UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

MINIMALISTISCH DESIGN

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIEËN

 Display shown of range rover velar

DE VOLGENDE GENERATIE PIVI PRO

Alle bedieningselementen van ons bekroonde Pivi Pro1-infotainmentsysteem zijn geïntegreerd in een nieuw, centraal geplaatst 11,4" touchscreen van gebogen glas. Dit creëert een minimalistisch, elegant dashboard met intuïtieve functies voor volume, klimaat en stoelfuncties.

Extreme crop of the display shown

3D SURROUND CAMERA

Gemoedsrust, zelfs in lastige situaties. De 3D Surround Camera biedt u een 360-overzicht van uw directe omgeving, waardoor u gemakkelijker in en uit krappe plekken kunt manoeuvreren.

Extreme crop of the dual screen display shown

INTUÏTIEVE DRIVER DISPLAYS

In harmonie met Pivi Pro1 kunt u met het 12,3" Interactive Driver Display de manier aanpassen waarop informatie wordt weergegeven. Het Head-Up Display projecteert belangrijke voertuig- en reisinformatie op ooghoogte op de voorruit.

INSPIREREND GELUID

Een inspirerende audiobeleving. Het krachtige MeridianTM Signature Sound System verwent u via 23 luidsprekers en een versterkervermogen van 1.300 W met fantastische HiFi-muziek.

HET GEMAK VAN CONNECTIVITY

Het Online Pack2 biedt naadloze connectivity met toegang tot geïntegreerde apps zoals Amazon Alexa en Spotify. Met SOTA-updates (Software-over-the-Air) blijft uw auto altijd up-to-date.

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Dankzij de draadloze telefoonlader en de connectivity kunt u compatible smartphones opladen en beperkt u de wirwar van kabels in het interieur tot een minimum.

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Kies uit een programma functies die rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar om uw rijbeleving te verbeteren.

EIGENTIJDSE LUXE

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES

Parked Range Rover velar charging at the phev station point

ELECTRIC HYBRID

De Range Rover Velar plug-in electric hybrid (PHEV) biedt het beste van alle werelden, waarbij hybrid-technologie een elektromotor van 105 kW combineert met een Ingenium-benzinemotor. Geniet van stil elektrisch rijden met een WLTP-actieradius tot 64 km††.

Running velar outside of glass House

MILD HYBRID

De mild hybrid-motoren van de Range Rover Velar winnen energie terug die normaal gesproken verloren gaat tijdens het remmen en bewaren en hergebruiken deze opnieuw. Beschikbaar in combinatie met diesel- en benzinemotoren.

ELECTRIC HYBRID SPECIFICATIES

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT)

64

KM††

WLTP-actieradius onder werkelijke rijomstandigheden tot 51 km.

CO2-EMISSIE (VANAF)

38

G/KM††

Nul uitlaatemissies in de EV-modus.

OPENBARE LAADSTATIONS (VANAF)

30

MINUTEN

DC-snelladen van 0 tot 80 procent in 30 minuten.

THUIS OPLADEN (VANAF)

2,5

UUR

Tot 100% met een 7 kW AC-thuislader. 

VERTROUWENWEKKENDE CAPACITEITEN

RIJDYNAMIEK

Met Adaptive Dynamics worden stuurcommando's en carrosseriebewegingen tot wel 500 keer per seconde geanalyseerd. Dit reduceert overhellen van de carrosserie en zorgt voor een optimale handling. Selecteer specifieke instellingen voor het onderstel en de aandrijflijn die bij uw rijstijl passen met Configurable Dynamics.

OPTIMALE TRACTIE

Of u nu over onverharde wegen of glad wegdek rijdt, Intelligent All-Wheel Drive (AWD) met Intelligent Driveline Dynamics (IDD) zorgt ervoor dat de koppelverdeling tussen de voor- en achteras optimaal is voor tractie onder alle omstandigheden.

AANPASBARE TECHNOLOGIEËN

Uw rijbeleving wordt verbeterd door een dynamisch programma in het Terrain Response 2-systeem, terwijl All Terrain Progress Control offroad-rijden moeitelozer maakt, doordat dit systeem een constante snelheid voor u handhaaft. Het trekken van een trailer gaat gemakkelijker dankzij de Advanced Tow Assist-technologie, waardoor achteruitrijden kinderspel wordt.

Intelligent Driveline Dynamics
X-ray view of the car
Range Rover Velar drifting over mountain runway road
Autoplay Start
Autoplay Stop

PERSONALISERING OP MAAT

BLIJF ONTDEKKEN

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIE

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

OVERZICHT

Geniet van de verfijnde elegantie van de Range Rover Velar. 

††Bekijk WLTP-waarden

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.


1Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

2Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

3Texcell-onderzoek, 2020, uitgevoerd voor en resultaat aangeleverd door Panasonic.


N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay® is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

App Store is een handelsmerk van Apple Inc.

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.