HOE HET WERKT

Car Icon with Euro sign

AANBETALING

Kies eerst het bedrag dat u wilt aanbetalen voor uw voertuig. Een hogere aanbetaling resulteert in een lager maandbedrag.
Euro sign with Calendar Icon

MAANDELIJKSE BETALINGEN

Gedurende de looptijd van de overeenkomst betaalt u een vast maandbedrag.

Note Sign with Euro Icon

LAATSTE BETALING EN MOGELIJKHEDEN

Aan het einde van de overeenkomst heeft u de keuze om: 1) u ruilt uw Land Rover in voor een nieuwe 2) uw Land Rover te behouden door het betalen van de slottermijn 3) de Land Rover bij ons in te leveren.

Car Icon with Euro sign

AUTO EN AANBETALING

Kies een Land Rover die bij uw levensstijl past. Bepaal uw eventuele aanbetaling.

Illustration of vector icons

HET BEPALEN VAN DE CONTRACTCONDITIES

Bepaal hoeveel kilometers u wilt rijden (* tot 30.000 kilometer per jaar), en hoelang u wilt dat de overeenkomst loopt (** tussen de 24 en 48 maanden).

Illustration of vector icons

UW OVEREENKOMST AFRONDEN

Als u alle betalingen heeft gedaan (inclusief eventuele slottermijn), bent u aan het einde van uw overeenkomst eigenaar van de auto.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek ons aanbod aan Land Rover en bereken uw maandbedrag middels de calculator.

NUTTIGE INFORMATIE

Hier volgen antwoorden op de meest gestelde vragen over deze overeenkomst.

WAT IS HET MAXIMALE TOEGESTANE AANTAL KILOMETERS?

 •   

  Voorafgaand voor het afsluiten van uw contract kiest u of u 10.000, 20.000 of 30.000 kilometer per jaar wilt rijden. Mocht u meer rijden dan het aantal afgesproken kilometers, dan wordt dit bij het inleveren van het voertuig verrekend met  de restwaarde.

WAT IS DE MINIMALE EN MAXIMALE CONTRACTDUUR?

 •   

  De minimale contractduur bedraagt 12 maanden en de maximale contractduur 48 maanden.

WAT IS HET BELEID VAN LAND ROVER WAT BETREFT DE TERUGNAME VAN DE AUTO?

 •   

  Het voertuig moet in goede staat zijn, (normale slijtage is acceptabel), binnen de overeengekomen kilometerstand en volledig onderhouden in overeenstemming met de voorwaarden en bepalingen van uw overeenkomst.

KAN IK DEZE FINANCIERING GEBRUIKEN VOOR EEN GEBRUIKTE JAGUAR?

 •   

  Nee. Dit is helaas niet mogelijk. 

MEER FINANCIERINGS-EN LEASEOPTIES

LEASEN IN PLAATS KOPEN

Met full operational lease
Aan het einde van de overeenkomst kunt u de auto gewoon bij ons inleveren.

KOPEN MET HET BETAALPLAN

Met betaalplan
Spreid uw aankoop in vaste maandelijkse betalingen zonder kilometerbeperkingen. Kies het aanbetaling en eventuele slottermijn die past bij uw behoefte.

ZAKELIJKE FINANCIERING

Financial lease
Op zoek naar een zakelijke financiering? Kies dan voor Financial Lease, dit geeft u de zekerheid van een vast rentetarief en gelijke maandbedragen. De looptijd van een Financial Lease contract is mogelijk tussen de 12 en 84 maanden.

PRIVATE LEASE

Private Lease is een alles-in-één-oplossing.

Geen zorgen meer over verzekeringen of dure reparaties. U hoeft alleen nog te tanken of te laden. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vast maandbedrag middels een automatische incasso.

Land Rover Financial Services (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam) treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. Uw dealer treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV. Dit betreft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Land Rover Financial Services en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst aan u verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.


De lease wordt uitgevoerd door Arval BV, gevestigd  aan Duwboot 10, 3991 CD Houten, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30139084. Arval gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.


Arval is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het register financiële dienstverleners onder het nummer 12017042. De in de leasecontracten opgenomen verzekeringen zijn ondergebracht bij Greenval Insurance DAC, The Anchorage,17-19 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2 D02 DT18, Ierland, ingeschreven onder dossiernummer 432783. Greenval staat onder toezicht van de Central Bank of Ireland en is bevoegd in Nederland verzekeringen aan te bieden.


BNP Paribas Personal Finance B.V. gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, de eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.