UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Man carrying loads to the opened storage cabin

DISCOVERY SPORT DISCOVERY SPORT HOOGTEPUNTEN

VEELZIJDIGHEID

Veelzijdig en handig – maakt uw leven net iets gemakkelijker en plezieriger.

5+2 ZITPLAATSEN

Het interieur biedt voldoende ruimte voor uzelf en zes vrienden, en de bagageruimte heeft een bruto inhoud van 157* liter. Dat is gelijk aan een inhoud van 115* liter volgens de VDA-norm, gemeten met massieve blokken.

Verplaats de schuifregelaar om de verschillende inhouden van de bagageruimte te bekijken.

5 ZITPLAATSEN

Neem al uw extra uitrusting mee. De standaard vijfzits interieurconfiguratie biedt een bruto inhoud van 1.179* liter, met een bruikbare inhoud volgens de VDA-norm van 963* liter.

Discovery Sport

Verplaats de schuifregelaar om de verschillende inhouden van de bagageruimte te bekijken.

4 ZITPLAATSEN

Klap een van de zitplaatsen achterin neer en profiteer van een grotere bruto inhoud van 1.302* liter. Dit is gelijk aan een bruikbare inhoud volgens de VDA-norm van 1.085* liter, zodat u ook die extra bagage nog kunt meenemen.

Verplaats de schuifregelaar om de verschillende inhouden van de bagageruimte te bekijken.

3 ZITPLAATSEN

Wanneer u samen met twee vrienden reist, biedt deze configuratie van de Discovery Sport ruimte aan alle bagage – met een bruto inhoud van 1.548* liter, en een inhoud volgens de VDA-norm van 1.330* liter.

Verplaats de schuifregelaar om de verschillende inhouden van de bagageruimte te bekijken.

2 ZITPLAATSEN

Wanneer u de tweede zitrij neerklapt, kunt u gemakkelijk grotere voorwerpen meenemen. De bruto inhoud van de bagageruimte wordt daarmee vergroot tot 1.794* liter. De inhoud volgens de VDA-norm bedraagt dan 1.574* liter.

Verplaats de schuifregelaar om de verschillende inhouden van de bagageruimte te bekijken.

*De bruto inhoud geldt als standaard in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte via simulatie te vullen met vloeistof. De VDA-inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en is een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

 • Interior Rear View Mirror Partition

  CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  De inhoud en afmetingen van de bagageruimte zijn toonaangevend; u kunt alle benodigdheden van uw gezin kwijt. En met de ClearSight-achteruitkijkspiegel1  kunt u de weg achter u nog zien in de achteruitkijkspiegel.

 • Extreme top view of cars on road showing headlight

  MATRIX LED-KOPLAMPEN

  Matrix LED-koplampen, onderdeel van ons programma innovatieve technologieën, beschikken over een adaptieve lichtbundel die automatisch dimt en continu wordt versteld om maximaal zicht te bieden zonder tegemoetkomend verkeer te verblinden.

 • Close up of safety seat belt

  VEILIGHEID

  Een programma bestuurders-ondersteunende functies en een uitgebreid systeem van maximaal acht airbags voor bestuurder en passagiers helpen uw gezin veilig te houden.

 • Rear view of man driving on road

  BESTUURDERSONDERSTEUNING

  Kies uit een programma functies die rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar, waarbij alle functies zijn ontworpen om uw rijbeleving te optimaliseren en uw veiligheid te vergroten.

TECHNOLOGIE

Snelle en intuïtieve technologie, ontworpen voor uw rijplezier.

PIVI PRO

Tot de standaard kenmerken van Pivi Pro2 behoren:
- 10" touchscreen
- Digitale radio (DAB+)
- Nieuw ontworpen interface
- Apple CarPlay®3
- Android AutoTM4
- Remote5

Met Pivi Pro2 wordt u in de auto begeleid door de nieuwste kunstmatige intelligentie, die functies biedt als het zelflerende navigatiesysteem, voor volledig connected rijden.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende lay-outs, waaronder 3D-navigatie op volledig scherm, rij-informatie, of snel aflezen welk nummer wordt afgespeeld – allemaal op het 12,3" HD Interactive Driver Display.

Het Head-Up Display6 (optie) projecteert voor het rijden belangrijke informatie op de voorruit. U leest gemakkelijk de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIANTM SURROUND SOUND

Een absoluut betrokken, uiterst authentieke concertzaal-beleving. Bestuurder en passagiers worden als het ware omhuld door de volle en heldere klanken van een open, ruim concert, via een set zij-, front- en achter-luidsprekers. En dankzij de TrifieldTM-technologie wordt het allemaal naadloos geïntegreerd, zodat u ontspannen van elk detail kunt genieten.

14 luidsprekers, een tweekanaals subwoofer en 650 W-versterker

Kenmerken: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield

Zoomed view of Music system
Beach side road scenery from steering wheel
Close up Meridian Sound System
Autoplay Stop
 • SOFTWARE UPDATES ICON

  SOFTWARE-UPDATES

  Uw auto blijft up-to-date met software-updates7. Het infotainmentsysteem, de telematica en de verschillende regelmodules in de auto kunnen allemaal op afstand worden geüpdatet om zo optimale prestaties te blijven garanderen. Zo blijft uw auto zich verbeteren.

 • ONLINE PACK ICON

  ONLINE PACK

  Het Online Pack met data-abonnement8 biedt nog meer connected services via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot:

  - Onbeperkt streamen van media8
  - Weerberichten

 • DRAADLOZE TELEFOONLADER

  De draadloze telefoonlader met signaalversterker9(optie) maakt het mogelijk compatible smartphones op te laden zonder dat u kabels of een oplaadstation nodig hebt. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

 • LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR MET PM2.5-FILTER

  NanoeTM-ionisatietechnologie (optie) draagt bij aan het welzijn van bestuurder en passagiers. Door het indrukken van de knop 'PURIFY' schakelt u een speciaal ontworpen filter in, dat fijne deeltjes (tot PM2.5 klein) en allergenen zoals stof en pollen uit de buitenlucht aantrekt en vasthoudt.

CAPACITEITEN

Een compacte SUV, net zo capabel als u van een Land Rover verwacht.

Front view of parked Discovery sport on Dirt Road

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als bij offroad-rijden. Op gladde ondergrond, zoals gras en sneeuw, kan het aandrijfkoppel traploos worden verdeeld over de vóór- en achterwielen, ten behoeve van maximale grip.

Tilted view of Driving on dirty road

TERRAIN RESPONSE 2

Met keuze uit vier Terrain Response-instellingen stemt u de capaciteiten van de Discovery Sport altijd exact af op de betreffende ondergrond. Terrain Response 2 evalueert de actuele rijomstandigheden. Dit bekroonde systeem tilt autorijden naar het hoogste niveau door automatisch de meest geschikte instelling voor de betreffende ondergrond te selecteren.

Front view of Driving through Water

WADEN

Blijf zelfverzekerd, zelfs wanneer u spontaan besluit door een waterpartij te rijden. Wade Sensing ondersteunt u tijdens het waden, door te waarschuwen indien de waterhoogte in de buurt komt van de maximum doorwaaddiepte van de auto10.

 • Tilted view of Driving on dirty road

  HILL DESCENT CONTROL

  Hill Descent Control maakt afdalen van lastige hellingen gemakkelijk door een constante snelheid te handhaven en elk wiel afzonderlijk af te remmen.

 • Front view of Discovery Sport in Mountain scenery

  ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

  All Terrain Progress Control helpt u om een constante snelheid in te stellen en te handhaven onder uitdagende offroad-omstandigheden.

 • Parked car on the grass with towing capacity

  TOW ASSIST EN ADVANCED TOW ASSIST

  De Discovery Sport kan tot 2.500 kg trekken. Een afneembare of elektrisch uit-/inklapbare trekhaak (optie) kan worden gemonteerd. U kunt de veelzijdigheid van uw auto verder vergroten door een keuze te maken uit een programma als accessoires beschikbare dakdragers en trekhaken.

 • Clearsight ground view through Bonnet

  CLEARSIGHT GROUND VIEW

  Ideaal tijdens offroad-rijden en het overwinnen van uitdagend terrein. Met ClearSight Ground View11, beschikbaar samen met 3D Surround Camera, kunt u als het ware 'door' de motorkap van de Discovery Sport heen kijken. Deze functie toont op het touchscreen camerabeelden van de omgeving, inclusief de grond onder de auto en de wielen.

PRESTATIES

Geniet van soepele prestaties met geavanceerde rijdynamiek en een programma efficiënte motoren die aan elke wens voldoen.

Side view of car with charging dock

PLUG-IN HYBRID

De Discovery Sport Plug-in Hybrid is zowel ideaal voor woon-werkverkeer als voor avonturen met het hele gezin, en biedt volledig elektrisch emissievrij rijden. De auto kan onder meer worden opgeladen via een DC-snellader.

SPECIFICATIES PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISCH BEREIK (TOT)

60KM††

WLTP TEL elektrische actieradius getoond.​

CO2-EMISSIES (VANAF)

34G/KM††

Profiteer van nul uitlaatemissies in de EV-modus. 

OPLAADTIJD THUIS (VANAF)

132min**

Tot 100% met een 7 kW AC-thuislader.

OPLAADTIJD OPENBAAR (VANAF)

30min**

Laad tot 80 procent op in < 30 minuten met een 32 kW DC snellader.

 • Front view of Driving Discovery sport on the road

  AANDRIJFLIJNEN

  Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en raffinement: er is een uitgebreid programma motoren beschikbaar voor de Discovery Sport, inclusief een Plug-in Hybrid.

 • Close up of touch screen showing characteristics

  CONFIGURABLE DYNAMICS

  Met Configurable Dynamics kunt u de gasklep-parameters, de transmissie-schakelpunten en de besturing onafhankelijk van elkaar afstemmen op uw persoonlijke rijvoorkeuren via het touchscreen van uw Discovery Sport.

 • Rear view of Driving in the beach side road

  ADAPTIVE DYNAMICS

  In combinatie met Adaptive Dynamics kunt u de Dynamic-modus selecteren voor een nog betere carrosseriebeheersing, met minder overhellen en een strakkere respons.

 • Side view of Discovery sport in mountains

  TRANSMISSIE

  Beschikbaar als 6-traps handgeschakelde versnellingsbak of als 9-traps automatische transmissie, voor soepel schakelen en extra rijplezier.

CONFIGUREREN

Land Rover’s veelzijdige en compacte SUV, uw stijl.

PERSONALISEER UW DISCOVERY SPORT

Bouw uw perfecte Discovery Sport met onze configurator.

BLIJF ONTDEKKEN

††Bekijk hier Discovery Sport WLTP-waarden.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie, brandstof/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


*Cijfer is representatief indien de stoelen in de voorste stand en de rugleuning in rechte stand staat.

**Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.


1Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.

2Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

3Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. Door Apple CarPlay aangeboden diensten zijn afhankelijk van beschikbare functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto. Door Android Auto aangeboden diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

5Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

6Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen op de voorruit geprojecteerd wanneer de auto is uitgerust met Pivi Pro.

7Voor updates is een dataverbinding vereist.

8Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

9Alleen i.c.m. compatible smartphones.

10Controleer altijd de route en het eindpunt voordat u gaat waden.

11ClearSight Ground View alleen i.c.m. 3D Surround Camera. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.
Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.
Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.
Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.
NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Land Rover geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • Functionele cookies