Man standing infront of Defender

EEN WEEKEND MET DEFENDER

Defender staat voor pure kracht, beleving en moderne luxe. Wij trekken met de nieuwe Defender de wilde natuur in, langs grootse landschappen en gastronomische, luxueuze hotspots in België en Noord-Frankrijk. Van de krijtrotsen aan de Côte d'Opale tot aan het prachtige Domaine du Marquenterre: de Defender is een perfecte partner om zelfs het meest ongetemde terrein te overwinnen, in een comfortabel en state-of-the-art jasje.

Range Rover Sport drifting over muddy off road

DE SPILLWAY CHALLENGE: DE OVERLAAT OMHOOG IN DE NEW RANGE ROVER SPORT

“Dit is gekkenwerk, we weten niet eens of het wel mogelijk is.” Soms kom je pas te weten of iets kan door het daadwerkelijk te doen. Al helemaal wanneer je iets van plan bent dat op papier zo ongeveer alle mogelijke natuurwetten lijkt te tarten.

THE PERFECT STORM CHALLENGE

THE PERFECT STORM CHALLENGE

Dat ook de Land Rover plug-in electric hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

MET EEN RANGE ROVER DOOR DUITSLAND OP ZOEK NAAR DE MOOISTE KASTELEN

Yannick De Pauw neemt de Range Rover mee op een tocht langs de mooiste kastelen van Duitsland.

Defender classic

THE LAST OVERLAND

In 1955 zorgden de Britse student Tim Slessor en zijn team voor een absolute wereldprimeur. Ze reisden als eersten van Londen naar Singapore over land.

De nieuwe Land Rover Defender is in de woestijn

RODE KRUIS TEST NIEUWE LAND ROVER DEFENDER TOT HET UITERSTE

De nieuwe Land Rover Defender is in de woestijn bij Dubai tot het uiterste getest door de offroad-experts van het Internationale Rode Kruis.

ONTDEK ANDERE CATEGORIEËN

Girl on vacation with New Range Rover

LIFESTYLE

DESIGN & INNOVATIE

solar panels

DUURZAAMHEID