HET VERTROUWEN OM OVERAL NAARTOE TE GAAN

Waar het avontuur u ook heen leidt, het leven met een Land Rover plug-in electric hybrid (PHEV) is grenzeloos. Als u tijdens kortere ritten in de EV-modus (Electric Vehicle) rijdt en voor langere ritten overschakelt op uw benzinemotor, is geen enkele afstand ooit te ver.

LET OP

De inhoud die in dit gedeelte van onze website wordt weergegeven, vereist het aanvaarden van niet-noodzakelijke cookies. Gelieve uw Cookie-instellingen aan te passen, indien u deze inhoud wilt bekijken:
  • Analytics
  • Marketing
  • Functional

HOE KAN IK MIJN EV-ACTIERADIUS MAXIMALISEREN?

Ongeveer 20% van de geadverteerde EV-actieradius wordt gewoonlijk beïnvloed door de daadwerkelijke rijomstandigheden. Als u thuis kunt opladen zou de actieradius geen probleem hoeven te vormen voor ritten in de buurt. Er zijn echter wel enkele eenvoudige manieren waarop u uw EV-actieradius elke dag kunt maximaliseren.

Land Rover Battery Illustration

VOORVERWARMING/-KOELING

Met voorverwarmen/-koelen kunt u het interieur en de accu verwarmen of koelen terwijl uw Land Rover is aangesloten op het elektriciteitsnet. Zo wordt energie van het net gebruikt en blijft de energie in de accu behouden om de actieradius te maximaliseren.

Land Rover Illustration

RIJSNELHEID

Rijden met een gelijkmatig tempo – in plaats van vaak hard optrekken en remmen – zal helpen uw elektrische actieradius te vergroten.

Land Rover ECO Illustration

ECO-MODUS

De Eco-modus is een eenvoudige manier om uw actieradius tijdens uw rit te optimaliseren. Hiermee worden enkele instellingen aangepast, waaronder de temperatuur en de luchtrecirculatie in het interieur, om energie te besparen en de actieradius te maximaliseren.

Land Rover Illustration

REGENERATIEF REMMEN

Zodra u in een electric hybrid uw voet van het gaspedaal haalt, remt het slimme regeneratieve remsysteem de auto af, waarbij de teruggewonnen energie wordt gebruikt om de actieradius te optimaliseren. Als u het rempedaal intrapt, wordt het teruggewonnen vermogen nog groter.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Road Trip With Range Rover Sport

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Ontdek ons programma plug-in hybrid en mild hybrid modellen die onze moderne visie op de mogelijkheden en luxe van Land Rover etaleren.    

Range Rover Defender Plugged in

ACCUTECHNOLOGIE ELECTRIC HYBRID

Begrijp de duurzame technologie achter de elektrische kant van onze electric hybrids en hoe deze onze duurzame toekomst vormt.

Electric Charger

OPLADEN VAN EEN ELECTRIC HYBRID

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw electric hybrid.

*Beschikbaar voor bestelling vanaf begin 2022. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.