VERFIJNDE ÉLÉGANCE

"Een oase van rust met een stuurwiel"

Vanity Fair ES

BAANBREKENDE INNOVATIE

Aangedreven door hybride technologie, verbeterd met de nieuwste functies op het gebied van welzijn en met volledig connected infotainment. De Range Rover Velar belichaamt onze visie voor de toekomst met een compromisloze benadering van innovatie.

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

Met een volledig elektrische actieradius tot maximaal 63 km†† biedt de electric hybrid (PHEV) een efficiënt en moeiteloos rijgedrag. De accu kan met een DC-snellader in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen.

INSPIRATIE

Deze zorgvuldig door onze ontwerpers geconfigureerde combinaties bieden de perfecte balans tussen moeiteloze élégance en comfort. U hoeft alleen nog maar een keuze te maken. 

VIND EEN RANGE ROVER VELAR DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Range Rover Velar

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe Range Rover Velar, direct beschikbaar bij onze dealers.

Range Rover Velar Approved

RANGE ROVER APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige Range Rover Velar occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

ONTDEK DE RANGE ROVER VELAR

Range Rover Velar with glass background

MINIMALISTISCH DESIGN

Een reflectie van moderniteit. Fascinerend in zijn eenvoud.

 Display shown of range rover velar

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN

Vertrouwenwekkende technologie verbetert elke rit.

Range Rover velar of interior seat leathers

EIGENTIJDSE LUXE

Geavanceerd comfort zorgt voor nóg meer Range Rover verfijning. 

Parked Range Rover velar charging at the phev station point

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

Fascinerende rijdynamiek en een inspirerende omvang van capaciteiten.

††De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw retailer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover retailer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw retailer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.