HOE HET WERKT

Car Icon with Euro sign

AANBETALING

Kies eerst het bedrag dat u wilt aanbetalen voor uw voertuig. Een hogere aanbetaling resulteert in een lager maandbedrag.

Euro sign with Calendar Icon

MAANDELIJKSE BETALING

Gedurende de looptijd van uw overeenkomst betaald u een vast laag maandbedrag.

Note Sign with Euro Icon

VOORDELEN VAN EEN SLOTTERMIJN

Het mogelijk om te financieren met een slottermijn. Deze slottermijn lost u tijdens de loop van het contract niet af. U betaalt alleen het verschil tussen de aanschafwaarde en de slottermijn in maandelijkse termijnen. Dit geeft u meer financiële ruimte! Aan het einde van het contract dient de slottermijn te worden voldaan.

Car Icon with Euro sign

AUTO EN EERSTE BETALING

Uw overeenkomst afronden Als u alle betalingen heeft gedaan (inclusief eventuele slottermijn), bent u aan het einde van uw overeenkomst eigenaar van de auto.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek ons aanbod aan Land Rover en bereken uw maandbedrag middels de calculator.

NUTTIGE INFORMATIE    

Hier volgen antwoorden op de meest gestelde vragen over deze overeenkomst.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN WAT BETREFT HET CONTRACTKILOMETRAGE?

 •   

  Bij Financial Lease is er geen kilometer beperking.

WAT IS DE MINIMALE EN MAXIMALE CONTRACTDUUR?

 •   

  De minimale contractduur bedraagt 24 maanden en de maximale contractduur 84 maanden.

WAT IS HET BELEID VAN LAND ROVER TEN OPZICHTE VAN HET INLEVEREN VAN DE AUTO?

 •   

  Het voertuig moet in goede staat zijn, (normale slijtage is acceptabel), binnen de overeengekomen kilometerstand en volledig onderhouden in overeenstemming met de voorwaarden en bepalingen van uw overeenkomst. Voor ultieme gemoedsrust kunt u kiezen voor ons optionele pakket inclusief onderhouds- en servicebeurten en reparaties als onderdeel van uw overeenkomst.

   

  BEKIJK DE HANDLEIDING MET UITLEG OVER EEN GOEDE VOERTUIGSTAAT

MEER FINANCIERINGS-EN LEASEOPTIES

GENIET VAN MEER FLEXIBILITEIT

Met Multi-option
Pas uw aanbetaling, maandelijkse betalingen en jaarlijkse kilometrage aan op basis van uw wensen en kies of u uiteindelijk de auto wilt aanschaffen, een nieuw model wilt kiezen of bij ons wilt inleveren.

LEASEN IN PLAATS KOPEN

Met full operational lease
Aan het einde van de overeenkomst kunt u de auto gewoon bij ons inleveren.

KOPEN MET HET BETAALPLAN

Met betaalplan
Spreid uw aankoop in vaste maandelijkse betalingen zonder kilometerbeperkingen. Kies het aanbetaling en eventuele slottermijn die past bij uw behoefte.

PRIVATE LEASE

Private Lease is een alles-in-één-oplossing.

Geen zorgen meer over verzekeringen of dure reparaties. U hoeft alleen nog te tanken of te laden. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vast maandbedrag middels een automatische incasso.

Land Rover Financial Services (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Uw dealer treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Land Rover Financial Services en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.


De lease wordt uitgevoerd door Arval BV, gevestigd  aan Duwboot 10, 3991 CD Houten, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30139084. Arval gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.


Arval is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het register financiële dienstverleners onder het nummer 12017042. De in de leasecontracten opgenomen verzekeringen zijn ondergebracht bij Greenval Insurance DAC, The Anchorage,17-19 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2 D02 DT18, Ierland, ingeschreven onder dossiernummer 432783. Greenval staat onder toezicht van de Central Bank of Ireland en is bevoegd in Nederland verzekeringen aan te bieden.


BNP Paribas Personal Finance B.V. gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, de eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.