HOE HET WERKT

Euro sign with Calendar Icon

MAANDELIJKSE BETALING

Gedurende de vastgestelde looptijd van de overeenkomst betaalt u een reeks vaste maandelijkse betalingen.

Illustration of vector icons

EINDE VAN DE OVEREENKOMST

Aan het einde van het contract levert u het voertuig weer in en volgt er een kilometerafrekening. Indien u meer of minder kilometers heeft gereden dan contractueel overeengekomen, volgt er een verrekening. Indien de auto schade heeft wordt er een eigen bijdrage doorbelast per geconstateerde schade.

Illustration of vector icons

HET BEPALEN VAN DE CONTRACTCONDITIES

Bepaal het jaarkilometrage en de duur van de overeenkomst. De maximale kilometerstand is 240.000 kilometer en de looptijd van het contract ligt tussen de 30 en 60 maanden.

Euro sign with Calendar Icon

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN DE MAANDELIJKSE LEASEPRIJS?

In de leaseprijs is inbegrepen:

 • Afschrijving en rente
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie, onderhoud en banden (optioneel kunt u kiezen voor all-season of winterbanden)
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Pechhulp in Europa
 • Allriskverzekering (WA & Casco)
Euro sign with Calendar Icon

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN DE MAANDELIJKSE LEASEPRIJS?

Duur van de overeenkomst: 36 maanden
Jaarkilometrage: 10.000 kilometer

Maandbedrag: €1.000

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek ons aanbod aan Land Rover en bereken uw maandbedrag middels de calculator.

NUTTIGE INFORMATIE

Hier volgen antwoorden op de meest gestelde vragen over deze overeenkomst.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN WAT BETREFT HET CONTRACTKILOMETRAGE?

 •   

  Het minimale jaarkilometrage is 10.000 kilometer per jaar. De maximale kilometerstand is 240.000 kilometer binnen de gehele contractduur. Als er met het voertuig aan het einde van de leaseperiode meer of minder kilometers zijn gereden dan is overeengekomen volgens het contract, worden deze conform contract met u verrekend. Het contractkilometrage wordt ook naar rato verrekend in het geval van een vroegtijdige beëindiging van het contract.

WAT IS DE MINIMALE EN MAXIMALE CONTRACTDUUR?

 •   

  De minimale contractduur bedraagt 30 maanden en de maximale contractduur 60 maanden.

WAT IS HET BELEID VAN LAND ROVER TEN OPZICHTE VAN HET INLEVEREN VAN DE AUTO?

KAN IK HET CONTRACT WIJZIGEN ALS MIJN OMSTANDIGHEDEN VERANDEREN?

 •   

  Ja, u kunt uw contractduur en het jaarkilometrage wijzigen als uw omstandigheden veranderen, behalve tijdens de eerste en laatste 6 maanden van het contract. Het wijzigen van de contractduur of jaarkilometrage heeft effect op de hoogte van het maandbedrag.

WAT VOOR SOORT VERZEKERING IS INBEGREPEN?

 •   

  In de leaseprijs is een allriskverzekering inbegrepen.

MEER FINANCIERINGS-EN LEASEOPTIES

GENIET VAN MEER FLEXIBILITEIT

Met Multi-option
Pas uw aanbetaling, maandelijkse betalingen en jaarlijkse kilometrage aan op basis van uw wensen en kies of u uiteindelijk de auto wilt aanschaffen, een nieuw model wilt kiezen of bij ons wilt inleveren.

KOPEN MET HET BETAALPLAN

Met betaalplan
Spreid uw aankoop in vaste maandelijkse betalingen zonder kilometerbeperkingen. Kies het aanbetaling en eventuele slottermijn die past bij uw behoefte.

ZAKELIJKE FINANCIERING

Financial lease
Op zoek naar een zakelijke financiering? Kies dan voor Financial Lease, dit geeft u de zekerheid van een vast rentetarief en gelijke maandbedragen. De looptijd van een Financial Lease contract is mogelijk tussen de 12 en 84 maanden.

PRIVATE LEASE

Private Lease is een alles-in-één-oplossing.

Geen zorgen meer over verzekeringen of dure reparaties. U hoeft alleen nog te tanken of te laden. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vast maandbedrag middels een automatische incasso.

Land Rover Financial Services (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Uw dealer treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Land Rover Financial Services en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.


De lease wordt uitgevoerd door Arval BV, gevestigd  aan Duwboot 10, 3991 CD Houten, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30139084. Arval gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.


Arval is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het register financiële dienstverleners onder het nummer 12017042. De in de leasecontracten opgenomen verzekeringen zijn ondergebracht bij Greenval Insurance DAC, The Anchorage,17-19 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2 D02 DT18, Ierland, ingeschreven onder dossiernummer 432783. Greenval staat onder toezicht van de Central Bank of Ireland en is bevoegd in Nederland verzekeringen aan te bieden.


BNP Paribas Personal Finance B.V. gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, de eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.