HOE HET WERKT

Car Icon with Euro sign

ALLES-IN-ÉÉN

Land Rover Private Lease is een alles-in-één-oplossing. Geen zorgen meer over verzekeringen of dure reparaties. U hoeft alleen nog te tanken of te laden.

Euro sign with Calendar Icon

VAST MAANDBEDRAG

Gedurende de looptijd van het contract betaalt u een vast maandbedrag middels een automatische incasso.

Note Sign with Euro Icon

EINDE VAN DE OVEREENKOMST

Aan het einde van het contract levert u het voertuig weer in en kunt u een nieuwe Land Rover uitzoeken.

Car Icon with Euro sign

STEL UW AUTO SAMEN

Kies een Land Rover die bij u past. U kunt de auto naar uw eigen wensen samenstellen.

Illustration of vector icons

KIES EEN LOOPTIJD EN KILOMETERBUNDEL

U kunt een looptijd van 30, 36, 48 of 60 maanden kiezen. Daarnaast kunt u kiezen voor 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar.

Illustration of vector icons

START DE AANVRAAG

Is de auto en het private lease product helemaal naar uw wensen? Start dan het aanvraagproces.

Euro sign with Calendar Icon

MAANDBEDRAG

Duur van de overeenkomst: 60 maanden

Jaarkilometrage: 10.000 kilometer

Maandbedrag: €1.000

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Ontdek ons aanbod aan Land Rover en bereken uw maandbedrag middels de calculator.

NUTTIGE INFORMATIE

Hier volgen antwoorden op de meest gestelde vragen over deze overeenkomst.

WAT IS ALLEMAAL INBEGREPEN IN PRIVATE LEASE?

 •   

  Jaguar Private Lease is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. Bij Jaguar Private Lease zit alles in één aantrekkelijk, vast maandbedrag zonder verrassingen: 

  - Rente en afschrijving

  - WA verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van €225,00 per niet verhaalbare schade

  - Motorrijtuigenbelasting

  - Pechhulp in binnenland en Europa

  - Vervanging van de banden

  - Schadeherstel en glasreparatie

  - Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 48 uur

  - Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

  - Onderhoud

  Brandstof na aflevering en boetes zijn niet inbegrepen.

WAT HOUDT KEURMERK PRIVATE LEASE IN?

 •   

  Land Rover Private Lease wordt aangeboden in samenwerking met Arval. Arval is voorzien van het Keurmerk Private Lease, hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease is door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease ontwikkeld, in samenwerking met de Consumentenbond.

   

  Zekerheden van het Keurmerk Private Lease

   

  • Eerlijke voorwaarden

  • Compleet product

  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten

  • 14 dagen bedenktijd

  • Zekerheid bij klachten

   

  Meer over Keurmerk Private Lease

IS PRIVATE LEASE DUURDER DAN KOPEN?

 •   

  De kosten van een private lease contract lijken gevoelsmatig vaak hoog. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat in het tarief ook de waardevermindering (afschrijving), toekomstig onderhoud, reparaties en bandenvervanging van de auto zijn opgenomen. Dit zijn kosten die u bij de aanschaf van een auto vaak niet meerekent.

WAT BETEKENT EEN BKR-REGISTRATIE EN WORD IK AANGEMELD?

 •   

  Als u een Private Lease-overeenkomst afsluit, wordt dit geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). BKR heeft als doel consumenten te beschermen tegen overkreditering. Ook geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. In de leaseovereenkomst staat de informatie hierover. Het bedrag dat wordt doorgegeven is op basis van looptijd x leasetarief x 100%.

   

  Rekenvoorbeeld:

  Stel u least via Private Lease een auto voor € 800 per maand, op basis van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar. Dan wordt het bedrag als volgt berekend: 48 maanden x € 800 x 100% = € 38.400. Dit bedrag wordt doorgegeven aan het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

WAAR VIND IK DE PRIVATE LEASE VOORWAARDEN?

 •   

  Met Land Rover Private Lease rijdt u in een nieuwe Land Rover, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. U heeft geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. De voorwaarden vindt u hier.

MEER FINANCIERINGS-EN LEASEOPTIES

GENIET VAN MEER FLEXIBILITEIT

Met Multi-option
Pas uw aanbetaling, maandelijkse betalingen en jaarlijkse kilometrage aan op basis van uw wensen en kies of u uiteindelijk de auto wilt aanschaffen, een nieuw model wilt kiezen of bij ons wilt inleveren.

LEASEN IN PLAATS KOPEN

Met full operational lease
Aan het einde van de overeenkomst kunt u de auto gewoon bij ons inleveren. 

KOPEN MET HET BETAALPLAN

Met betaalplan
Spreid uw aankoop in vaste maandelijkse betalingen zonder kilometerbeperkingen. Kies het aanbetaling en eventuele slottermijn die past bij uw behoefte.

ZAKELIJKE FINANCIERING

Financial lease
Op zoek naar een zakelijke financiering? Kies dan voor Financial Lease, dit geeft u de zekerheid van een vast rentetarief en gelijke maandbedragen. De looptijd van een Financial Lease contract is mogelijk tussen de 12 en 84 maanden.

Land Rover Financial Services (een handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. kantoorhoudende te Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam)treedt op als aanbieder van de genoemde financieringen. BNP Paribas Personal Finance geeft geen advies, u dient zelf te bepalen of het door uw gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Verdere informatie over deze kredietmogelijkheid kunt u vinden via de website van Landrover en de Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet wordt voorafgaand aan de totstandkoming van overeenkomst aan u verstrek . Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

De lease wordt uitgevoerd door Arval BV, gevestigd  aan Duwboot 10, 3991 CD Houten, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30139084. Arval gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.  

 

Arval is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het register financiële dienstverleners onder het nummer 12017042. De in de leasecontracten opgenomen verzekeringen zijn ondergebracht bij Greenval Insurance DAC, The Anchorage,17-19 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2 D02 DT18, Ierland, ingeschreven onder dossiernummer 432783. Greenval staat onder toezicht van de Central Bank of Ireland en is bevoegd in Nederland verzekeringen aan te bieden.

 

BNP Paribas Personal Finance B.V. gebruikt het merk Jaguar onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, de eigenaar van de merken Jaguar en Land Rover.