UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EEN NIEUWE KIJK OP LEGENDARISCHE PRESTATIES EN LUXE

Al meer dan zeven decennia verlegt Land Rover de grenzen van wat mogelijk is.

Nu tilt elektrische energie de meest capabele en luxe SUV's ter wereld naar nieuwe niveaus van duurzaamheid, respons en verfijning.

HOUD HET BUITENLEVEN MOOI

Ons nieuwe programma plug-in hybrids (PHEV's) produceert elke kilometer in de elektrische EV-modus nul uitlaatemissies en beduidend lagere emissies in de Hybrid-modus. Zo kunt u uw ecologische voetafdruk minimaliseren, ook tijdens avonturen in de natuur.

EEN NIEUWE WERELD VAN VERFIJNING

Onze plug-in hybrids (PHEV's) en mild hybrids (MHEV's) vervolledigen de legendarische Land Rover capaciteiten met vrijwel geluidloos en direct beschikbaar elektrisch vermogen, en met de grotere verfijning die hiermee gepaard gaat.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE ROVER

Eind 2023 maken wij meer informatie bekend over de nieuwe volledig elektrische Range Rover. Schrijf u hier in om als eerste op de hoogte te worden gehouden.

SOORTEN ELEKTRISCH VERMOGEN VAN LAND ROVER

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Een combinatie van een benzinemotor en een elektromotor. Schakel over van puur elektrisch woon-werkverkeer zonder uitlaatemissies naar een mix van benzine en elektrisch vermogen voor lagere emissies tijdens langere ritten. Het opladen van de elektrische kant van uw PHEV kan eenvoudig thuis of op uw bestemming.

MILD HYBRID (MHEV)

Opladen is niet nodig. De MHEV's van Land Rover worden ondersteund door een kleine elektromotor die de efficiency en verfijning van de benzine- en dieselmotoren helpt vergroten door de energie die wordt teruggewonnen tijdens uitrollen en regeneratief remmen opnieuw te gebruiken.

LEVEN MET EEN LAND ROVER PHEV

THUIS OF ONDERWEG OPLADEN

Een thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen. Opladen op uw bestemming of onderweg is perfect om tijdig op te laden wanneer u weg van huis bent.

COMPROMISLOZE CAPACITEITEN

Als u de gebaande paden verlaat, zult u merken dat elektriciteit direct beschikbaar vermogen biedt op de meest veeleisende terreinen en onder alle rijhoeken. En als het gaat om het doorwaden van water1 en uitzonderlijke bodemvrijheid, is er gewoon geen middenweg.

BESPAAR ELKE DAG WEER GELD

Een Land Rover PHEV kan u het hele jaar door helpen geld te besparen, van aanzienlijke belastingbesparingen bij aankoop tot lagere bedrijfskosten en gratis toegang tot nul-emissiezones.

EEN VEEL SCHONERE MANIER OM TE RIJDEN

Met nul uitlaatemissies in de EV-modus (Electric Vehicle) beschikt u over het vermogen om uw CO2-voetafdruk te verminderen tijdens elke PHEV-rit.

Ga naar de landelijke website om te zien welke modellen beschikbaar zijn in Nederland.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Ontdek ons programma hybrid (PHEV) en mild hybrid auto’s (MHEV) die onze moderne visie op de capaciteiten en luxe van Land Rover etaleren.

1Controleer altijd de route en het eindpunt voordat u gaat waden.