EEN DESIGN MET INTEGRITEIT

EEN NIEUWE INTERPRETATIE VAN EEN ICOON

Montage of Defender specification

COUNTY EXTERIOR PACK

Een eigentijdse uitvoering van een klassieker, inclusief dak en achterdeur in dezelfde contrastkleur, met unieke verlichte dorpellijsten met County-symbool en exterieurtransfers met kleurverloop.

 

75 years logo with Defender

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

Het exterieur in Grasmere Green is geïnspireerd door de iconische Land Rover Series I. Zo eert de Defender 75th Limited Edition 75 jaar van de auto waar het allemaal mee begon.

ONGEËVENAARDE ROBUUSTHEID

ONSTUITBARE CAPACITEITEN

DOELGERICHTE TECHNOLOGIE

Infotainment touch screen display

DE VOLGENDE GENERATIE PIVI PRO

Blijf verbonden met het bekroonde Pivi Pro3 infotainmentsysteem, met een centraal 11,4" touchscreen voor intuïtieve bediening binnen handbereik.

Range Rover Defender camera system

3D SURROUND CAMERA

Zelfverzekerd manoeuvreren. 3D Surround Camera met ClearSight Ground View biedt een 360° zicht op uw omgeving, zodat u zelfverzekerd op elk terrein kunt manoeuvreren.

INTUÏTIEVE DRIVER DISPLAYS

Blijf goed geïnformeerd met het 12,3" Interactive Driver Display en pas de getoonde voertuig- en ritgegevens aan uw wensen aan. Projecteer belangrijke informatie op de voorruit met het optionele Head-Up Display.

Meridian sound system

INSPIREREND GELUID

Beleef audio van concertzaalkwaliteit met het 700 W MeridianTM Surround Sound-audiosysteem voor kristalheldere hoge tonen en rijke bastonen.

smiling girl sitting in the car

HET GEMAK VAN CONNECTIVITY

Krijg toegang tot Amazon Alexa en Spotify via het Online Pack5, met Software-Over-The-Air-updates (SOTA) die uw auto up-to-date houden.

ONBELEMMERD ZICHT

Laad de bagageruimte vol en behoud een volledig, onbelemmerd zicht op het gebied achter de auto via het live-videobeeld van de ClearSight-achteruitkijkspiegel.6

Man is driving Defender on the bridge road

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Maak uw keuze uit een reeks innovatieve technologieën die is ontworpen om rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger te maken.

KRACHTIGE PRESTATIES

Range Rover Defender in desert

DEFENDER 110

ELECTRIC HYBRID  

Compromissen zijn niet langer nodig. Met een elektromotor van 76 kW/104 pk en een viercilinder benzinemotor van 221 kW/300 pk levert de Defender 110 plug-in electric hybrid (PHEV) een puur elektrische actieradius van maximaal 51 km en een totale actieradius van maximaal 760 km.

DEFENDER 110 V8

Geniet van pure kracht. De 386 kW/525 pk supercharged V8-motor kan de auto in slechts 5,4 seconden van 0-100 km/h laten accelereren en maakt een topsnelheid van 240 km/h†† mogelijk.

ELECTRIC HYBRID SPECIFICATIES

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT)

51

KM

Verwachte actieradius onder real-world rijomstandigheden tot 43 km.

0-100 KM/H

5,6

SECONDEN

0-100 km/h in 5,6 seconden.

OPENBARE LAADSTATIONS (VANAF)

30

MINUTEN

DC-snelladen van 0 tot 80 procent in ca. 30 minuten.

TREKGEWICHT (TOT)

3.000

KG

De keuze van de motor kan van invloed zijn op het trekgewicht.

VEELZIJDIGE PERSONALISATIE

BLIJF ONTDEKKEN

Close up view of LED headlight

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIES

Bekijk het volledige modellenprogramma en de specificaties van de Defender 110.

Defender parked on City Road

OVERZICHT DEFENDER 90

De Defender in zijn puurste vorm.

Rear top view of parked car

OVERZICHT DEFENDER 130

Ruimte voor gezamenlijke, epische avonturen.

Bekijk de WLTP-waarden
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

*Met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8-uitvoeringen.

††De topsnelheid bedraagt 191 km/h indien de auto is uitgerust met 20" velgen.

1 Niet compatible met Front Expedition Protection System of 'A'-frame beschermbeugel.
2Controleer altijd de route en het eindpunt voordat u gaat waden.
3Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.
4Beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving.
5Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.
6 Beschikbaarheid functie is afhankelijk van lokale voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.