ERKEND SCHADEHERSTEL

In het alsmaar drukker wordende verkeer is er helaas altijd kans op onverhoopte schade. Een medeweggebruiker die even niet oplet, een opspattende steentje dat de voorruit raakt, het openende portier van een te dicht naast u geparkeerde auto. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties waarin uw auto beschadigd kan raken.

Bij schade aan uw Land Rover is de beste keuze voor herstel altijd uw eigen Land Rover dealer. In het eigen bedrijf of bij een door Land Rover goedgekeurd schadeherstelbedrijf wordt uw auto weer in topconditie gebracht – van carrosserie- tot glasschade.

En hoewel sommige verzekeringsmaatschappijen willen dat u gebruik maakt van schadeherstelbedrijven die door hen worden aanbevolen, hebt u als eigenaar altijd de vrije keuze. En de beste keuze is dan uw Land Rover dealer.

CARROSSERIE EN LAK

 •   

  Land Rover schadeherstel

   

  Mocht uw Land Rover schade oplopen, dan is het belangrijk dat dit op de juiste wijze wordt gerepareerd. Hoewel sommige verzekeringsmaatschappijen willen dat u gebruik maakt van herstelbedrijven die door hen zijn gekozen, is de keuze aan u. En de beste oplossing is altijd een Land Rover erkend schadeherstelbedrijf.

   

  Alleen erkende schadeherstelbedrijven voldoen aan de strenge normen van Land Rover op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Alleen zij kunnen garanderen dat uw auto na de reparatie weer even fraai en – zo mogelijk nog belangrijker – weer even veilig is als voor het ongeval.

   

  Financiële afwikkeling

   

  Uw Land Rover dealer neemt u graag de volledige financiële afwikkeling van het schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij uit handen. Ook garanderen wij dat de restwaarde van uw auto blijft behouden na reparatie bij een door Land Rover erkend schadeherstelbedrijf.

   

  Vervangend vervoer

   

  Opdat uw mobiliteit tijdens het schadeherstel is gegarandeerd, bespreekt uw Land Rover dealer graag de verschillende mogelijkheden van vervangend vervoer met u.

   

  Originele onderdelen en reparatieprocedures

   

  Een door Land Rover erkend schadeherstelbedrijf maakt uitsluitend gebruik van originele Land Rover onderdelen en materialen bij de reparatie van uw auto. Daarnaast beschikken zij over unieke gereedschappen en gespecialiseerde apparatuur. Bovendien worden alle werkzaamheden uitgevoerd door speciaal getrainde medewerkers, waarbij de exacte normen van Land Rover in acht worden genomen.

   

  Carrosserie- en lakgarantie

   

  Doordat originele Land Rover onderdelen, materialen en reparatiemethoden worden toegepast, garanderen Land Rover erkende bedrijven dat zowel de 6 jaar carrosseriegarantie als de 3 jaar lakgarantie onverminderd van kracht blijven.

RUITSCHADE ORIGINELE

 •   

  Ruitschade

   

  Bij moderne Land Rover’s spelen de vaste ruiten een belangrijke rol bij de stijfheid en sterkte van de carrosserieconstructie. Een nieuwe ruit moet daarom op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie. Alleen bij een door Land Rover erkend schadeherstelbedrijf bent u ervan verzekerd dat de juiste procedures worden gevolgd.

   

  En bij kleine beschadigingen, zoals een barstje of een ster, kan de ruit vaak eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar worden gerepareerd met een speciale hars. Het is wel zaak dat u dit zo snel mogelijk laat repareren om doorscheuren of indringen van vocht te voorkomen. Ook hiervoor bent u bij uw Land Rover dealer aan het juiste adres.

LAND ROVER ONDERDELEN

 •   

  Originele Land Rover onderdelen

   

  Bij schadeherstel via uw uw Land Rover dealer worden uitsluitend originele Land Rover onderdelen gebruikt. Deze originele Land Rover onderdelen zijn geproduceerd volgens exact dezelfde specificaties als het originele onderdeel. Dit garandeert maximale prestaties en een optimaal rendement. Originele Land Rover onderdelen hebben altijd een goede pasvorm en zijn van vitaal belang voor uw veiligheid en voor een lange, betrouwbare levensduur, en garanderen de indrukwekkende capaciteiten van uw auto.

   

  Klik hier voor meer informatie