UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

DE VOORDELEN VAN HET VERBONDEN ZIJN

Welkom bij het begin van uw spannende nieuwe avontuur met Land Rover. Hier helpen wij u verbinding te maken met de essentiële functies en mogelijkheden van uw plug-in hybrid (PHEV), waaronder uw infotainmentsysteem en remote smartphone-apps1.

VERBINDING MAKEN MET UW INFOTAINMENTSYSTEEM

HANDIGE FUNCTIES VOOR SLIMMER OPLADEN

MAXIMALISEER UW EV-ACTIERADIUS MET VOORVERWARMEN/-KOELEN

Met voorverwarmen/-koelen kunt u het interieur en de accu verwarmen of koelen terwijl uw Land Rover is aangesloten op het elektriciteitsnet. Zo wordt energie van het net gebruikt en blijft de energie in de accu behouden om de actieradius te maximaliseren.

 

Als u voorverwarming/-koeling wilt instellen, downloadt u de onderstaande iGuide-app en zoekt u naar 'voorverwarming/-koeling'.

BESPAAR GELD MET OPLADEN TIJDENS DALUREN

Als u de auto 's nachts altijd aansluit, is opladen eenvoudig en profiteert u van de goedkopere elektriciteitstarieven die door veel stroomleveranciers worden aangeboden. Als u de functie ‘gewenste laadtijd’ van uw auto gebruikt, hoeft u dit goedkoper opladen tijdens daluren nooit te missen.

 

Om de gewenste laadtijd in te stellen, downloadt u de onderstaande iGuide-app en zoekt u naar 'auto opladen'.

ESSENTIËLE SMARTPHONE-APPS

Met de Land Rover Remote-app en de Land Rover iGuide hebt u direct toegang tot de belangrijkste bedieningselementen en functies van uw auto wanneer u ze nodig hebt.

VOERTUIGBEGELEIDING ONDERWEG

Met de Land Rover iGuide-app vindt en begrijpt u eenvoudig de belangrijkste functies en bedieningselementen van uw Land Rover PHEV. De app werkt tevens als een mobiele gebruikershandleiding, zodat u altijd het antwoord op elke vraag bij de hand hebt.

BEDIEN UW AUTO VANAF ELKE LOCATIE

De Land Rover Remote-app geeft u volledige controle over de functies van uw auto, rechtstreeks via uw telefoon. Met één druk op de knop kunt u vergrendeling, brandstofstatus, voorverwarming/-koeling, laadtimers en climate control regelen.

WAAR KAN IK ONDERWEG OPLADEN?

Dankzij een snel groeiend netwerk van laadpunten – bij o.a. winkelcentra, sportscholen, parkeerterreinen en zelfs uw werkplek – hebt u meer mogelijkheden dan ooit om uw auto op te laden terwijl die geparkeerd staat. Bovendien kunt u al die laadpunten heel eenvoudig vinden.

VIND ALTIJD EEN LAADSTATION IN DE BUURT: LAND ROVER CHARGING APP

Onze Public Charging App, powered by Plugsurfing, is met een Europees netwerk van meer dan 300.000 laadstations in 27 landen de ideale app voor het vinden van een laadplek.

VIND LAADPUNTEN MET BEHULP VAN DE NAVIGATIE IN UW AUTO

Met het InControl-navigatiesysteem1 van uw Land Rover hebt u altijd duizenden laadpunten binnen handbereik, plus navigatieroutes van vertrek tot bestemming en live verkeersinformatie.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

EXTRA PHEV-ONDERSTEUNING

UW PHEV OPLADEN

Bekijk de eenvoudige stappen om uw auto thuis of op uw bestemming op te laden.

PHEV-RIJPROGRAMMA'S

Maak uzelf vertrouwd met de standen die u kunt kiezen om te rijden op elektriciteit en benzine.

1Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van de landeljke beschikbaarheid van providerplatforms van derden en het mobiele netwerk.

InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-simkaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

iGuide is een handelsmerk van Apple Inc. IOS is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android is een handelsmerk van Google LLC.