INTENS, SPECTACULAIR, COMPROMISLOOS

KEUZE UIT VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Het toonbeeld van de sportieve, luxueuze SUV. Kies uit vier verschillende uitvoeringen om uw reis te beginnen. 

Front view of Range Rover SV

RANGE ROVER SPORT

SV EDITION ONE

 

Een superieure mix van vermogen, innovatie en dynamiek.

Range Rover Sport Autobiography

RANGE ROVER SPORT

AUTOBIOGRAPHY

Onmiskenbare uitdrukking van sportieve luxe.

Range Rover Sport Dynamic S

RANGE ROVER SPORT

DYNAMIC

Visuele accentuering van de assertieve aanwezigheid.

Range Rover Sport in black front side view

RANGE ROVER SPORT

BAANBREKENDE INNOVATIE

Een scala aan opwindende en innovatieve technologieën maakt de Range Rover Sport tot de definitie van sportieve luxe, inclusief krachtige prestaties op de weg en wereldberoemde all-terrain-capaciteiten.

DE NEW RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

De snelste Range Rover die ooit is gebouwd, met dynamische en technologische voorsprong. 

ELECTRIC HYBRID

Met een gecertificeerde elektrische actieradius tot 123 km†2 en DC-snellader biedt de extended range plug-in electric hybrid (PHEV) krachtige en elektriserende prestaties.

THE SPILLWAY CHALLENGE​

Bekijk hoe de New Range Rover Sport en stuntvrouw Jessica Hawkins de overlaat van de Kárahnjúkar Dam trotseren. Samen doorstaan ze het meedogenloze terrein van Oost-IJsland, met ijs, rotsen en water. Heel veel water. De New Range Rover Sport gaat geen uitdaging uit de weg.

THE SPILLWAY CHALLENGE​

Bekijk hoe de New Range Rover Sport en stuntvrouw Jessica Hawkins de overlaat van de Kárahnjúkar Dam trotseren. Samen doorstaan ze het meedogenloze terrein van Oost-IJsland, met ijs, rotsen en water. Heel veel water. De New Range Rover Sport gaat geen uitdaging uit de weg.

ONTDEK DE RANGE ROVER SPORT

Range Rover Sport side view.

STEALTH EN VERMOGEN

De Range Rover Sport straalt vermogen, prestaties en wendbaarheid uit, zonder overbodige details. 

Front view of the Range Rover SV

VERBETERDE PRESTATIES

Een instinctief rijgedrag op de weg, met aansprekende rijdynamiek en moeiteloze beheersing is standaard.

Man driving Range Rover sport

SPORTIEVE LUXE

Een combinatie van een dynamisch, sportief karakter en de ongeëvenaarde verfijning die u verwacht.

Range Rover Sport interior dashboard and infotainment system.

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Echte moderne luxe met de nieuwste technologieën voor comfort en gemak.

Bekijk WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang de rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen en banden, accessoires, gereden route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

1Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover dealer geadviseerde aanloopperiode.

 

2Elektrische actieradius onder 'real world'-omstandigheden (tot) 96 km.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.