UW HUIDIGE CONFIGURATIE

Wordt dit uw nieuwe Defender? Zet dan nu de volgende stap.

ONMISKENBAAR DEFENDER

 

KEUZE UIT VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en carrosserie-uitvoeringen.

 

Defender front right profile

DEFENDER 90

De Defender in zijn puurste vorm.

Land Rover Defender 110 Base

DEFENDER 110

Bijzonder verleidelijk en uiterst capabel, met aanpasbare bagageruimte. 

Defender 130 SE model

DEFENDER 130

Klaar om epische avonturen te delen, met 8 zitplaatsen.

BAANBREKENDE INNOVATIE

Innovatie is de kern, ons gloednieuwe infotainmentsysteem en aangepast lichtgewicht monocoque-onderstel. Dit is de krachtigste en meest capabele Defender ooit.

PLUG-IN HYBRID

 

Compromisloze mogelijkheden om overal heen te rijden dankzij de snelle DC-laadfunctie.

DEFENDER JOURNEYS

Doorkruis de meest indrukwekkende woestijnlandschappen en bekijk Afrika's meest iconische wilde dieren met onze spectaculaire reizen door Namibië en Botswana.

DEFENDER JOURNEYS

Doorkruis de meest indrukwekkende woestijnlandschappen en bekijk Afrika's meest iconische wilde dieren met onze spectaculaire reizen door Namibië en Botswana.

BEKIJK DE DEFENDER

DOELBEWUST DESIGN

Uit zijn onmiddellijk herkenbare silhouet en indrukwekkende proporties blijkt dat alles aan het ontwerp van de Defender draait om integriteit.

TOT IN HET EXTREME GETEST

Een meesterlijke implementatie van duurzaamheid en functionaliteit, getest tot het uiterste. Niet alleen ziet hij er robuust uit. Dat is hij ook. 

ONSTUITBAAR VERMOGEN

Een onbetwistbaar vermogen op elke ondergrond, in staat om zelfs in de meest uitdagende omstandigheden met absoluut vertrouwen te presteren. 

RESPONSIEVE TECHNOLOGIE

Blijf verbonden met het intuïtieve Pivi Pro1 infotainmentsysteem en houd de controle met functies zoals de ClearSight-achteruitkijkspiegel2.

Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

Beschikbaarheid functie is afhankelijk van lokale voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.

De afbeelding toont de AC-laadfunctie met de openbare oplaadkabel die beschikbaar is op alle Defender PHEV-modellen.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Verbinding met mobiele netwerk kan niet op elke plaats worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen.

 

Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan.

 

Controleer altijd de route, de ondergrond, de start- en eindpositie voordat u op bevroren terrein gaat rijden.

 

Voor updates is een dataverbinding vereist.