LAND ROVER RESCUE SHEETS

Download hier de Land Rover Resue Sheets, om de reddingswerken van een in een ongeval betrokken Land Rover zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Rescue Sheets
Voor reddingswerkers in actie is de hoogste prioriteit het redden van de levens van gewonden zonder de gewonden of zichzelf in gevaar te brengen. Vanwege de diversiteit van de hedendaagse beveiligingssystemen, is informatie over de geïnstalleerde veiligheidsuitrusting en de voertuigstructuur essentieel voor de hulpdiensten. Als producent van innovatieve veiligheidssystemen stelt Land Rover downloadbare informatie ter beschikking van de hulpdiensten.

Wettelijke bepalingen
De Rescue Sheets van Land Rover zijn uitsluitend bedoeld voor hulpverleners met speciale opleiding, competenties en bevoegdheden op het gebied van hulp bij ongevallen. Bovendien bevatten de Rescue Sheets informatie over voertuigen die alleen in de Europese Unie te koop zijn. Ze bevatten daarentegen geen informatie over voertuigen bestemd voor verkoop buiten de Europese Unie. Aanpassingen of wijzigingen aan deze Rescue Sheets zijn op elk moment mogelijk.

Opmerking
De informatie vervat in de Rescue Sheets van Land Rover is uitsluitend bestemd voor gekwalificeerde hulpverleners en professionals. Eindklanten zullen overeenkomstige veiligheidsinstructies vinden in de gebruiksaanwijzing van hun voertuig. Het instructieboekje bevat gedetailleerde informatie over de belangrijke functies en veiligheidsinstructies ten behoeve van de veiligheid van voertuigen en inzittenden. De gegevens in de Rescue Sheets hebben uitsluitend betrekking tot voertuigen zoals afgeleverd door de Land Rover fabrieken.

 

Rescue Sheets downloaden
 

- LR Discovery Series II up to 2004

- LR Discovery 3 up to 2009

- LR Discovery 4 up to 2016

- LR Discovery 2017 onwards

- LR Discovery Sport

- LR Freelander 2

- LR Freelander 3-door up to 2006

- LR Freelander 5-door up to 2006

- LR Range Rover up to 2002

- LR Range Rover up to 2006

- LR Range Rover up to 2009

- LR Range Rover up to 2012

- LR Range Rover up to 2019

- LR Range Rover Hybrid

- LR Range Rover PHEV (Plug-In Hybrid)

- LR Range Rover Sport up to 2013

- LR Range Rover Sport up to 2019

- LR Range Rover Sport Hybrid

- LR Range Rover Sport PHEV (Plug-In Hybrid)

- LR Range Rover Velar

- LR Range Rover Evoque 5-door

- LR Range Rover Evoque Convertible

- LR Range Rover Evoque Coupé