BLUETOOTH®

Land Rover biedt een mobiele telefoon-integratiesysteem met Bluetooth®-functie aan. Hiermee kan de gebruiker een door Land Rover goedgekeurde mobiele telefoon aansluiten en deze hands-free gebruiken. Daarbij kunnen, afhankelijk van het Land Rover model en de uitvoering, veel telefoonfuncties via het touchscreen, de spraakbediening of de toetsen op het stuurwiel worden bediend.

Welke telefoons en welke software-versies?

De technici van Land Rover hebben de telefoons in onze advieslijst getest op goede werking en bevelen deze modellen aan omdat ze voldoen aan onze zeer hoge kwaliteitsnormen. U dient er rekening mee te houden dat niet alle telefoons met Bluetooth®-functie ook daadwerkelijk geschikt zijn voor gebruik met het Land Rover mobiele telefoon-integratiesysteem. Dat heeft te maken met de grote variatie aan gebruiksmogelijkheden, Bluetooth®-protocollen en software in mobiele telefoons. De lijst wordt voortdurend bijgewerkt.

Door Land Rover goedgekeurde Bluetooth®-telefoons

Telefoon koppelen

Het Land Rover mobiele telefoon-integratiesysteem werkt draadloos via Bluetooth®. Hierdoor hoeft u uw mobiele telefoon niet in een houder te plaatsen, maar kunt u deze in uw koffer of binnenzak laten zitten. Nadat een nieuwe mobiele telefoon voor de eerste keer aan de auto is gekoppeld, herkent het systeem in het vervolg de telefoon automatisch, zodat u direct kunt bellen of worden gebeld.