INTENS, SPECTACULAIR, COMPROMISLOOS

BAANBREKENDE INNOVATIE

Een scala aan opwindende en innovatieve technologieën maakt de Range Rover Sport tot de definitie van sportieve luxe, inclusief krachtige prestaties op de weg en wereldberoemde all-terrain-capaciteiten.

STEALTH PACK

Accentueer het duistere karakter van de Range Rover Sport. Een exterieur in Carpathian Grey, voorzien van Satin beschermfolie met zwarte accenten.

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

Met een gecertificeerde elektrische actieradius tot 122 km†1 en DC-snellader biedt de extended range plug-in electric hybrid (PHEV) krachtige en elektriserende prestaties.

INSPIRATIE

Deze zorgvuldig door onze ontwerpers geselecteerde en vakkundig geconfigureerde combinaties bieden de perfecte balans tussen sportieve prestaties en raffinement, u hoeft alleen nog maar een keuze te maken. 

TRENDY

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

 

  • P460e electric hybrid benzine
  • Glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór
  • Interactive Driver Display
  • Secure Tracker Pro (met abonnement voor 36 maanden)

GEÏNSPIREERD DOOR RANGE ROVER DESIGN

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

 

  • D300 Mild Hybrid diesel
  • Dak in contrastkleur Black
  • Privacy glas
  • Hemelbekleding in Duo Tone Ebony/Light Cloud
Autoplay Start
Autoplay Stop

SATIJNGLANS

In een ander licht. De Satin beschermfolie van de Range Rover Sport verstrooit licht op het oppervlak voor een bijzondere satijnglans en vormt tegelijkertijd een beschermlaag. Beschikbaar in combinatie met zes lakkleuren.

DE SPILLWAY CHALLENGE

Bekijk hoe de Range Rover Sport en stuntvrouw Jessica Hawkins de overlaat van de Kárahnjúkar Dam trotseren. Samen doorstaan ze het meedogenloze terrein van Oost-IJsland, met ijs, rotsen en water. Heel veel water. De Range Rover Sport gaat geen uitdaging uit de weg.

DE SPILLWAY CHALLENGE

Bekijk hoe de Range Rover Sport en stuntvrouw Jessica Hawkins de overlaat van de Kárahnjúkar Dam trotseren. Samen doorstaan ze het meedogenloze terrein van Oost-IJsland, met ijs, rotsen en water. Heel veel water. De Range Rover Sport gaat geen uitdaging uit de weg.

VIND EEN RANGE ROVER SPORT DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Range Rover Sport

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe Range Rover Sport, direct beschikbaar bij onze dealers.

Range Rover Sport Approved

RANGE ROVER APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige Range Rover Sport occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

BLIJF ONTDEKKEN

Range Rover Sport Eiger grey satin parked

KRACHT EN UITSTRALING

De Range Rover Sport straalt vermogen, prestaties en wendbaarheid uit, zonder overbodige details. 

Front view of the Range Rover SV

ONTDEK PRESTATIES

Een instinctief rijgedrag op de weg, met aansprekende rijdynamiek en moeiteloze beheersing is standaard.

Man driving Range Rover sport

SPORTIEVE LUXE

Een combinatie van een dynamisch, sportief karakter en de ongeëvenaarde verfijning die u verwacht.

Range Rover Sport interior dashboard and infotainment system.

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Echte moderne luxe met de nieuwste technologieën voor comfort en gemak.

Bekijk WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Verwachte elektrische actieradius onder werkelijke rijomstandigheden tot 96 km.  

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

Het getoonde SV-model is uitgevoerd in Carbon Bronze Matte. Deze exclusieve uitvoering is in gelimiteerde oplage geproduceerd en is niet langer beschikbaar. Neem contact op met uw retailer voor actuele informatie over beschikbaarheid.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.