ONTDEK INFOTAINMENT

InControl is het connected car-systeem van Land Rover dat u en uw auto vervindt met de wereld. InControl brengt u het nieuwste op het gebied van naadloze en intuïtieve connectivity, van telefoon, media en navigatie tot airconditioning, interieurinstellingen en toegang op afstand via uw smartphone.

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro is het meest geavanceerde multimediasysteem dat Land Rover ooit heeft aangeboden. Het snel reagerende multi-touchscreen ondersteunt ‘swipe & pinch’ bewegingen en biedt ons meest uitgebreide audiovisuele entertainment ooit. Om de beleving nog verder te verrijken, is er ook een startscherm dat volledig naar wens kan worden ingesteld en een natuurlijke spraakbediening die ondersteuning biedt voor opdrachten als 'Meer van dit' bij het kiezen van tracks. 10 GB van de solid-state drive (SSD) is toegewezen voor mediaopslag en om Gracenote- albumafbeeldingen te kunnen weergeven.

/

INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het nieuwe standaard multimediasysteem dat beschikbaar is op bijvoorbeeld de Discovery Sport en Range Rover Evoque, en beschikt over een 8” touchscreen (10” als optie) dat intuïtief kan worden bediend met ‘touch, swipe & pinch’ bewegingen. Het systeem beschikt over een innovatief navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten en gesproken aanwijzingen. Er is een naadloze connectivity met telefoons. Ook bedient het airconditioning, entertainment en voertuigsystemen. InControl Touch is de hub voor veel actieve veiligheidsfuncties en extra opties.

/

INCONTROL TOUCH PLUS

InControl Touch Plus geeft u volledige controle over uw reis, van klimaat tot navigatie en over iPod of MP3-speler, met details als playlists en muziek per artiest, album of genre. Speel muziek van AM/FM- of digitale radio (DAB+), van CD, van bestanden op de solid state drive of van een externe bron, zoals een iPod. Vergroot uw luisterplezier nog verder met de keuze uit fantastische MeridianTM audiosystemen. U kunt ook telefoongesprekken aannemen of iemand opbellen via het touchscreen of de toetsen op het stuurwiel.

/

KAARTUPDATES

Zorg dat uw navigatiesysteem up-to-date is door de nieuwste kaartupdates te downloaden.

TOUCH PRO AND TOUCH PRO DUO

CONNECTIVITY

Naadloze connectivity tussen uw auto, uw smartphone en de rest van de wereld.

MEER INFORMATIE
INCONTROL PROTECT

Controleer uw auto en vraag hulp, waar u ook bent.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SECURE

Uw auto kan bij diefstal worden gevolgd en teruggevonden.

MEER INFORMATIE
INCONTROL SUPPORT

Meer informatie over InControl-producten en contactgegevens.

MEER INFORMATIE

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.