RECOVERY EXPERIENCE

Tijdens deze training wordt ingegaan op verschillende soorten materiaal zoals touwen, linten en hi-jacks. U leert risicoanalyses maken en technieken om een auto los te krijgen en andere voertuigen te bergen. Voor de training is enige kennis van offroad-rijden vereist, wij adviseren dan ook eerst een Level 1 Experience af te ronden.

Man pulling on winch rope

Leer hoe u een auto veilig en effectief uit situaties kan halen zonder het gebruik van een lier. De instructeurs van Land Rover Experience begeleiden u gedurende de hele dag en kunnen al uw vragen beantwoorden. Voor de training is enige kennis van offroad-rijden vereist, wij adviseren dan ook eerst een Level 1 Experience af te ronden. Minimaal 2 en maximaal 3 personen per Land Rover. U rijdt in de Land Rover Defender. Tevens is er de mogelijkheid om met uw eigen auto technieken te oefenen. 

Agenda

De Recovery Experience wordt georganiseerd op de onderstaande data – of neem contact met ons op voor specifieke wensen. Deze Experience is mogelijk vanaf twee personen.

- Zondag 21 april 2024
- Zaterdag 25 mei 2024
- Zondag 23 juni 2024
- Zondag 15 september 2024
- Zaterdag 12 oktober 2024
- Zondag 17 november 2024

Prijs

- 2 personen: € 725
- 3 personen: € 825

Kledingadvies

Warme kleding die vies mag worden, stevige waterdichte schoenen of laarzen. Eventueel droge reservekleding. 

Contact

Voor vragen en aanvullende  informatie kunt u contact opnemen per email: info@landroverexperience.nl of via telefoonnummer: 0418-579615