GRENZEN VERLEGGEN

Geavanceerde innovatie gecombineerd met wereldwijd toonaangevende technologieën in een SUV.  'Betere prestaties' is een understatement.

Rear view of Range Rover Sport SV driving

REVOLUTIONAIRE DYNAMIEK

Topprestaties worden geleverd in compromisloos comfort. Het 6D Dynamics-luchtveringssysteem elimineert vrijwel volledig het overhellen en duiken. Deze voor een SUV wereldwijd toonaangevende technologie wordt gecombineerd met het geavanceerde onderstel van de Range Rover Sport SV EDITION ONE om zijn volledige dynamische potentieel te ontsluiten.

Crop of the Range Rover Sport Wheel

ULTRALICHT MATERIAAL

Dit is het eerste productiemodel dat verkrijgbaar is met ultralichte 23” Carbon velgen, die meer dan 40 procent lichter zijn dan lichtmetalen velgen. De achterbanden zijn de breedste die ooit op een Range Rover zijn gemonteerd, waardoor vermogen moeiteloos wordt omgezet in tractie, terwijl de breedte van de voorbanden is geoptimaliseerd voor een uiterst nauwkeurige handling.

Range Rover Sport SV brake disc

GEAVANCEERDE REMMEN

De speciaal ontworpen ‘Octyma’ remklauwen vóór, de grootste ooit op een Range Rover, maximaliseren de remefficiency en minimaliseren slijtage. CCB-remschijven (Carbon Ceramic Brake) leveren superieure remprestaties, met verbeterde weerstand tegen hoge temperaturen, een langere levensduur en een totale gewichtsbesparing van 34 kg.

Range Rover Sport infotainment system.

ONTSLUIT HET MAXIMALE VERMOGEN VAN SV

Activeer de SV-modus met de verlichte toets op het stuurwiel. De auto maakt zich zelf klaar door de rijhoogte 15 mm te verlagen. Voel nu de scherpere gaskleprespons, het snellere schakelen, de optimalisering van de stuurkracht, en hoor de hogere intensiteit van het uitlaatgeluid.

Range Rover Sport Exhaust

KARAKTERISTIEK GELUID

Het actieve uitlaatsysteem biedt niet alleen een karakteristieke sound die kenmerkend is voor hoogwaardige SV-modellen, maar garandeert ook een optimaal thermisch beheer dat essentieel is voor topprestaties. De vier uitlaateindstukken zijn voorzien van een roestvrijstalen afscherming met afwerking in Carbon Fibre.

Side view of Range Rover Sport

KRACHTIG EN ALERT

De speciaal afgestemde 467 kW/635 pk Twin-Turbocharged 4.4-liter V8-motor maakt de SV niet alleen tot onze krachtigste, maar ook tot onze snelste Range Rover ooit. De motor combineert onmiddellijke respons met uitzonderlijke rijeigenschappen voor een efficiënter piekvermogen dan ooit tevoren.

Range Rover SV view of seat

MODERN COMFORT

Het lichtgewicht stoeldesign combineert UltrafabricsTM en 3D-Knit zero waste-textiel voor echt eigentijds comfort en prestaties. 

Range Rover Sport steering view

VERMOGEN NAAR KEUZE

Breng prestaties binnen handbereik. Het stuurwiel is ontworpen met geprononceerde duimgrepen en innovatieve, doorschijnende schakelpaddles met randverlichting voor een betere gevoelskwaliteit. Druk op de SV-modus-toets om het werkelijke potentieel van de auto te ontsluiten en het interieur in een rode gloed te baden.

Range Rover SV automatic gear box

VERFIJNDE DETAILS

Verfijning in elk detail. De belangrijkste raakpunten van de Range Rover Sport SV EDITION ONE zijn afgewerkt in Black Ceramic, wat de soepele en diamantachtige gevoelskwaliteit van een luxe horloge uitstraalt.

KIES UW RANGE ROVER SPORT SV

De Range Rover Sport SV EDITION ONE is verkrijgbaar in drie markante kleurenthema's, elk met uniek logo op de middenconsole, frontsplitter, dorpellijsten en instapverlichting. 

Front view of Range Rover SV

CARBON BRONZE MATTE

Een assertieve persoonlijkheid. Verkrijgbaar in de exclusieve lakkleur Carbon Bronze Matte, met Carbon Fibre-motorkap in carrosseriekleur, 23” Carbon Fibre-velgen in Satin Grey en stoelbekleding in UltrafabricsTM in Cinder Grey en Ebony.

Front view of Range Rover SV

OBSIDIAN BLACK GLOSS 

Verfijnde esthetiek. Verkrijgbaar in de lakkleur Obsidian Black Gloss, met Carbon Fibre-motorkap in Exposed Gloss, 23” Carbon Fibre-velgen in Gloss en stoelbekleding in leder in Light Cloud en Ebony.

Front view of Range Rover SV

FLUX SILVER GLOSS

Strakke, minimalistische uitstraling. Verkrijgbaar in de lakkleur Flux Silver Gloss, met Carbon Fibre-motorkap in Exposed Gloss, 23” velgen in Forged Grey en stoelbekleding in leder in Rosewood en Ebony.

GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE

De Range Rover Sport SV is een opwindende, nieuwe expressie van grensverleggende innovatie, die voortkomt uit ons voortdurende streven naar het uitzonderlijke. 

GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE

De Range Rover Sport SV is een opwindende, nieuwe expressie van grensverleggende innovatie, die voortkomt uit ons voortdurende streven naar het uitzonderlijke. 

BLIJF ONTDEKKEN

Side view of Range Rover SV

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

Grensverleggende innovatie.

Range Rover Sport Santorini black running on road

ONTDEK DE RANGE ROVER SPORT

Een nieuw niveau van inspiratie.

Range Rover Sport carpathian grey parked in parking area

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIE

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

Het getoonde SV-model is uitgevoerd in Carbon Bronze Matte. Deze exclusieve uitvoering is in gelimiteerde oplage geproduceerd en is niet langer beschikbaar. Neem contact op met uw retailer voor actuele informatie over beschikbaarheid.