECHNOLOGIE

ACCESSOIRE PACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Kies een van de vier onderstaande packs om meer uit uw leven te halen.

 • defender side profile

  EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  COUNTRY PACK

  Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

 • Defender side profile

  URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans. Ontdek uw perfecte pack met behulp van onze vragenlijst.

UW DEFENDER

 • KIES UW DEFENDER

  Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en carrosserie-uitvoeringen.

 • WELK ACCESSOIRE PACK IS PERFECT VOOR U?

  Beantwoord drie gemakkelijke vragen en vind uw ideale accessoire pack.

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. De laagste cijfers zijn mogelijk niet haalbaar met de standaard velgen. In onze configurator vindt u altijd de actuele CO2-waarde voor de door u geselecteerde auto.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.

Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen.

Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan.

Controleer altijd de route, de ondergrond, de start- en eindpositie voordat u op bevroren terrein gaat rijden.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.