EEN NIEUWE KIJK OP LEGENDARISCHE PRESTATIES EN LUXE

Al meer dan zeven decennia verlegt Land Rover de grenzen van wat mogelijk is.

Nu tilt elektrische energie de meest capabele en luxe SUV's ter wereld naar nieuwe niveaus van duurzaamheid, respons en verfijning.

Range Rover Powered Charge Door with DC Charger Plugged in

NEW RANGE ROVER ELECTRIC

Een combinatie van precisie en vakmanschap met de gebruikelijke luxe van Range Rover biedt een vrijwel geluidloze, volledig elektrische aandrijving, zonder uitlaatemissies en met toegang tot de snelste laadnetwerken.

Discovery driving on mountain road

ELEKTRISCH RIJDEN

Elektrische auto's produceren nul uitlaatemissies per kilometer. Onze nieuwe plug-in hybrids (PHEV's) zijn ontworpen om de emissies te verlagen door een combinatie van volledig elektrisch en hybride rijden.

Parked Range Rover velar charging at the phev station point

EEN NIEUWE WERELD VAN VERFIJNING

Onze elektrische auto's, plug-in hybrids (PHEV's) en mild hybrids (MHEV's) vervolledigen de legendarische Land Rover capaciteiten met vrijwel geluidloos en direct beschikbaar elektrisch vermogen, en met de grotere verfijning die hiermee gepaard gaat.

LAND ROVER ELEKTRISCH EN HYBRID VERMOGEN

ELEKTRISCH

Elektrische auto's worden aangedreven door een elektromotor die door een accu van stroom wordt voorzien. In plaats van dat u naar een tankstation moet rijden om te tanken, zorgt een thuislader ervoor dat uw auto altijd is opgeladen. Onderweg profiteert u van DC-snelladen bij openbare laadstations. Als u elektrisch rijdt, draagt u bij aan CO2-reductie en verkleint u uw CO2-voetafdruk.

Illustration of vector icons

ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Een elektromotor en accu, ondersteund door een verbrandingsmotor. Rijd tijdens de meeste korte ritten volledig elektrisch zonder uitlaatemissies. Op langere ritten zorgt de combinatie van elektriciteit en brandstof voor extra zekerheid. Het opladen van de accu gaat eenvoudig, zowel thuis als op uw bestemming.

Illustration of vector icons

MILD HYBRID (MHEV)

De MHEV's van Land Rover vergroten de efficiency en verfijning van de benzine- en dieselmotoren door de energie die wordt teruggewonnen tijdens uitrollen en regeneratief remmen opnieuw te gebruiken. Omdat ze geen elektromotor hebben, kunnen ze niet uitsluitend op elektriciteit rijden en hoeven ze niet te worden opgeladen.

ELEKTRISCH RIJDEN

THUIS OF ONDERWEG OPLADEN

Een thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen. Opladen op uw bestemming of onderweg is perfect om tijdig op te laden wanneer u weg van huis bent.

Defender Driving Through A Road Covered In Ice

ONROAD- EN OFFROAD-CAPACITEITEN

Als u de gebaande paden verlaat, zult u merken dat elektriciteit direct beschikbaar vermogen biedt op de meest veeleisende terreinen en onder alle rijhoeken. En als het gaat om het doorwaden van water1 en uitzonderlijke bodemvrijheid, is er gewoon geen middenweg.

Range Rover Sport Eiger grey satin on charging station

BESPARINGEN MET EEN EV

Elektrisch rijden kan u het hele jaar door helpen geld te besparen, van mogelijke belastingbesparingen bij aankoop tot lagere bedrijfskosten, plus het voordeel van toegang tot zero-emissiezones.

The New Range Rover driving along a coastal road

HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

Wij willen bijdragen aan een leefbare wereld voor iedereen. Met nul uitlaatemissies, is elektrisch rijden de toekomst van onze luxe SUV's.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Bekijk onze elektrische en electric hybrid-modellen, die onze visie op Land Rover capaciteiten en Modern Luxury vertegenwoordigen.

Ga naar de landelijke website om te zien welke modellen beschikbaar zijn in Nederland.

1Controleer altijd de route en het eindpunt voordat u gaat waden.