COMPROMISLOOS SAMENGESTELD

HET GEMAK VAN CONNECTIVITY

Montage of the Range Rover Evoque  infotainment system & city highway

DE VOLGENDE GENERATIE PIVI PRO 

Ons bekroonde Pivi Pro1-infotainmentsysteem combineert alle bedieningselementen in een nieuw, zwevend 11,4" centraal touchscreen van gebogen glas. Voor optimaal gemak hebt u de volume, klimaat- en stoelfuncties altijd bij de hand.

Range Rover Evoque interior dashboard and infotainment system.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het 12,3” Interactive Driver Display werkt naadloos samen met Pivi Pro1. Toon navigatie-instructies, mediaselectie, voertuiginstellingen of reisgegevens en geef prioriteit aan de informatie die voor u relevant is.

Range Rover Evoque infotainment system

3D SURROUND CAMERA

Geniet van een onbelemmerd zicht met het meest uitgebreide aanbod aan cameratechnologieën in zijn klasse4, inclusief ClearSight-binnenspiacegel en 3D Surround Camera met ClearSight Ground View, voor 360° zicht op uw omgeving en zelfverzekerd manoeuvreren.

Sound speaker of the Range Rover Evoque

MERIDIANTM SURROUND SOUND

Ga helemaal op in uw muziek met het MeridianTM Surround Sound-audiosysteem. Dankzij de zorgvuldige plaatsing van de luidsprekers en de HiFi-weergave geniet u optimaal van elk nummer.

Range Rover Evoque infotainment system

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Pivi Pro1 werkt in harmonie met Software Over The Air3, waardoor de technologie van uw Range Rover Evoque voortdurend wordt verbeterd. What3words-navigatie maakt gebruik van beschrijvingen met drie woorden voor het vinden van exacte locaties.

NAADLOZE CONNECTIVITY

Nooit meer zonder stroom. Dankzij de USB-C-aansluitingen verspreid over de auto kunnen alle inzittenden verbonden blijven. Dankzij de draadloze telefoonlader blijft het interieur opgeruimder. 

Front view woman driving Range Rover Evoque

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Kies uit een reeks functies om de belasting op de bestuurder te verminderen en parkeren gemakkelijker te maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar, om elke rit beter te maken. 

SERENE AMBIANCE

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

Range Rover evoque charging at the phev station point

ELECTRIC HYBRID

De Range Rover Evoque plug-in electric hybrid (PHEV) biedt het beste van twee werelden, waarbij hybrid-technologie een 80 kW elektromotor combineert met een Ingenium-benzinemotor. Rij het grootste deel van de gemiddelde dagelijkse ritten in alleen de EV-modus5, met een gecertificeerde actieradius tot 62 km††.

Side view of the Range Rover Evoque

MILD HYBRID

De MHEV-technologie (mild hybrid electric vehicle) maakt de Range Rover Evoque tot een geraffineerde en comfortabele metgezel in de stad. Het verbetert de efficiency en de alertheid in diverse rijomstandigheden, met een soepelere start-stop-functionaliteit. 

ELECTRIC HYBRID SPECIFICATIES

ELEKTRISCHE WLTP-ACTIERADIUS (TOT MAXIMAAL)

62

KM††

Verwachte actieradius onder werkelijke rijomstandigheden tot 48 km.

CO2-EMISSIES (VANAF)

 

31

G/KM††

Nul uitlaatemissies in de EV-modus.

OPLAAD OPENBAAR (VANAF)

 

30

MINUTEN

DC-snelladen van 0 tot 80 procent in ca. 30 minuten.

OPLAAD THUIS (VANAF)

 

2

UUR 12 MINUTEN

Tot 100% met een 7 kW AC-thuislader.

ALL-TERRAIN CAPACITEITEN

ADAPTIEVE TECHNOLOGIEËN

Een zelfverzekerd rijgedrag onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd door de Intelligent All-Wheel Drive en Torque Vectoring by braking, waarbij de gebruikelijke Range Rover all-terrain capaciteiten worden ondersteund door baanbrekende technologieën zoals All-Terrain Progress Control en Terrain Response 2.

OPTIMALE TRACTIE

Hill Launch Assist biedt u nog meer zekerheid door te voorkomen dat uw auto terugrolt. Roll Stability Control en Dynamic Stability Control verbeteren de capaciteiten onder gladde rijomstandigheden, bijvoorbeeld op nat gras, sneeuw en ijs, terwijl Trailer Stability Assist de auto in beweging blijft houden wanneer u moet trekken.

Range Rover Evoque X-ray view
Range Rover evoque running on snowy road
Autoplay Start
Autoplay Stop

PERSONALISEREN

BLIJF ONTDEKKEN

Montage of the Range Rover Evoque & city traffic

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIE

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

OVERZICHT

Ervaar de Range Rover Evoque.

††Bekijk de WLTP-waarden
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabriekstests conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, opties, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

1Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Een verbinding met het mobiele netwerk kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

23D Surround Camera. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.

3Alleen i.c.m. compatible smartphones. Afhankelijk van het mobiele netwerk in het land, het signaal en de account van de klant. Mobiele data of WiFi-verbinding vereist.

4Indien afgezet tegen een geselecteerde groep directe concurrenten, zoals geldig op 03/03/2023. 

5Gemiddelde dagelijkse kilometrage (51 km) berekend op basis van InControl-gegevens uit 30 markten wereldwijd over de periode 2019 en 2022 voor Discovery Sport-auto's. Gaat uit van een volledig opgeladen accu bij vertrek. 

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.