EXTERIEUR

EXPEDITION IMPERIAAL

Bij extreme avonturen is het van essentieel belang dat u geen uitrusting hoeft achter te laten. Het Expedition imperiaal1 kan een dynamische belasting van maximaal 132 kg2 aan en biedt meer dan genoeg ruimte.

UITKLAPBARE DAKLADDER

De uitklapbare dakladder vergemakkelijkt het opbergen van uw spullen en verbetert de toegang tot het dak. Voor extra diefstalbeveiliging kan de ladder worden vergrendeld in de ingeklapte stand.

OPBLAASBARE WATERDICHTE LUIFEL

Geniet van het uitzicht zonder u zorgen te maken over het weer. De opblaasbare waterdichte luifel kan snel worden opgezet en kan zowel aan de zijkant als aan de achterzijde van de auto worden bevestigd.

DRAAGBAAR AFSPOELSYSTEEM

Maak uw uitrusting eenvoudig schoon met het draagbare afspoelsysteem met 6,5 liter water onder druk. Inclusief slang en douchekop. Het systeem kan ook worden gebruikt om laarzen, fietsen of wetsuits af te spoelen.

FIETSDRAGER

Neem twee fietsen mee op al uw avonturen met twee fietsdragers1 3 voor op het dak.

INTERIEUR

GEÏNTEGREERDE LUCHTCOMPRESSOR

Pomp de banden van de auto, fietsbanden, luchtbedden en andere opblaasbare voorwerpen op elk gewenst moment op met de geïntegreerde luchtcompressor4 in de bagageruimte van de auto.

CLICK & GO-SYSTEEM

Een veelzijdig, multifunctioneel systeem voor passagiers op de tweede zitrij. Het wordt bevestigd aan de hoofdsteunstijlen van de voorstoelen en kan worden uitgebreid met een reeks accessoires voor bevestiging van uw tablets of ophangen van uw tassen, laptops en jasjes.

PET PACKS

Maak een keuze uit ons programma Pet Packs om uw huisdier veilig en comfortabel mee te nemen op elke reis, en tegelijkertijd het interieur van uw auto te beschermen.

ACCESSOIRE PACKS

Vier packs. Onbeperkte mogelijkheden. Kies uit de onderstaande opties om meer uit uw leven te halen.

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

COUNTRY PACK

Een modderbad is geen probleem. Met het Country Pack is uw Defender berekend op de elementen en maakt u elke reis echt onvergetelijk.

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in stad en land dankzij spraakmakend design, zelfverzekerde uitstraling en balans.

1Roof rails benodigd voor montage van dwarsdragers.

2Indien gemonteerd op 110 met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8-uitvoeringen. Voor Defender V8-uitvoeringen is geen dynamische daklast toegestaan.

3Dwarsdragers benodigd voor montage.

4Niet beschikbaar op PHEV.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.