UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

HET VERTROUWEN OM OVERAL NAARTOE TE GAAN

Waar het avontuur u ook heen leidt, het leven met een Land Rover plug-in hybrid (PHEV) is grenzeloos. Als u tijdens kortere ritten in de EV-modus (Electric Vehicle) rijdt en voor langere ritten overschakelt op uw benzinemotor, is geen enkele afstand ooit te ver.

HOE VER KAN IK RIJDEN IN DE EV-MODUS?

Ontdek de elektrische actieradius van de nieuwste Land Rover PHEV-familie.

NEW RANGE ROVER PHEV*

De ultieme Range Rover.

EV-actieradius tot 100 km.

NEW RANGE ROVER SPORT PHEV

Intens, indrukwekkend, compromisloos.

EV-actieradius tot 113 km

RANGE ROVER VELAR PHEV

De markante, veelzijdige Range Rover.

EV-actieradius tot 53 km.

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

De compacte Range Rover voor de stad.

EV-actieradius tot 62 km.

DISCOVERY SPORT PHEV

De veelzijdige, compacte SUV.

EV-actieradius tot 60 km.

DEFENDER PHEV

De meest capabele Land Rover.

EV-actieradius tot 43 km.

HOE KAN IK MIJN EV-ACTIERADIUS MAXIMALISEREN?

Ongeveer 20% van de geadverteerde EV-actieradius wordt gewoonlijk beïnvloed door de daadwerkelijke rijomstandigheden. Als u thuis kunt opladen zou de actieradius geen probleem hoeven te vormen voor ritten in de buurt. Er zijn echter wel enkele eenvoudige manieren waarop u uw EV-actieradius elke dag kunt maximaliseren.

VOORVERWARMING/-KOELING

Met voorverwarmen/-koelen kunt u het interieur en de accu verwarmen of koelen terwijl uw Land Rover is aangesloten op het elektriciteitsnet. Zo wordt energie van het net gebruikt en blijft de energie in de accu behouden om de actieradius te maximaliseren.

RIJSNELHEID

Rijden met een gelijkmatig tempo – in plaats van vaak hard optrekken en remmen – zal helpen uw elektrische actieradius te vergroten.

ECO-MODUS

De Eco-modus is een eenvoudige manier om uw actieradius tijdens uw rit te optimaliseren. Hiermee worden enkele instellingen aangepast, waaronder de temperatuur en de luchtrecirculatie in het interieur, om energie te besparen en de actieradius te maximaliseren.

REGENERATIEF REMMEN

Zodra u in een PHEV uw voet van het gaspedaal haalt, remt het slimme regeneratieve remsysteem de auto af, waarbij de teruggewonnen energie wordt gebruikt om de actieradius te optimaliseren. Als u het rempedaal intrapt, wordt het teruggewonnen vermogen nog groter.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

PHEV-ACCUTECHNOLOGIE

Begrijp de duurzame technologie achter de elektrische kant van onze PHEV's en hoe deze onze duurzame toekomst vormt.

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

*Beschikbaar voor bestelling vanaf begin 2022. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.

 

De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute. De behaalde actieradius hangt af van de staat van de auto en de accu, van de daadwerkelijke route en van omgeving, weersomstandigheden en rijstijl.