UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EEN NIEUWE INTERPRETATIE VOOR VANDAAG EN MORGEN

Maak kennis met onze plug-in electric hybrid (PHEV) en mild hybrid (MHEV) modellen – de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van luxe en capaciteiten van Land Rover.

PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Een combinatie van een benzinemotor en een elektromotor. Schakel om van puur elektrisch woon-werkverkeer met nul uitlaatemissies naar een mix van benzinemotor en elektrisch vermogen voor lagere emissies tijdens lange ritten. Het opladen van de elektrische kant van uw electric hybrid kan eenvoudig thuis of op uw bestemming.

MILD HYBRID (MHEV)

Opladen is niet nodig. De MHEV's van Land Rover worden ondersteund door een kleine elektromotor die de efficiency en verfijning van de benzine- en dieselmotoren helpt vergroten door de energie die wordt teruggewonnen tijdens uitrollen en regeneratief remmen opnieuw te gebruiken.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE ROVER

Eind 2023 maken wij meer informatie bekend over de nieuwe volledig elektrische Range Rover. Schrijf u hier in om als eerste op de hoogte te worden gehouden.

RANGE ROVER ELECTRIC HYBRID

Ongeëvenaarde verfijning en luxe.

 

- EV-actieradius tot 121 km

- CO2 vanaf 16 g/km††

RANGE ROVER SPORT ELECTRIC HYBRID

Intens, indrukwekkend, compromisloos.

 

- EV-actieradius tot 123 km

- CO2 vanaf 15 g/km††

NEW RANGE ROVER VELAR ELECTRIC HYBRID

Verfijnde élégance

 

- EV-actieradius tot 64 km

- CO2 vanaf 38 g/km††    

RANGE ROVER EVOQUE ELECTRIC HYBRID

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en modern-luxueuze interieur maken overal een onvergelijkbare statement.

 

- EV-actieradius tot 62 km

- CO2 vanaf 31 g/km††

DISCOVERY SPORT ELECTRIC HYBRID

Voor uw volgende avontuur

 

- EV-actieradius tot 61 km

- CO2 vanaf 33 g/km††

DEFENDER ELECTRIC HYBRID

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 

- EV-actieradius tot 51 km

- CO2 vanaf 57 g/km††

RANGE ROVER MHEV

De Range Rover is toonaangevend met adembenemende moderniteit, ongeëvenaarde verfijning en Land Rover capaciteiten.

 

- CO2 vanaf 197 g/km††

RANGE ROVER SPORT MHEV

Intens, indrukwekkend, compromisloos.

 

- EV-actieradius tot 123 km††

NEW RANGE ROVER VELAR MHEV

Verfijnde élégance

 

- CO2 vanaf 38 g/km††

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en modern-luxueuze interieur maken overal een onvergelijkbare statement.

 

- CO2 vanaf 167 g/km††

DISCOVERY MHEV

De veelzijdige full-size SUV met ruimte en praktische functionaliteit. Klaar voor avonturen met maximaal zeven personen.

 

- VANAF 7,9†† l/100 km

- CO2 vanaf 207 g/km††

DISCOVERY SPORT MHEV

Voor uw volgende avontuur.

 

- CO2 vanaf 172 g/km††

DEFENDER MHEV

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 

- CO2 vanaf 216 g/km††

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

RIJDEN IN EEN LAND ROVER ELECTRIC HYBRID

Elektrische aandrijving voegt nieuwe niveaus van duurzaamheid, verfijning en respons toe aan de auto's waarmee u met het volste vertrouwen overal naartoe rijdt.

INZICHT IN DE ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

In een Land Rover electric hybrid is geen enkele afstand ooit te ver. Bekijk hoe u de elektrische kant van uw auto tijdens elke rit kunt maximaliseren.

OPLADEN VAN EEN ELECTRIC HYBRID

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw electric hybrid.

*Beschikbaar voor bestelling vanaf begin 2022. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

 

De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.  De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl.

 

††De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC2 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, opties en accessoires. NEDC-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. Vervolgens kunnen de juiste belastingtarieven worden bepaald.

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.