ONDERSCHEIDEND DESIGN

MOEITELOOS VERFIJND

Een modern en verfijnd interieur, dat nog eens extra wordt benadrukt door onberispelijk minimalisme en een intuïtieve benadering van relevante technologie.

LUXUEUZE LEDERSOORTEN

Kies uit verschillende ledersoorten, die alle de luxe en verfijning bieden die u verwacht. Beschikbaar in vijf kleuren.

DUURZAME MATERIALEN

De luxueuze niet-lederen bekledingsmaterialen van KvadratTM premium textile en UltrafabricsTM bieden een zacht alternatief met een moderne uitstraling.

UNIEKE AFWERKINGEN

Pas het interieur aan uw persoonlijke stijl aan met een selectie van verfijnde houtfineren en een scala aan materialen en afwerkingen.

VERFIJNING EN LUXE

Comfortable sitting of New Range Rover car

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Active Noise Cancellation van de volgende generatie elimineert ongewenste geluiden, trillingen en afleiding. Gerealiseerd via ultramoderne hoofdsteunluidsprekers die individuele stille zones creëren voor ultieme verfijning in het interieur.

Land Rover Range Rover (Technology)

MLA-FLEX

MLA-Flex (Mixed-metal Modular Longitudinal Architecture) biedt een 50% stijvere carrosserie en verbeterde technologie, wat bijdraagt aan een 24% lagere geluidsoverdracht.

New Range Rover cabin air purification pro

CABIN AIR PURIFICATION PRO

De PM 2,5-filtratie en nanoeTM X-technologie neutraliseert geuren, bacteriën en allergenen, waaronder het SARS-CoV-2-virus1, terwijl CO2-management het welzijn en de alertheid van inzittenden verbetert door het CO2-niveau in het interieur te bewaken.

New Range Rover four-zone climate control

4-ZONE CLIMATE CONTROL

Met afzonderlijke bedieningselementen voor de bestuurder, de voorpassagier en de passagiers links en rechts op de tweede zitrij kunt u met 4-zone climate control de temperatuur en intensiteit van de luchtstroom naar wens instellen.

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Range Rover interior dashboard and infotainment system.

DE VOLGENDE GENERATIE PIVI PRO

Het bekroonde Pivi Pro-infotainmentsysteem is ons meest intuïtieve systeem tot nu toe. Alle bedieningselementen zijn geïntegreerd op één touchscreen, met gemakkelijke connectivity met smartphones en toegang tot een groot aantal connected rijfuncties.

Range Rover interior dashboard and infotainment system

13,1" TOUCHSCREEN 

Intuïtieve navigatie en bediening van de systemen van de Range Rover zijn mogelijk via de 13,1" gebogen 'floating glass'-interface. Het naadloos geïntegreerde touchscreen biedt haptische feedback en een meer tastbare gebruikservaring.

Range Rover interior dashboard and infotainment system.

INTUÏTIEVE DRIVER DISPLAYS

Op het met Pivi Pro samenwerkende 12,3" Interactive Driver Display kunt u de manier aanpassen waarop informatie wordt getoond. Het optionele Head-Up Display projecteert belangrijke voertuig- en reisinformatie op ooghoogte op de voorruit. 

New Range Rover rear seat entertainment

REAR SEAT ENTERTAINMENT 

Het Rear Seat Entertainment-systeem heeft twee 11,4" high-definition displays die screen mirroring bieden en die via HDMI met apparaten kunnen worden verbonden. Uw passagiers kunnen films kijken of een game console aansluiten voor entertainment tijdens de rit.

Meridian 3D Surround

INSPIREREND GELUID

MeridianTM Signature Sound zorgt voor een levensechte geluidsweergave. Een subwoofer en 34 luidsprekers creëren een meeslepende geluidsbeleving op elke zitplaats dankzij de MeridianTM Trifield 3D-technologie.

New Range Rover Online Pack

HET GEMAK VAN CONNECTIVITY

Het Online Pack biedt naadloze connectivity met WiFi-hotspot en geïntegreerde apps. Met SOTA-updates (Software-Over-The-Air) blijft uw auto altijd up-to-date.

New Range Rover rear seat touchscreen controller

BEDIENINGSELEMENTEN ACHTERIN

Geef passagiers de controle over Rear Seat Entertainment- en comfortfuncties met onze 8" touchscreen-controller, die zich in de armsteun van de Executive Class Seating achterin bevindt.

Illustration of vector icons

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Kies uit een reeks functies om rijden en parkeren gemakkelijker te maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar om uw rijbeleving te verbeteren. 

Land Rover Drive

DIGITALE LED-KOPLAMPEN

Door een grotere lichtopbrengst, grotere veiligheid en betere resolutie ziet u
's nachts meer. De digitale LED-koplampen met signature-dagrijverlichting, beeldprojectie en Adaptive Front Lighting gebruiken navigatiegegevens om het wegverloop anticiperend te volgen.

New Range Rover Clearsight Rear View Mirror

CLEARSIGHT-ACHTERUITKIJKSPIEGEL

De optionele ClearSight-achteruitkijkspiegel kan live videobeelden weergeven van een achterwaarts gerichte camera in de dakantenne. Profiteer van een onbelemmerd zicht op de weg achter u, zelfs met passagiers op de achterbank of grote objecten in de bagageruimte.

New Range Rover 3D surround camera

3D SURROUND CAMERA

ClearSight Ground View, inbegrepen bij 3D Surround Camera, zorgt ervoor dat u als het ware door de motorkap naar de grond kunt kijken, terwijl manoeuvreerverlichting bij lage snelheid de grond verlicht om u veilig in krappe plekken te loodsen.

VERBETERDE PRESTATIES

ELECTRIC HYBRID

Beschikbaar als extended range plug-in electric hybrid (PHEV). De 3.0 liter zescilinder Ingenium benzinemotor met 160 kW-elektromotor is beschikbaar als P460e- of P550e-variant. Met DC-snelladers kunt u tot 80 procent opladen in minder dan een uur.

Range Rover Side View

MILD HYBRID (MHEV)

Schoon en efficiënt. De mild hybrid-motoren van de Range Rover winnen energie terug die normaal gesproken tijdens het afremmen verloren gaat, en slaan deze op voor hergebruik. Beschikbaar in combinatie met diesel- en benzinemotoren.

The New Range Rover driving along a coastal road

BENZINE V8

Compromisloos vermogen en prestaties met grotere efficiency. De nieuwe 4.4 liter V8-motor biedt 390 kW/530 pk en een koppel van 750 Nm; met Dynamic Launch Pro ingeschakeld stuwt deze de Range Rover in 4,6 seconden van 0-100 km/h.

SPECIFICATIES ELECTRIC HYBRID††

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT)

121

KM

WLTP. Met een verwachte actieradius onder werkelijke rijomstandigheden tot 94 km.

CO2-EMISSIES (VANAF)

16

G/KM

Profiteer van nul uitlaatemissies in de EV-modus.

OPLAADTIJD OPENBAAR

<60

MINUTEN

Laad tot 80 procent op in <60 minuten met een DC snellader.

OPLAADTIJD THUIS (VANAF)

5

UUR

Opladen van 0 tot 80%.

New Range Rover adaptive dynamics

MOEITELOZE CONTROLE 

Met Adaptive Dynamics worden stuurcommando's en carrosseriebewegingen tot wel 500 keer per seconde geanalyseerd. Dit reduceert overhellen van de carrosserie en zorgt voor een optimale handling. Met zijn continu variabele demperafstemmingen reageert het systeem op de input van weg en bestuurder.

New Range Rover electronic active rear locking differential

EVENWICHTIGE RIJBELEVING

Het Electronic Active Rear Locking Differential biedt het extra voordeel van meer tractie in bochten en meer grip offroad door de slip tussen de achterwielen te beperken.

Range Rover Torque Vectoring

EVENWICHTIG VERMOGEN

Torque Vectoring by Braking zorgt voor een alerter bochtgedrag en betere handling in de scherpste bochten. Dit elektronisch gestuurde differentieel- en remsysteem coördineert tijdens het nemen van bochten de verdeling van het aandrijfkoppel over de vier wielen.

New Range Rover electric air suspension

SEREEN COMFORT

De elektronisch gestuurde luchtvering bereidt de Range Rover voor op bochten en biedt een sereen rijcomfort. Dynamic Response Pro verbetert het rijgedrag via de elektronische actieve overhelregeling (eARC), waardoor de prestaties op de weg worden geoptimaliseerd.

UITZONDERLIJKE CAPACITEITEN

De Range Rover biedt sereen comfort, evenwichtig rijgedrag en zelfverzekerd vertrouwen, op de weg en offroad.

New Range Rover parked on a road

ELEKTRONISCH GESTUURDE LUCHTVERING

De Range Rover biedt u een soepele en ontspannen rijbeleving door de rijhoogte aan te passen via de elektronisch gestuurde luchtvering. Deze verlaagt ook de auto om de toegang tot de bagageruimte te vergemakkelijken, en Automatic Access Height zorgt voor een elegante aankomst.

Range rover back side view on off road

CONFIGUREERBARE PROGRAMMA'S

Met acht terreinmodi waaruit u kunt kiezen, kan de Range Rover de respons van de motor, transmissie, differentiëlen en onderstelsystemen van uw auto aanpassen met behulp van Terrain Response 2. Met de technologie van Configurable Terrain Response kunt u uw systeemvoorkeuren voor offroad-rijden aanpassen.

PERSONALISERING OP MAAT


MAATWERK OF
BESTELKLAAR

 

Selecteer eerst het model, de motor en de uitvoering voordat u uw auto personaliseert met een keuze uit lak-, wiel- en interieuropties.

BLIJF ONTDEKKEN

New Range Rover SE Short Wheel Base

RANGE ROVER UITVOERINGEN

Bekijk het volledige programma.

Range Rover SV in white profile view

RANGE ROVER SV

Verfijnd. Luxueus. Exclusief.

New Range Rover alloy wheels

SPECIFICATIES

Bekijk de feiten en cijfers.


*Elektrisch bediende portieren beschikbaar vanaf medio 2023.

 

††Bekijk hier Range Rover WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2 - emissie-, brandstof-/energieverbruikscijfers en actieradius kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, omgevingsomstandigheden, belading, gemonteerde velgen, banden, accessoires, de daadwerkelijke route en de staat van de accu. De actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1Texcell-onderzoek, 2020, uitgevoerd voor en resultaat aangeleverd door Panasonic.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben. ​​

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

Apple CarPlay® is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android AutoTM is een handelsmerk van Google LLC. ​

App Store is een handelsmerk van Apple Inc.

Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC. ​

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.