FASCINEREND KARAKTER

BAANBREKENDE INNOVATIE

Het nieuwste infotainment, baanbrekende technologie, het verfijnde ontwerp en de krachtige innovatie werken in harmonie om een Range Rover Evoque met moeiteloze luxe te creëren.

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

Met een gecertificeerde volledig elektrische actieradius tot 62 km†† biedt de plug-in electric hybrid (PHEV) een efficiënt en moeiteloos rijgedrag; de accu kan bovendien met een DC-snellader in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen. 

INSPIRATIE

Deze zorgvuldig door onze ontwerpers samengestelde voorbeeldconfiguraties bieden de perfecte balans tussen het fascinerende karakter en de luxe van de Range Rover Evoque, u hoeft alleen nog maar een keuze te maken en te bestellen.

KEUZE UIT VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Kies uit vier verschillende uitvoeringen om uw reis te beginnen.

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE

AUTOBIOGRAPHY

Een onmiskenbare expressie van verfijnd design.

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC HSE

Luxe die de aandacht opeist.  

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC SE

Een Range Rover Evoque die vertrouwen uitstraalt.

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE S

De Range Rover Evoque in zijn puurste vorm. 

ONTDEK DE RANGE ROVER EVOQUE

Side view of Range Rover Evoque

KARAKTERISTIEK DESIGN

Compromisloos samengesteld. Gebaseerd op het design-DNA van Range Rover, met perfect geoptimaliseerde proporties en strakke oppervlakken.

Montage of the Range Rover Evoque  infotainment system & city highway

HET GEMAK VAN CONNECTIVITY

Geavanceerde technologie betekent dat u up-to-date bent met talrijke innovaties, zodat elke rit beter wordt. 

Range Rover Evoque view of seat

MODERN COMFORT

Serene rust gegarandeerd. Met de gebruikelijke verfijning van de Range Rover Evoque, voor meer comfort, gemak en welzijn.

Range Rover evoque charging at the phev station point

GEËLEKTRIFICEERDE ÉLÉGANCE

Deze uitvoering biedt een geëlektrificeerde efficiency met een boeiende en evenwichtige dynamiek, en de karakteristieke Range Rover capaciteiten op elke ondergrond.

††Bekijk de WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.