WIJ MAKEN HET SPECIAAL. U MAAKT HET UNIEK

De taak van Special Vehicle Operations is het versterken van de kernwaarden van onze iconische auto's. In het geval van de New Range Rover SV betekent dit nog meer luxe en nog meer personalisering.

Met meer keuze dan ooit tevoren, inclusief een duurzaam luxe alternatief voor leder, weerspiegelt de New Range Rover SV uw persoonlijkheid, uw wensen, uw visie. Hij is echt volledig op u afgestemd.

U KIEST HET THEMA

De basis van de maatwerk-kenmerken van de New Range Rover SV is de keuze uit twee optionele, speciaal gecreëerde designthema's voor het in- en exterieur van de SV. SV Serenity en SV Intrepid onderscheiden zich door prachtige, markante kleur- en materiaalthema's, van binnen en van buiten.

Beide optionele thema's zijn beschikbaar voor de Standard Wheelbase- en Long Wheelbase-uitvoeringen, in combinatie met verschillende krachtige en efficiënte motoren, waaronder de verfijnde nieuwe 390 kW/530 pk V8 Twin Turbo, de 374 kW/510 pk Plug-in Hybrid met grote actieradius en de efficiënte 258 kW/350 pk D350 Ingenium zescilinder dieselmotor.

DE INSPIRATIE IS OOK TERUG TE VINDEN IN HET INTERIEUR

Deze twee prachtige opties voor het exterieurthema kunnen in het interieur worden aangevuld met specifieke kleurenpaletten, houtfineren en designs voor de stoelperforaties. Naast de standaard Mono Tone-opties in Ebony of Perlino zijn er ook contrasterende Duo Tone-kleurenthema's voor voor- en achterin, waardoor duidelijke zones in het interieur worden gecreëerd.

Voor het eerst is er voor een SV-uitvoering als optie een duurzaam luxueus alternatief voor leder beschikbaar, dat door het hele interieur wordt toegepast.

In het SV Serenity-interieur vormt Perlino een contrastrijke combinatie met leder in Liberty Blue, Sequoia Green of Caraway voor de voorstoelen. Voor het SV Intrepid-interieur kunt u kiezen uit Mono Tone leder in Ebony, Duo Tone leder in Rosewood en Ebony, of Ultrafabrics™ in Cinder Grey en Light Cloud Grey.

UW OASE VAN RUST

Onze interieurs zijn ontwikkeld om het comfort, de technologie en de rust te bieden zoals u die van thuis gewend bent. Alle SV-modellen zijn beschikbaar met de optie van onze ultieme Rear Seat Entertainment-beleving — 13,1" beeldschermen, de grootste van alle Range Rovers — en high-performance hoofdtelefoons met extra helderheid, exclusief voor alle SV-modellen.

SV SIGNATURE SUITE

Het summum van SV-interieuropties voor de Range Rover is onze exclusieve SV Signature Suite met 4 zitplaatsen. Deze is alleen beschikbaar voor de Long Wheelbase en biedt de ultieme passagiersbeleving.

Het hoogtepunt is de over de hele lengte van voor naar achter doorlopende middenconsole, met functies, die alleen zichtbaar worden wanneer deze nodig zijn. Naar wens komt een centrale, elektrisch bediende clubtafel, gefreesd uit massief aluminium, in één vloeiende beweging stil omhoog vanuit de middenconsole. Wanneer gewenst komen de bekerhouders eveneens soepel omhoog vanonder hun met houtfineer beklede afdekking.

DE MEEST EXCLUSIEVE MATERIALEN

Wij hebben voor keramische afwerkingen gekozen om moderne luxe uit te stralen. Het is puur en toch sterk, en wordt meestal toegepast in de wereld van luxe horloges en sieraden.

De New Range Rover SV heeft keramische afwerkingen van zowel interieur- als exterieurdetails. Een met de hand gepolijste badge in White Ceramic met rond SV-logo in Black op de achterklep. Dit is de eerste keer dat keramische afwerkingen worden toegepast op het exterieur van een auto – voor een absoluut unieke uitstraling.

PRACHTIGE NIEUWE AFWERKINGEN

Hoe u uw Range Rover SV ook wilt personaliseren, u kunt kiezen uit een collectie extra afwerkingen die specifiek zijn afgestemd op het door u gekozen thema. SV-specifieke afwerkingen omvatten keramiek met reliëf, natuurlijk houtfineer met inlegwerk in hout of metaal, en zelfs geanodiseerd metaal of Woven Mesh.

Deze worden toegepast door het hele interieur, op de middenconsole, het instrumentenpaneel en de portieren. Innovatie op het gebied van materialen en technologieën heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling, voor een absoluut moderne interpretatie van handgemaakt vakmanschap.

UNIEK EN PERSOONLIJK

Voor het summum van personalisering kan de New Range Rover SV verder worden geïndividualiseerd met een keuze uit SV Bespoke lakopties.