UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

DE PERFECTE MANIER OM OP TE LADEN

Voor de snelste en handigste manier om uw Land Rover plug-in hybrid (PHEV) thuis op te laden, raden wij een professioneel geïnstalleerde thuislader aan.

Voordat u uw auto koopt, zullen onze aanbevolen leveranciers van thuisladers u helpen te controleren of uw woning geschikt is. De installatie kan afhankelijk zijn van factoren zoals het bouwjaar van uw woning, de beschikbaarheid van een eigen parkeerplaats of een geschikte stroomvoorziening.

UW VIER EENVOUDIGE STAPPEN VOOR DE INSTALLATIE

1. KIES UW PROVIDER

Om het installatieproces van uw thuislader te starten zal uw Land Rover dealer u helpen een thuislaadpartner te kiezen.

2. VUL UW GESCHIKTHEIDSENQUÊTE IN

Een korte checklist van de leverancier van de oplader wijst uit of uw huis geschikt is voor een thuislader. Tot de algemene vereisten behoren een eigen parkeerplaats en een geschikte stroomvoorziening.

3. MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE INSTALLATIE

Spreek een installatiedatum af met de door u gekozen leverancier voordat uw auto wordt afgeleverd. Zo profiteert direct vanaf de start van de elektrische kwaliteiten van uw Land Rover PHEV.

4. AAN DE SLAG OM TE BEGINNEN MET OPLADEN

Op de installatiedatum monteert de provider de thuislader en legt hij de basisbeginselen van het opladen uit.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

ONDERWEG OPLADEN

Opladen op uw bestemming is een handige manier om tussentijds op te laden als u weg van huis bent. Ontdek waar u dit kunt doen en hoe u ervoor betaalt.

1Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van de landeljke beschikbaarheid van providerplatforms van derden en het mobiele netwerk.