WINCH EXPERIENCE

De Winch Experience bereidt u voor op het professioneel gebruik van een lier. Verschillende handelingen komen hierbij uitgebreid aan bod waaronder inspectie en onderhoud van materiaal, het berekenen van de belasting op de lier en diverse bergingen, zoals dubbele lijn bergingen en bergen onder een hoek. Voor de training is enige kennis van offroad-rijden vereist, wij adviseren dan ook eerst een Level 1 Experience af te ronden.

Winch being assembled

Het hoofddoel van deze dag is u de techniek en werking van de lier te leren begrijpen en uw liervaardigheid in verschillende situaties te vergroten. De Land Rover Experience Lier Training is bedoeld voor recreatieve en professionele gebruikers die rijden in een met een lier uitgeruste Land Rover. Minimaal 2 en maximaal 3 personen per Land Rover. U rijdt in een met lier uitgeruste Land Rover. 

Agenda

De Recovery Experience wordt georganiseerd op de onderstaande data – of neem contact met ons op voor specifieke wensen. Deze Experience is mogelijk vanaf twee personen.

- Zondag 21 april 2024
- Zaterdag 25 mei 2024
- Zondag 23 juni 2024
- Zondag 15 september 2024
- Zaterdag 12 oktober 2024
- Zondag 17 november 2024

Prijs

- 2 personen: € 725
- 3 personen: € 825

Kledingadvies 

Warme kleding die vies mag worden, stevige waterdichte schoenen of laarzen. Eventueel droge reservekleding.

Contact

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen per email: info@landroverexperience.nl of via telefoonnummer: 0418-579615