Secure Tracker is een naadloos werkend en veilig Track- & trace-systeem voor gestolen auto's. Dit systeem beschermt uw auto nog beter dan ooit tevoren, voor nog meer gemoedsrust.

- Secure Tracker maakt het gemakkelijker om uw auto terug te vinden na diefstal

Als iemand probeert in te breken in uw Land Rover of deze illegaal probeert te verplaatsen, informeert Secure Tracker u direct. U wordt gewaarschuwd en het Stolen Vehicle Tracking Centre helpt u vervolgens om uw auto zo snel mogelijk terug te krijgen.

Zelfs als uw auto samen met de sleutels wordt gestolen, kunt u het voertuigvolgsysteem activeren door contact op te nemen met het Stolen Vehicle Tracking Centre via de Remote smartphone-app.

Secure Tracker biedt u een ongeëvenaard niveau van zekerheid en veiligheid.

DIEFSTALMELDING

Secure Tracker is een technologie die u en het Stolen Vehicle Tracking Centre waarschuwt als het alarm van de auto wordt geactiveerd. In eerste instantie zal een diefstalmelding worden verzonden naar het Stolen Vehicle Tracking Centre, waarna een operator contact met u opneemt. U krijgt ook meldingen via de Remote smartphone-app en de InControl-website. Deze meldingen geven u advies over hoe u contact kunt opnemen met het team.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.