HOOGTEPUNTEN 

BIG GAME SAFARI 

Spot neushoorns, olifanten, giraffen en leeuwen in een van 's werelds grootste reservaten, het Etosha National Park.

CINEMATISCH LANDSCHAP 

Reis door het spectaculaire Palmwag Nature Reserve en de wervelende stofstormen van de Mopane-savanne. Beleef inspirerende zonsondergangen boven de Etendeka Mountains en ontdek de rode zandstenen rotswanden van Twyfelfontein. 

KLASSIEKE ARCHITECTUUR EN CULTUUR 

De charismatische kuststad Swakopmund, met indrukwekkende zandduinen en krachtige Zuid-Atlantische branding, is vol Duitse koloniale architectuur en biedt surrealistische promenades langs de zee. 

AVONTUURLIJK OFFROAD-RIJDEN 

Een landschap dat zowel meedogenloos als spectaculair is. Diep zand, droge rivierbeddingen en ongemarkeerde paden zullen u en de Defender op de proef stellen. 

ONTDEK MEER DEFENDER JOURNEYS 

Aerial view of the beach

SKELETON COAST

Avontuurlijke zandritten, spectaculaire scheepswrakken en de raadselachtige natuur van de noordwestkust van Namibië. 

 

Water Splash and Greens

SAFARI BOTSWANA 

Ontdek het hart van de overweldigende Afrikaanse schoonheid met de iconische Victoriawatervallen en het prachtige Chobe National Park en Moremi Game Reserve. 

Ga naar landrover.nl/terms-and-conditions voor de algemene voorwaarden

 

Belangrijke opmerking

 

De hier getoonde afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. In geval van onduidelijkheid over het programma wordt de tekst van het reisplan beschouwd als de nauwkeurigere interpretatie van de reis. Wij behouden ons het recht voor om de reisroute te wijzigen en/of de touroperator te vervangen door gelijkwaardige alternatieven.