BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

Velar Design Pack

VELAR DESIGN PACK BY LAND ROVER

ONTWIKKELD OM UW STIJL TE VERSTERKEN

EXTRA ÉLÉGANCE.

Stem het markante design van de Range Rover Velar nog meer af op uw eigen smaak. Accentueer het vloeiende lijnenspel en benadruk de dynamische proporties van uw auto met een unieke selectie van uiterst hoogwaardige visuele accessoires. Uw Velar zet reeds de toon in progressief design. Nu is het tijd om dit op een nog hoger niveau te brengen.

STERKERE DESIGNUITSTRALING

EXTRA ÉLÉGANCE.

Elk element van het Design Pack is specifiek ontworpen om aan te sluiten op elk ander element en op de totale auto. Deze accessoires, die zorgvuldig worden aangebracht door onze technische experts, versterken de uitstraling van uw auto en dragen daarmee bij aan de reeds fantastische Velar-beleving.

Het Design Pack omvat:

• BUITENSPIEGELKAPPEN IN CARBON FIBRE
• SIDE VENTS IN CARBON FIBRE
• ACHTERSPOILER IN CARBON FIBRE


Voor geselecteerde Range Rover accessoires geldt op dit moment een speciale actie, met kortingen tot 20%. Deze actie loopt t/m 7 oktober 2019 of zolang de voorraad strekt.

PERSONALISEER UW RANGE ROVER

Bekijk ons programma originele accessoires en ontdek een uitgebreid aanbod aan exclusieve accessoires voor het interieur en exterieur van uw auto.


De getoonde afbeeldingen kunnen meerdere accessoires tonen of uitsluitend dienen ter illustratie. Ook kunnen getoonde accessoires afwijken van definitieve producten.