UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

WINCH EXPERIENCE

De Winch Experience bereidt u voor op het professioneel gebruik van een lier. Verschillende handelingen komen hierbij uitgebreid aan bod waaronder inspectie en onderhoud van materiaal, het berekenen van de belasting op de lier en diverse bergingen, zoals dubbele lijn bergingen en bergen onder een hoek. Voor de training is enige kennis van offroad-rijden vereist, wij adviseren dan ook eerst een Level 1 Experience af te ronden.

Winch being assembled

Data

Een Recovery Experience kan standaard op maandag en dinsdag worden geboekt. Andere dagen van de week in overleg.

Prijs per persoon € 900,- excl. BTW (€ 1.089,- incl. BTW)
op basis van één Land Rover met instructeur en maximaal 4 deelnemers.

Catering € 38,50 p.p. excl. BTW (€ 46,60 incl. BTW)

Het hoofddoel van deze dag is u de techniek en werking van de lier te leren begrijpen en uw liervaardigheid in verschillende situaties te vergroten. De Land Rover Experience Lier Training is bedoeld voor recreatieve en professionele gebruikers die rijden in een met een lier uitgeruste Land Rover. Maximaal 4 deelnemers per Land Rover. U rijdt in de Land Rover Defender. Tevens is er de mogelijkheid om met uw eigen auto technieken te oefenen.

Kledingadvies 

Warme kleding die vies mag worden, stevige waterdichte schoenen of laarzen. Eventueel droge reservekleding.

Contact

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen per email: info@landroverexperience.nl of via telefoonnummer: 0418-579615