UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

PIVI- EN PIVI PRO-INSTRUCTIES

HET INFOTAINMENTSYSTEEM EN CONNECTED SERVICES VAN UW NIEUWE LAND ROVER GEBRUIKEN

PIVI, PIVI PRO EN CONNECTED SERVICES GEBRUIKEN

DATA-ABONNEMENT

Met een geldig abonnement zijn alle data voor Pivi Pro1 en Online Pack2 inbegrepen, voor een nog grotere connectivity onderweg. Het initiële eenjarige Online Pack2-abonnement en het driejarige abonnement voor Connected Navigation Pro1 bieden u toegang tot alles wat u maar kunt wensen tijdens uw avontuur. Geniet met Online Media van onbeperkte muziekstreaming2 en live-apps via een 4G-verbinding.

AAN DE SLAG

INCONTROL INSTELLEN

Schakel de Connected Services en abonnementen van uw Land Rover in door een InControl-account aan te maken en het account te koppelen. Ga naar de My Land Rover InControl-website om een account aan te maken of klik op de link in de e-mail die u van uw dealer ontvangt. Nadat u uw account hebt aangemaakt en geverifieerd, volgt u de installatie-instructies op het scherm en koppelt u uw Land Rover aan uw account.

DE WIZARD VOLGEN

De Start Up Wizard helpt u om de Pivi en Pivi Pro1-infotainmentsystemen eenvoudig te configureren en in te stellen, waaronder het koppelen van telefoons aan het systeem en het instellen van favoriete radiozenders.

Als uw auto is uitgerust met Pivi Pro1, kunt u bij uw eerste gebruik van de auto een profiel aanmaken dat is gekoppeld aan uw InControl-account, waarmee u gebruik kunt maken van verschillende extra Connected Services en apps.

Autoplay Stop

UW ACCOUNTS EN APPARATEN KOPPELEN

 • UW ACCOUNTS KOPPELEN

  Profiteer van alle mogelijkheden van uw Online Pack2 en koppel uw InControl-account, zodat u toegang hebt tot content en services van derden. Selecteer het pictogram ‘Accounts koppelen’ in de Apps-sectie van Pivi Pro en zoek de app die u wilt koppelen. U kunt de QR-code scannen met uw smartphone of 'E-mail mij' selecteren om een link naar de aanmeldpagina te ontvangen via e-mail.

  Nadat de app is gekoppeld, kunt u de service onmiddellijk gebruiken in uw auto. Gekoppelde services worden met een pictogram weergegeven in het Apps-overzicht of als mediabron in de mediaspeler.

 • UW SMARTPHONE KOPPELEN

  Met het Smartphone Pack kunt u apps op uw telefoon veilig en gemakkelijk gebruiken via Pivi en Pivi Pro1 met behulp van:

  • Apple CarPlay®3
  • Android AutoTM4
  Voor Apple CarPlay®3 moet de meest recente versie van iOS geïnstalleerd zijn op uw iPhone en moet Siri® zijn ingeschakeld. Voor Android AutoTM4 moet de meest recente Android Auto-app geïnstalleerd zijn en moet Google Voice Assistant zijn ingeschakeld op uw Google-apparaat. Sluit uw apparaat met een goedgekeurde USB-kabel aan op het interfacepaneel in het opbergvak van de middenconsole.

INCONTROL REMOTE APP

U kunt de InControl Remote App5 downloaden met uw accountgegevens. Ditzelfde geldt voor aanmelden. Met de app kunt u op afstand met uw auto communiceren, waar u ook bent. De InControl Remote App5 kan gratis worden gedownload en is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten. Download de nieuwste versie door te zoeken naar ‘Remote App’ in de AppStore of Google Play Store.

IGUIDE

De iGuide-app is een virtuele gids en een digitale gebruikershandleiding, waarin u uitleg over de belangrijkste functies en bedieningselementen van uw nieuwe Land Rover en InControl eenvoudig kunt vinden – allemaal via uw mobiele apparaat, zodat u het antwoord op elke vraag altijd bij de hand hebt. Zoek ‘Land Rover iGuide’ in de App Store of Google Play Store om de app te downloaden.

DRAADLOZE SOFTWARE-UPDATES

De innovatieve technologie van Land Rover zorgt ervoor dat uw auto up-to-date blijft via draadloze software-updates. Automatische downloads en geplande installaties zorgen ervoor dat uw Land Rover op alles is voorbereid.

AUTOMATISCHE KAARTUPDATES

Als u een geldig Connected Navigation-abonnement hebt, worden kaarten automatisch voor u gedownload en geüpdatet. Als een volledige update vereist is, volgt u de onderstaande procedure.

 • FIND YOUR VEHICLE
 • CHOOSE & DOWNLOAD MAPS
 • COPY TO USB

UPDATE UW KAARTEN

VOORDAT U BEGINT

Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met uw dealer.

DEALER ZOEKEN
Your vehicle VIN number is TSTJAGBRXFHERE001 AUTO WIJZIGEN

Select your preferred location

DE NIEUWSTE APP DOWNLOADEN

DOWNLOADEN VOLTOOID?

Steek de USB-stick in het interfacepaneel van uw auto. Zodra de USB-stick is verbonden, volgt u de aanwijzingen op het scherm om de bijgewerkte kaarten te uploaden naar de auto.

NIET GELUKT?

Controleer of u de nieuwste versie van de Map Downloader App hebt gedownload.

Of probeer de download opnieuw?

Uw dealer kan ook helpen bij eventuele installatieproblemen.

DEALER ZOEKEN

VEELGESTELDE VRAGEN

 • DE KAARTEN VAN HET NAVIGATIESYSTEEM UPDATEN

  Zolang het abonnement voor Connected Navigation1 actief is, worden de kaarten automatisch geüpdatet. Een abonnement voor een Connected Navigation-systeem is meestal inbegrepen gedurende de garantieperiode. Als het abonnement wordt verlengd, zullen de kaarten automatisch geüpdatet blijven worden.

 • HOEVEEL BLUETOOTH-APPARATEN KUNNEN WORDEN AANGESLOTEN OF GEKOPPELD?

  Er kunnen in totaal 10 Bluetooth-apparaten worden gekoppeld, waarbij twee apparaten tegelijkertijd gekoppeld kunnen zijn – dit kunnen telefoons of media-apparaten zijn. Het eerste apparaat dat aan Pivi/Pivi Pro1 wordt gekoppeld, wordt aangewezen als uw primaire apparaat. U kunt dit wijzigen in de instellingen. Ga daarvoor naar Instellingen > Alles > Connectivity > Bluetooth > en tik op het apparaat dat u wilt wijzigen.

 • INCONTROL-SERVICES VERLENGEN

  Wanneer de vervaldatum van uw InControl-services nadert, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u de InControl-services kunt verlengen. Als u deze e-mail niet hebt ontvangen of als de link is verlopen, neem dan contact op met Customer Service.

 • PERSOONLIJKE GEGEVENS VERWIJDEREN

  Voordat u uw auto verkoopt, moet u de voertuiggegevens uit uw InControl-account verwijderen. Meld u aan bij het InControl-portal, selecteer 'Voertuiginstellingen' aan de rechterkant en selecteer het menu 'Auto verwijderen'. Tik op 'Auto verwijderen' om alle voertuiggegevens uit uw InControl-account te verwijderen. U wordt gevraagd het wachtwoord van uw InControl-account in te voeren. Ga in Pivi/Pivi Pro1 naar Instellingen > Alles > Profielinstellingen om het profiel te selecteren dat u wilt verwijderen. Als u onlangs een occasion hebt gekocht, neem dan contact op met de dealer.

 • MOET IK EEN SIMKAART VOOR MOBIELE DATA HEBBEN?

  Nee, uw auto wordt geleverd met een ingebouwde simkaart voor het gebruik van:

  1. De Connected Services/functies van het Connected Navigation-systeem1
  2. WiFi-hotspot6
  3. Functies/services van het Online Pack2

  Voor deze services is een geldig abonnement vereist. Mobiele data zijn inbegrepen in het abonnement, er zijn dus geen extra contracten of simkaarten nodig zolang het abonnement loopt.

 • VERSCHILLENDE KAARTWEERGAVEN SELECTEREN OP HET VIRTUELE INSTRUMENTENPANEEL

  Om de indeling van het Interactive Driver Display te wijzigen, opent u de instellingen via de stuurwieltoetsen. Afhankelijk van model en uitvoering kunnen er extra voorkeuren voor het Interactive Driver Display beschikbaar zijn. Deze zijn toegankelijk via de hoofdinstellingen van Pivi Pro > Navigatie > Driver Display.

WAAR WILT U NU HEEN?

 • MY LAND ROVER INCONTROL-WEBSITE

  Meld u aan bij uw InControl-account.

 • ONTDEK DE NEW DEFENDER

  Uiterst capabel, op alles voorbereid.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.


Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.


1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

3Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

5Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

6Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Land Rover geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • Functionele cookies