BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER EXPERIENCE

LAND ROVER EXPERIENCE

DIT IS UW KANS OM PLAATS TE NEMEN ACHTER HET STUURWIEL VAN EEN LAND ROVER EN OFFROAD TE GAAN VOOR EEN OPWINDENDE RIT

Een fantastische dag. Ik weet niet zeker of ik de grenzen van de capaciteiten van de auto heb bereikt, maar die van mij in ieder geval wel.

KARYN REIDY

GROTE VRAAG

Bekijk hoe onze drukbezette fabrieken inspelen op de toenemende internationale vraag naar onze premium modellen.

STATE-OF-THE-ART

Bekijk de wonderbaarlijke technologie van hightech robots, baanbrekende machines en honderden vakkundige vakmensen die perfect met elkaar samenwerken.

AANDACHT VOOR DETAIL

Ontdek hoe een Land Rover wordt gebouwd: van aluminium plaat tot eindassemblage, met onderweg duizenden zorgvuldige kwaliteitscontroles.

ONTMOET DE EXPERTS

Stel uw vragen aan onze enthousiaste, deskundige gidsen. Met jaren - soms tientallen jaren - ervaring, kennen ze elk aspect van het productieproces.

EXPERIENCE TRAININGEN

Training experience: Land Rover modellen tijdens een offroad-experience.

LEVEL 1 EXPERIENCE

Ontwikkel uw rijvaardigheid onder begeleiding van professionele instructeurs en krijg een groter begrip van controle van de auto, omgaan met obstakels en het beoordelen van moeilijke rijomstandigheden, inclusief het rijden op steile hellingen, maken van afdalingen, rijden op dwarshellingen en maken van doorwadingen.

Land Rover Level 2 Experience.

LEVEL 2 EXPERIENCE

Ontdek uitdagend terrein en verbeter uw rijvaardigheid onder begeleiding van een gekwalificeerde instructeur. Oefen verschillende offroad-elementen en krijg meer zelfvertrouwen om zelf offroad op avontuur te gaan. Zodra u de Level 1 Experience hebt afgerond, bent u klaar voor de geavanceerde Level 2 Experience.

Land Rover Advanced Experience lvl 3

LEVEL 3 EXPERIENCE

De Level 3 Experience is een extreem avontuur, volledig ontworpen om de maximale capaciteit van een Land Rover tot in het uiterste te ervaren en te testen. In grillig terrein voert u zeer uitdagende proeven uit waarbij vaardigheid, een flinke dosis lef en samenwerking onontbeerlijk zijn. Volbrengt u deze expeditie, dan hebt u uw eigen grenzen aanzienlijk weten te verleggen en mag u uzelf Master of Experience noemen.

Land Rover Recovery Experience

RECOVERY EXPERIENCE

Tijdens deze training leert u hoe u een auto veilig en effectief uit situaties kan halen zonder het gebruik van een lier. U raakt bekend met de verschillende materialen en technieken die hierbij van pas kunnen komen

Land Rover Experience op maat: Op avontuur in Warschau.

MOBIELE EXPERIENCE

Ons team kan ook een unieke offroad rijbeleving verzorgen op een locatie van uw keuze. Deze unieke en gedenkwaardige dag wordt volledig afgestemd op uw wensen.

Specialist-Training_ssc-6

WINCHING EXPERIENCE

Het hoofddoel van deze training is u de techniek en werking van de lier te leren begrijpen en uw liervaardigheid in verschillende situaties te vergroten. De Winch Experience is bedoeld voor recreatieve en professionele gebruikers die rijden in een met een lier uitgeruste Land Rover.

-

LAND ROVER EXPERIENCE CENTRA

36 Centra over de hele wereld