LEVEL 3

In de Level 3-cursus wordt het uiterste gevergd van mens en machine. U ervaart hoe het is om echt ruig terrein te overwinnen en daarbij zult u uw eerder opgedane ervaring tijdens de voorgaande niveaus hard nodig hebben. Voor deelname aan de Level 3-cursus is een voltooide Level 2-cursus verplicht. U rijdt in de Land Rover Defender. 
Advanced_ssc_1

Prijs per persoon: op aanvraag

De Level 3-cursus is een tweedaags programma in Inor in Noord-Frankrijk, waarin u uw rijtechniek verbetert van gevorderd naar de Master Degree. 

Bij de Level 3-cursus wisselen vaardigheidstrainingen elkaar in hoog tempo af. Teamwork is dan ook onontbeerlijk. We gaan nog dieper in op terreinrijden en technische kennis. Uw ervaring wordt getoetst op onderdelen als techniek, veiligheid en omgeving. U wordt getraind in het veilig gebruik van de lier en andere bergingsmiddelen. 

Op de tweede dag rijdt u ’s ochtends de Up Hill Challenge. In teamverband zet u een parcours uit over uiterst grillig terrein. Alle geleerde technieken van de vorige cursusen en de nieuw opgedane kennis komen samen. 

Volbrengt u deze expeditie, dan hebt u uw eigen grenzen aanzienlijk weten te verleggen. Na een afsluitende lunch keert u ’s middags op eigen gelegenheid terug naar Nederland. 

Agenda

Land Rover Experience Level 3-cursussen worden gehouden op de volgende data – of neem contact met ons op voor specifieke wensen.

  • Er is voor 2017 nog geen level 3 cursus gepland.

Alle genoemde data onder voorbehoud.

Inschrijving

Zodra een volledig inschrijfformulier is ontvangen, ontvangt u 4 weken voor aanvang een factuur. Na ontvangst van betaling worden toegangsbewijs en overige relevante documenten toegestuurd. 

Kledingadvies

Warme kleding die vies mag worden, stevige waterdichte schoenen of laarzen. Eventueel droge reservekleding. 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Gisela Rust via telefoonnummer: 0418-579615

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.