PIVI, PIVI PRO EN CONNECTED SERVICES GEBRUIKEN

AAN DE SLAG

INCONTROL INSTELLEN

Schakel de Connected Services en abonnementen van uw Land Rover in door een InControl-account aan te maken en het account te koppelen. Ga naar de My Land Rover InControl-website om een account aan te maken of klik op de link in de e-mail die u van uw dealer ontvangt. Nadat u uw account hebt aangemaakt en geverifieerd, volgt u de installatie-instructies op het scherm en koppelt u uw Land Rover aan uw account.

VOLG DE WIZARD

De Start Up Wizard helpt u om de Pivi en Pivi Pro1-infotainmentsystemen eenvoudig te configureren en in te stellen, waaronder het koppelen van telefoons aan het systeem en het instellen van favoriete radiozenders.

 

Als uw auto is uitgerust met Pivi Pro1, kunt u bij uw eerste gebruik van de auto een profiel aanmaken dat is gekoppeld aan uw InControl-account, waarmee u gebruik kunt maken van verschillende extra Connected Services en apps.

Land Rover InControl website set up
Land Rover Infotainment system prompting "good morning"
Autoplay Start
Autoplay Stop

UW ACCOUNTS EN APPARATEN KOPPELEN

Land Rover Infotainment system and connected services

UW ACCOUNTS KOPPELEN

Profiteer van alle mogelijkheden van uw Online Pack2 en koppel uw InControl-account, zodat u toegang hebt tot content en services van derden. Selecteer het pictogram ‘Accounts koppelen’ in de Apps-sectie van Pivi Pro en zoek de app die u wilt koppelen. U kunt de QR-code scannen met uw smartphone of 'E-mail mij' selecteren om een link naar de aanmeldpagina te ontvangen via e-mail.

 

Nadat de app is gekoppeld, kunt u de service onmiddellijk gebruiken in uw auto. Gekoppelde services worden met een pictogram weergegeven in het Apps-overzicht of als mediabron in de mediaspeler.

Land Rover Infotainment system and connected services

UW SMARTPHONE KOPPELEN

Met het Smartphone Pack kunt u apps op uw telefoon veilig en gemakkelijk gebruiken via Pivi en Pivi Pro1 met behulp van:

 

• Apple CarPlay®3

• Android AutoTM4

 

Voor Apple CarPlay®3 moet de meest recente versie van iOS geïnstalleerd zijn op uw iPhone en moet Siri® zijn ingeschakeld. Voor Android AutoTM4 moet de meest recente Android Auto-app geïnstalleerd zijn en moet Google Voice Assistant zijn ingeschakeld op uw Google-apparaat. Sluit uw apparaat met een goedgekeurde USB-kabel aan op het interfacepaneel in het opbergvak van de middenconsole.

AUTOMATISCHE KAARTUPDATES

Als u een geldig Connected Navigation-abonnement hebt, worden kaarten automatisch voor u gedownload en geüpdatet. Als een volledige update vereist is, volgt u de onderstaande procedure.

Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met uw dealer.

VEELGESTELDE VRAGEN

DE KAARTEN VAN HET NAVIGATIESYSTEEM UPDATEN

Zolang het abonnement voor Connected Navigation1 actief is, worden de kaarten automatisch geüpdatet. Een abonnement voor een Connected Navigation-systeem is meestal inbegrepen gedurende de garantieperiode. Als het abonnement wordt verlengd, zullen de kaarten automatisch geüpdatet blijven worden.

HOEVEEL BLUETOOTH-APPARATEN KUNNEN WORDEN AANGESLOTEN OF GEKOPPELD?

Er kunnen in totaal 10 Bluetooth-apparaten worden gekoppeld, waarbij twee apparaten tegelijkertijd gekoppeld kunnen zijn – dit kunnen telefoons of media-apparaten zijn. Het eerste apparaat dat aan Pivi/Pivi Pro1 wordt gekoppeld, wordt aangewezen als uw primaire apparaat. U kunt dit wijzigen in de instellingen. Ga daarvoor naar Instellingen > Alles > Connectivity > Bluetooth > en tik op het apparaat dat u wilt wijzigen.

INCONTROL-SERVICES VERLENGEN

Wanneer de vervaldatum van uw InControl-services nadert, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u de InControl-services kunt verlengen. Als u deze e-mail niet hebt ontvangen of als de link is verlopen, neem dan contact op met Customer Service.

PERSOONLIJKE GEGEVENS VERWIJDEREN

Voordat u uw auto verkoopt, moet u de voertuiggegevens uit uw InControl-account verwijderen. Meld u aan bij het InControl-portal, selecteer 'Voertuiginstellingen' aan de rechterkant en selecteer het menu 'Auto verwijderen'. Tik op 'Auto verwijderen' om alle voertuiggegevens uit uw InControl-account te verwijderen. U wordt gevraagd het wachtwoord van uw InControl-account in te voeren. Ga in Pivi/Pivi Pro1 naar Instellingen > Alles > Profielinstellingen om het profiel te selecteren dat u wilt verwijderen. Als u onlangs een occasion hebt gekocht, neem dan contact op met de dealer.

MOET IK EEN SIMKAART VOOR MOBIELE DATA HEBBEN?

Nee, uw auto wordt geleverd met een ingebouwde simkaart voor het gebruik van:

 

1. De Connected Services/functies van het Connected Navigation-systeem1

2. WiFi-hotspot6

3. Functies/services van het Online Pack2

 

Voor deze services is een geldig abonnement vereist. Mobiele data zijn inbegrepen in het abonnement, er zijn dus geen extra contracten of simkaarten nodig zolang het abonnement loopt.

VERSCHILLENDE KAARTWEERGAVEN SELECTEREN OP HET VIRTUELE INSTRUMENTENPANEEL

Om de indeling van het Interactive Driver Display te wijzigen, opent u de instellingen via de stuurwieltoetsen. Afhankelijk van model en uitvoering kunnen er extra voorkeuren voor het Interactive Driver Display beschikbaar zijn. Deze zijn toegankelijk via de hoofdinstellingen van Pivi Pro > Navigatie > Driver Display.

WAAR WILT U NU HEEN?

MY LAND ROVER INCONTROL-WEBSITE

Meld u aan bij uw InControl-account.

ONTDEK DE NEW DEFENDER

Uiterst capabel, op alles voorbereid.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

3Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay. De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie https://www.apple.com/nl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

4Uw auto is voorbereid voor Android Auto. De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbare functies in uw land. Zie https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

5Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode. De Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

6Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt.