LEVEL 1

Het doel van de Level 1-training is u helpen de techniek en werking van de auto te begrijpen en uw rijvaardigheid in verschillende situaties te vergroten.

De Level 1-training is een eerste kennismaking met professioneel offroad-rijden en biedt ons de mogelijkheid om dieper in te gaan op de specifieke eigenschappen van de Land Rover van uw voorkeur, afgestemd op uw persoonlijke behoefte. 

Op onze locatie Land Rover Experience Park te Kerkdriel zullen wij u ontvangen in de sfeervolle Land Rover Lodge, waar een enthousiast team van professionele instructeurs klaarstaat, om u een onvergetelijke en leerzame dag te bezorgen. 


Half_Day_ssc_1

Agenda

Land Rover Experience Level 1-cursussen worden gehouden op de volgende data – of neem contact met ons op voor specifieke wensen. 

  • Zaterdag 8 juli 2017
  • Zondag 3 september 2017
  • Vrijdag 14 oktober 2017
  • Zondag 19 november 2017

Alle genoemde data onder voorbehoud. 

Prijs per persoon: € 365,- (excl. BTW) 

Prijs is inclusief catering, bewijs van deelname en verzekering op basis van een collectieve ongevallenverzekering. 

Inschrijving

Zodra een volledig inschrijfformulier is ontvangen, ontvangt u 4 weken voor aanvang een factuur. Na ontvangst van betaling worden toegangsbewijs en overige relevante documenten toegestuurd. 

Kledingadvies 

Warme kleding die vies mag worden, stevige waterdichte schoenen of laarzen. Eventueel droge reservekleding. 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Gisela Rust per email info@landroverexperience.nl en via telefoonnummer: 0418-579615

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.