OP AVONTUUR IN ALBANIË

Hebt u er ooit van gedroomd om een echt avontuur te beleven? Om te vertrekken en nieuwe landen en ervaringen te ontdekken? Wij wel. Dus vertrokken wij met een Land Rover Discovery om de minst onderzochte vallei van Europa te vinden.

In de Vervloekte Bergen van noord Albanië, diep in de valleien onder Europa's zuidelijkste gletsjers, neem je afscheid van elektriciteit, winkels en moderne gemakken. In plaats daarvan vind je eer, warme gastvrijheid en absoluut indrukwekkend natuurschoon. 

Albanië bestaat voor 77% uit bergen en Land Rover's Terrain Response maakt licht werk van de slechte, met rotsen bezaaide paden die tegen deze pieken omhoog kruipen. In de valleien wordt je begroet door de lokale bevolking die leeft volgens een strikte code van gastvrijheid - en dat is bijzonder welkom na een dag van strijd tegen elementen als sneeuw, ijs, gezwollen rivieren en rotsverschuivingen. Ontdek hoe wij omgingen met dit zware terrein en wie wij onderweg tegenkwamen...

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.