EEN NIEUWE INTERPRETATIE VOOR VANDAAG EN MORGEN

Maak kennis met onze plug-in electric hybrid (PHEV) en mild hybrid (MHEV) modellen – de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van luxe en capaciteiten van Land Rover.

Illustration of vector icons

PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV)

Een combinatie van een benzinemotor en een elektromotor. Schakel om van puur elektrisch woon-werkverkeer met nul uitlaatemissies naar een mix van benzinemotor en elektrisch vermogen voor lagere emissies tijdens lange ritten. Het opladen van de elektrische kant van uw electric hybrid kan eenvoudig thuis of op uw bestemming.

Illustration of vector icons

MILD HYBRID (MHEV)

Opladen is niet nodig. De MHEV's van Land Rover worden ondersteund door een kleine elektromotor die de efficiency en verfijning van de benzine- en dieselmotoren helpt vergroten door de energie die wordt teruggewonnen tijdens uitrollen en regeneratief remmen opnieuw te gebruiken.

Electric Illustration Icon

VOLLEDIG ELEKTRISCHE RANGE ROVER

Eind 2023 maken wij meer informatie bekend over de nieuwe volledig elektrische Range Rover. Schrijf u hier in om als eerste op de hoogte te worden gehouden.

Parked Range Rover charging at the phev station point

RANGE ROVER ELECTRIC HYBRID

Ongeëvenaarde verfijning en luxe.

 

- EV-actieradius tot 121 km

- CO2 vanaf 16 g/km††

Range Rover Sport

RANGE ROVER SPORT ELECTRIC HYBRID

Intens, indrukwekkend, compromisloos.

 

- EV-actieradius tot 123 km

- CO2 vanaf 15 g/km††

Range Rover Velar Electric Hybrid side view

RANGE ROVER VELAR ELECTRIC HYBRID

Verfijnde élégance

 

- EV-actieradius tot 65 km

- CO2 vanaf 38 g/km††    

Side view of the car

RANGE ROVER EVOQUE ELECTRIC HYBRID

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en modern-luxueuze interieur maken overal een onvergelijkbare statement.

 

- EV-actieradius tot 62 km

- CO2 vanaf 31 g/km††

Discovery sport standing at charging Phev point

DISCOVERY SPORT ELECTRIC HYBRID

Voor uw volgende avontuur

 

- EV-actieradius tot 61 km

- CO2 vanaf 33 g/km††

Defender

DEFENDER ELECTRIC HYBRID

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 

- EV-actieradius tot 51 km

- CO2 vanaf 57 g/km††

Side view of the parked car

RANGE ROVER MHEV

De Range Rover is toonaangevend met adembenemende moderniteit, ongeëvenaarde verfijning en Land Rover capaciteiten.

 

- CO2 vanaf 197 g/km††

Red Range Rover

RANGE ROVER SPORT MHEV

Intens, indrukwekkend, compromisloos.

 

- EV-actieradius tot 123 km††

Range Rover Velar with glass background

RANGE ROVER VELAR MHEV

Verfijnde élégance.

 

- CO2 vanaf 167 g/km††

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en modern-luxueuze interieur maken overal een onvergelijkbare statement.

 

- CO2 vanaf 167 g/km††

DISCOVERY MHEV

De veelzijdige full-size SUV met ruimte en praktische functionaliteit. Klaar voor avonturen met maximaal zeven personen.

 

- VANAF 7,9†† l/100 km

- CO2 vanaf 207 g/km††

Discovery Sport

DISCOVERY SPORT MHEV

Voor uw volgende avontuur.

 

- CO2 vanaf 172 g/km††

A shot of the Defender's side profile

DEFENDER MHEV

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 

- CO2 vanaf 216 g/km††

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Land Rover Defender in white on parked on a rock

RIJDEN IN EEN LAND ROVER ELECTRIC HYBRID

Elektrische aandrijving voegt nieuwe niveaus van duurzaamheid, verfijning en respons toe aan de auto's waarmee u met het volste vertrouwen overal naartoe rijdt.

parked New Range Rover Sport middle of the road

INZICHT IN DE ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

In een Land Rover electric hybrid is geen enkele afstand ooit te ver. Bekijk hoe u de elektrische kant van uw auto tijdens elke rit kunt maximaliseren.

Electric Charger

OPLADEN VAN EEN ELECTRIC HYBRID

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw electric hybrid.

*Beschikbaar voor bestelling vanaf begin 2022. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

 

De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.  De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl.

 

††De hier vermelde waarden zijn berekend volgens NEDC2 op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, opties en accessoires. NEDC-cijfers worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. Vervolgens kunnen de juiste belastingtarieven worden bepaald.

 

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.