UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EXTERIEUR PACKS

Personaliseer uw Defender nog meer met ons assortiment exterieur packs.

BRIGHT PACK

Voeg een vleugje Noble Chrome toe aan uw Defender met bodembescherming vóór en achter, grille-lamel en woordmerk in Ceres Silver.

 EXTENDED BRIGHT PACK

Bodembescherming vóór en achter in Noble Chrome en wielkastranden en kunststof panelen op onderzijde portieren en dorpels in Ceres Silver transformeren het design van de Defender.

BLACK PACK

Een krachtige uitvoering van het exterieur van de Defender, met afwerking in Gloss Black van het woordmerk op motorkap en achterklep, de grille en de chequerplate afwerking van de motorkap

EXTENDED BLACK PACK

Maak de look compleet met het Extended Black Pack en voeg nog meer details in Gloss Black toe, zoals de bodembescherming vóór en achter.

Defender Parked Over sand dust road
Defender Parked Over sand dust road
Defender Parked Over sand dust road
Autoplay Start
Autoplay Stop

EXTERIEUROPTIES

Maak van de Defender uw Defender.


12 INSPIRERENDE KEUZEMOGELIJKHEDEN

12 beschikbare lakkleuren*, waaronder Pangea Green en Gondwana Stone, die zijn geïnspireerd door oude supercontinenten. Andere beschikbare kleuren zijn Sedona Red, Lantau Bronze, Fuji White, Hakuba Silver, Eiger Grey, Santorini Black, Tasman Blue, Yulong White, Silicon Silver en Carpathian Grey.

 

*Niet alle opties worden getoond. Afhankelijk van de uitvoering.

KIES UW DAK

Maak uw avonturen nog mooier. U kunt kiezen uit een standaard dak, een stoffen vouwdak of een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór.

VELGOPTIES

U kunt kiezen uit 15 velgopties in vier maten: 18", 19", 20" en 22". Inclusief de uiterst robuuste 18" stalen velg in Gloss White.

ACCESSOIRE PACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Haal meer uit uw wereld.

VEILIGHEID EN BESTUURDERSONDERSTEUNING

Ons programma assistentiefuncties voor rijden en parkeren is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke rit even veilig als plezierig is.

PERSONALISEREN

Haal meer uit uw wereld. Bij de Defender kunt u uw auto volledig aanpassen aan uw lifestyle.

EXTERIEUR

Voeg een nieuwe dimensie toe aan de capaciteiten, duurzaamheid en visuele aantrekkingskracht van uw Defender. Tot de accessoires voor het exterieur behoren vaste treeplanken en motorkaptransfer in Matte Black.

DRAGEN

De Defender biedt een dynamische daklast tot 168 kg** en een statische daklast van 300 kg** - perfect voor een Expedition imperiaal, uitklapbare dakladder of fietsdrager, zodat u eropuit kunt trekken en kunt genieten van het buitenleven, alleen of met vrienden.

TREKKEN

Maak optimaal gebruik van het trekvermogen tot 3.500 kg van de Defender met de elektrisch uit-/inklapbare trekhaak, die speciaal voor uw auto is ontworpen.

PET PACKS

Maak een keuze uit ons programma Pet Packs om uw huisdier veilig en comfortabel mee te nemen op elke reis, en tegelijkertijd het interieur van uw auto te beschermen.

Range Rover Defender Ladder Accessory
Range Rover Defender 90 in woods
Range Rover 110 in woods
Defender Pet Accessories features
Autoplay Start
Autoplay Stop

LIFESTYLE COLLECTION

Onze Above & Beyond-collectie omvat technisch hoogwaardige kleding en uitrusting. Elk item straalt met trots het karakter van de Defender uit.

LIFESTYLE COLLECTION

Onze Above & Beyond-collectie omvat technisch hoogwaardige kleding en uitrusting. Elk item straalt met trots het karakter van de Defender uit.

BLIJF ONTDEKKEN

LAND ROVER DEFENDER UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.

ACCESSOIRE PACKS

Kies uit vier packs.

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's.

**Indien uitgerust op 110 en 130 met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8 uitvoeringen. Voor Defender V8 uitvoeringen is geen dynamische daklast toegestaan.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.