LAND ROVER PRESENTEERT VIDEO OVER GEBRUIK ELEKTRISCHE DEFENDERS DOOR STAATSBOSBEHEER

10 juli 2015

Land Rover heeft dit jaar opnieuw een aantal elektrische Defenders uit het speciale ontwikkelingsprogramma beschikbaar gesteld aan Staatsbosbeheer. Dankzij de elektrische aandrijving kunnen deze Defenders namelijk ook worden gebruikt in stiltegebieden, die voor normale, geluid producerende voertuigen niet toegankelijk zijn. Hierdoor kan Staatsbosbeheer ook in deze natuurgebieden volwassenen en kinderen kennis laten maken met zowel de prachtige Nederlandse natuur als het wild dat daar zijn habitat heeft. Bij deze zogenoemde ‘Grote Vijf Safari’s’ gaan bezoekers in de duinen bij Noordwijk op speurtocht om de ‘Grote vijf’ van het Nederlandse wild te spotten, zoals reeën, damherten en vossen. Wild dat niet wordt verstoord door de stille Defenders, zodat Staatbosbeheer nog meer mensen in contact kan brengen met natuur en wild.

 

De nieuwe video geeft een beeld van deze unieke safari’s die nog het hele jaar worden georganiseerd. Meer informatie: http://www.staatsbosbeheer.nl/grotevijf

Foto: Mark Kras, Staatsbosbeheer

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.