DE AANDRIJVING DIE BIJ UW OMGEVING PAST

Bekijk de rijprogramma's en schakel uw Land Rover plug-in electric hybrid (PHEV) met één druk op de knop om van elektrisch naar benzine.

HYBRIDE MODUS

De standaard rijmodus van uw auto selecteert automatisch tussen benzinemotor en elektrische aandrijving volgens de vereisten voor vermogen en koppel tijdens uw rit.

EV-MODUS (ELECTRIC VEHICLE)

De EV-modus wordt handmatig geselecteerd via een knop op de middenconsole en maximaliseert de tijd die u elektrisch rijdt. Het systeem schakelt automatisch de benzinemotor in als er meer vermogen nodig is dan de elektrische aandrijving alleen kan leveren.

UW BRANDSTOFVERBRUIK OPTIMALISEREN

In de standaard rijmodus (Hybrid) kunt u het brandstofverbruik of het opladen van de accu optimaliseren, via twee alternatieve managementfuncties voor het opladen.

SAVE-FUNCTIE

De Save-functie wordt handmatig geselecteerd via het touchscreen van de auto en voorkomt dat de acculading tot onder het door u gekozen niveau daalt. Op bepaalde modellen kan de accu met deze functie ook tijdens het rijden worden bijgeladen. Zo kunt u de lading later tijdens de rit benutten om zonder motorgeluid en uitstoot een bepaalde afstand af te leggen.

FUNCTIE PREDICTIVE ENERGY OPTIMIZATION (PEO)

Als u een bestemming in uw navigatiesysteem invoert, wordt de PEO-functie van uw auto automatisch ingeschakeld. Op basis van wegverloop en geografische gegevens van de geplande route schakelt de PEO-functie tussen elektrische aandrijving en conventionele aandrijving voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik over de gehele reis. Dit zorgt ook voor een minimale uitstoot in stedelijke gebieden.

EXTRA ONDERSTEUNING

OPLADEN

Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis, op het werk of bij openbare oplaadpunten op te laden.

INSTELLEN

Om het meeste uit de belangrijkste functies en mogelijkheden van uw auto te halen, maakt u eerst verbinding met het infotainmentsysteem en stelt u de afstandsbediening via uw smartphone1 in.

1Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van de landeljke beschikbaarheid van providerplatforms van derden en het mobiele netwerk.