PERSONALISEER UW AUTO

Met de keuze uit een grote variatie aan accessoires, kunt u uw auto personaliseren voor nog meer luxe of extra stijl, bescherming of gebruiksgemak.

WINTER PACK

WINTER PACK

ONGEACHT HET WEER

Het avontuur wacht op niemand - en al helemaal niet op goed weer. Het Winter Pack, met functionele accessoires, is ontworpen om de elementen te trotseren, zodat u het hele jaar door alles uit uw Land Rover kunt halen.

/

FUNCTIONALITY PACK

FUNCTIONALITY PACK

MEER COMFORT. MEER GEBRUIKSGEMAK.

Het Functionality Pack, met praktische lifestyleaccessoires, maakt de dagelijkse ritten nóg aangenamer. Voor mensen die vaak onderweg zijn, brengt dit pack het comfort van thuis naar het interieur van uw Land Rover.

/

LIFESTYLE PACK

LIFESTYLE PACK

VOEG EEN PERSOONLIJK ACCENT TOE

De accessoires uit ons Lifestyle Pack bieden u alles wat u nodig heeft om de styling of veelzijdigheid van uw interieur in de kijker te zetten. Het Range Rover Sport Lifestyle Pack omvat sportpedalen en schakelpaddles in aluminium, een kledinghanger voor aan de hoofdsteun en een dorpellijst voor de bagageruimte. De packs voor Discovery Sport en Range Rover Evoque omvatten sport-pedaalkappen en - voetsteun, schakelpaddles in aluminium, een kledinghanger voor aan de hoofdsteun en een dorpellijst voor de bagageruimte voor extra styling en bescherming van uw interieur.

/

LIFESTYLE PLUS PACK

LIFESTYLE PLUS PACK

EEN VLEUGJE SUBLIEME ÉLÉGANCE

Personaliseer uw rijbeleving met elegante interieurstyling en verbeterde bescherming. Het Range Rover Sport Lifestyle Plus Pack omvat sportpedalen en schakelpaddles in aluminium, een kledinghanger voor aan de hoofdsteun, Premium matten, een bagagevloermat en een dorpellijst voor de bagageruimte. De packs voor de Discovery Sport en Range Rover Evoque omvatten sport-pedaalkappen en -voetsteun, schakelpaddles in aluminium, een kledinghanger voor aan de hoofdsteun, Premium matten en een dorpellijst voor de bagageruimte voor toonaangevende styling en bescherming van uw interieur.

/

TRAVEL PACK

TRAVEL PACK

CREËER EXTRA RUIMTE VOOR UW AVONTUURLIJKE VAKANTIE

De accessoires uit ons Travel Pack bieden extra gebruiksgemak voor het interieur van uw auto, zodat u alles mee kunt nemen om van uw vakantie te genieten. Het pack is beschikbaar voor de Discovery Sport, Range Rover Evoque en Range Rover Sport, en omvat een rugleuningtas, rubber matten en een rubber bagagevloermat. Dankzij de uitgebreide corrosiebescherming zijn al onze accessoires bestand tegen veeleisende klimaten, zoals in kustgebieden.

/

TRAVEL PLUS PACK

TRAVEL PLUS PACK

ALLES WAT U NODIG HEBT TIJDENS DE VAKANTIE

Maak uw opbergruimte veelzijdiger, zowel in het interieur als op en achter de auto. Neem uw sportartikelen en outdoor-uitrusting mee zonder verlies van beenruimte. Het pack is beschikbaar voor de Discovery Sport en Range Rover Evoque, en omvat dwarsdragers, een rugleuningtas, rubber matten en een rubber bagagevloermat. Dankzij de uitgebreide corrosiebescherming zijn al onze accessoires bestand tegen veeleisende klimaten, zoals in kustgebieden.

/

PERSONALISEER UW LAND ROVER

Browse door ons programma accessoires en kies zelf uw favoriete interieur- en exterieurupgrades om uw Land Rover te voorzien van alle essentiële extra's.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.