Man glancing at the new range rover

NEW GENERATION OF LEADERS PIET BOON

Range Rover richt samen met Piet Boon de blik op modern luxury: waar die nieuwe luxe tegenwoordig voor staat en waar deze is te vinden. Als tweede gezicht in de ‘New Generation of Leaders’-campagne – na de lancering met Sergio Herman – neemt de Nederlandse ontwerper en entrepreneur ons in de New Range Rover mee op pad langs lopende en afgeronde projecten van zijn internationaal gevierde Studio Piet Boon.

Two Men enjoying conversation

EEN DROOM GAAT IN VERVULLING

Een diepe wens van chef-kok en Range Rover ambassadeur Sergio Herman is in vervulling gegaan. Tijdens een lunch in Antwerpen mocht hij een zeer speciale foto in ontvangst nemen, gemaakt door niemand minder dan Anton Corbijn. Een geslaagde ontmoeting tussen twee creatieve uitblinkers, mede mogelijk gemaakt door Range Rover, bereikte op deze manier een succesvolle conclusie.

Sergio Herman

IN HET SPOOR VAN EEN NEW GENERATION OF LEADERS

De Nederlandse sterrenchef Sergio Herman is al jarenlang kind aan huis bij Land Rover. Een wederzijdse bewondering die verder is uitgegroeid tot een samenwerking tussen Sergio en de New Range Rover, het vlaggenschip van Land Rover.

ONTDEK ANDERE CATEGORIEËN

AVONTUUR

DESIGN & INNOVATIE

solar panels

DUURZAAMHEID