UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

GRENZEN VERLEGGEN

Geavanceerde innovatie gecombineerd met wereldwijd toonaangevende technologieën in een SUV.  'Betere prestaties' is een understatement.

Range Rover sport vectors illustration

REVOLUTIONAIRE DYNAMIEK

Topprestaties worden geleverd in compromisloos comfort. Het 6D Dynamics-luchtveringssysteem elimineert vrijwel volledig het overhellen en duiken. Deze voor een SUV wereldwijd toonaangevende technologie wordt gecombineerd met het geavanceerde onderstel van de Range Rover Sport SV EDITION ONE om zijn volledige dynamische potentieel te ontsluiten.

Extreme crop of the Wheel

ULTRALICHT MATERIAAL

Dit is het eerste productiemodel dat verkrijgbaar is met ultralichte 23” Carbon velgen, die meer dan 40 procent lichter zijn dan lichtmetalen velgen. De achterbanden zijn de breedste die ooit op een Range Rover zijn gemonteerd, waardoor vermogen moeiteloos wordt omgezet in tractie, terwijl de breedte van de voorbanden is geoptimaliseerd voor een uiterst nauwkeurige handling.

L461_24MY_Brake

GEAVANCEERDE REMMEN

De speciaal ontworpen ‘Octyma’ remklauwen vóór, de grootste ooit op een Range Rover, maximaliseren de remefficiency en minimaliseren slijtage. CCB-remschijven (Carbon Ceramic Brake) leveren superieure remprestaties, met verbeterde weerstand tegen hoge temperaturen, een langere levensduur en een totale gewichtsbesparing van 34 kg.

ONTSLUIT HET MAXIMALE VERMOGEN VAN SV

Activeer de SV-modus met de verlichte toets op het stuurwiel. De auto maakt zich zelf klaar door de rijhoogte 15 mm te verlagen. Voel nu de scherpere gaskleprespons, het snellere schakelen, de optimalisering van de stuurkracht, en hoor de hogere intensiteit van het uitlaatgeluid.

KARAKTERISTIEK GELUID

Het actieve uitlaatsysteem biedt niet alleen een karakteristieke sound die kenmerkend is voor hoogwaardige SV-modellen, maar garandeert ook een optimaal thermisch beheer dat essentieel is voor topprestaties. De vier uitlaateindstukken zijn voorzien van een roestvrijstalen afscherming met afwerking in Carbon Fibre.

KRACHTIG EN ALERT

De speciaal afgestemde 467 kW/635 pk Twin-Turbocharged 4.4-liter V8-motor maakt de SV niet alleen tot onze krachtigste, maar ook tot onze snelste Range Rover ooit. De motor combineert onmiddellijke respons met uitzonderlijke rijeigenschappen voor een efficiënter piekvermogen dan ooit tevoren.

MODERN COMFORT

Het lichtgewicht stoeldesign combineert UltrafabricsTM en 3D-Knit zero waste-textiel voor echt eigentijds comfort en prestaties. 

VERMOGEN NAAR KEUZE

Breng prestaties binnen handbereik. Het stuurwiel is ontworpen met geprononceerde duimgrepen en innovatieve, doorschijnende schakelpaddles met randverlichting voor een betere gevoelskwaliteit. Druk op de SV-modus-toets om het werkelijke potentieel van de auto te ontsluiten en het interieur in een rode gloed te baden.

VERFIJNDE DETAILS

Verfijning in elk detail. De belangrijkste raakpunten van de Range Rover Sport SV EDITION ONE zijn afgewerkt in Black Ceramic, wat de soepele en diamantachtige gevoelskwaliteit van een luxe horloge uitstraalt.

KIES UW NEW RANGE ROVER SPORT SV

De Range Rover Sport SV EDITION ONE is verkrijgbaar in drie markante kleurenthema's, elk met uniek logo op de middenconsole, frontsplitter, dorpellijsten en instapverlichting. 

L461_24MY

CARBON BRONZE MATTE

Een assertieve persoonlijkheid. Verkrijgbaar in de exclusieve lakkleur Carbon Bronze Matte, met Carbon Fibre-motorkap in carrosseriekleur, 23” Carbon Fibre-velgen in Satin Grey en stoelbekleding in UltrafabricsTM in Cinder Grey en Ebony.

Representation of Range Rover on blue background

OBSIDIAN BLACK GLOSS 

Verfijnde esthetiek. Verkrijgbaar in de lakkleur Obsidian Black Gloss, met Carbon Fibre-motorkap in Exposed Gloss, 23” Carbon Fibre-velgen in Gloss en stoelbekleding in leder in Light Cloud en Ebony.

Representation of Range Rover on blue background

FLUX SILVER GLOSS

Strakke, minimalistische uitstraling. Verkrijgbaar in de lakkleur Flux Silver Gloss, met Carbon Fibre-motorkap in Exposed Gloss, 23” velgen in Forged Grey en stoelbekleding in leder in Rosewood en Ebony.

GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE

De Range Rover Sport SV is een opwindende, nieuwe expressie van grensverleggende innovatie, die voortkomt uit ons voortdurende streven naar het uitzonderlijke. 

GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE

De Range Rover Sport SV is een opwindende, nieuwe expressie van grensverleggende innovatie, die voortkomt uit ons voortdurende streven naar het uitzonderlijke. 

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER SPORT EDITION ONE

Grensverleggende innovatie.

ONTDEK DE RANGE ROVER SPORT

Een nieuw niveau van inspiratie.

RANGE ROVER SPORT-UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.