Land Rover Sign-In Page

STAP 1

Ga naar de My Land Rover InControl-website en maak een account aan, voer uw e-mailadres in zodat er een registratiemail naar u kan worden gestuurd. Klik op de veilige link in de e-mail en volg de setup-instructies op het scherm.

Phone Call Buttons in the car

STAP 2

Vervolgens wordt u gevraagd om uw Land Rover aan uw account te koppelen ter bevestiging dat u de eigenaar of een bevoegde gebruiker bent. Hiervoor dient u binnen 60 minuten naar uw auto te gaan om de set-up te voltooien. Lukt dit niet, dan dient u het proces opnieuw te starten.

Map on the Phone

STAP 3

U wordt gevraagd de gegevens van de auto in te vullen en akkoord te gaan met de juridische voorwaarden. Ook kunt u de Journeys-functie inschakelen.

MY LAND ROVER INCONTROL-WEBSITE

Meld u met dezelfde aanmeldgegevens aan bij My Land Rover InControl om uw gegevens te wijzigen, auto's toe te voegen of te verwijderen, uw abonnementen en ritten te beheren en nog veel meer.

InControl User Guide - Vehicle Identification

EEN AUTO AAN UW ACCOUNT TOEVOEGEN

Zorg voordat u start dat u toegang hebt tot de auto, dat deze zich bevindt in een gebied met een goede netwerkontvangst en dat u het kenteken bij de hand hebt. U hebt ook het VIN (identificatienummer van de auto) nodig. Dit vindt u links achter de voorruit of in het instructieboekje van de auto.

Meld u aan en ga naar het tabblad Voertuig toevoegen om een auto toe te voegen aan uw account. Volg de stappen op het scherm om uw auto toe te voegen aan uw account.

My Land Rover InControl website

EEN AUTO UIT UW ACCOUNT VERWIJDEREN

Bij een particuliere verkoop, inruil of eigendomsoverdracht van uw Land Rover, moet u de auto verwijderen uit uw InControl-account. Meld u hiertoe aan bij My Land Rover InControl, ga naar het tabblad Voertuiginstellingen en druk op de knop Voertuig verwijderen.

Als u actieve InControl-abonnementen hebt, worden deze overgedragen aan de nieuwe eigenaar van de auto voor de rest van de abonnementsperiode, op voorwaarde dat de nieuwe eigenaar een InControl-account heeft ingesteld.

ONDERSTEUNING LAND ROVER INCONTROL

Skyline Silhouette

MY LAND ROVER INCONTROL-WEBSITE

Registreer en meld u aan bij My Land Rover InControl om uw voorkeuren aan te passen en uw InControl-functies te beheren.

Range Rover accessories

ONDERSTEUNING LAND ROVER INCONTROL

Wij helpen u graag bij al uw vragen of vertellen u meer over Land Rover InControl.

Bridge at night

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ'S)

Ga op de Land Rover website van uw land naar Algemene voorwaarden en privacydocumenten van Land Rover InControl.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de aandrijflijn. Voor meer informatie over beschikbaarheid en volledige voorwaarden kunt u contact opnemen met een Land Rover dealer. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.