UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EEN SUBLIEME INTERPRETATIE

Verfijnd. Luxueus. Exclusief. De meest verfijnde Range Rover die wij ooit hebben gecreëerd.

RANGE ROVER LUXE

Bewonder het prachtige exterieur met de exclusieve grille en voorbumper, en het two-tone 'RANGE ROVER' woordmerk. Neem plaats op de met prachtige Semi-aniline leder beklede stoelen. Ervaar het gevoel van de luxueuze bedieningselementen in Gloss White Ceramic. Elke rit voelt als een speciale gelegenheid.

PERSONALISEER UW SV

Het samenstellen van uw Range Rover SV is een persoonlijke ervaring.  Exclusief voor SV zijn materialen als de afwerking in Gloss White Ceramic met mozaïekpatroon in reliëf of het contrasterende Natural Dark Linear Wenge-houtfineer met ingelegd metalen mozaïek.

NAADLOZE CONNECTIVITY

Intuitive and easily connected to your smartphone, Pivi Pro is as much an asset for passengers as for the driver. Two 13,1" Touchscreens, exclusive to SV, provide rear occupants with all the information and entertainment they’ll need.

SV SIGNATURE SUITE

De SV Signature Suite met vier zitplaatsen (optie) voor Long Wheelbase-uitvoeringen biedt passagiers de ultieme rijbeleving. Moeiteloos gemak wordt hier gecombineerd met nog hogere comfortniveaus.

EEN HARMONIEUZE CREATIE

De lange achterconsole is afgewerkt in Windsor leder of in ledervrij UltrafabricsTM1 en heeft een bovenzijde in houtfineer en geïntegreerde ambianceverlichting. Met de Rear Seat Touchscreen Controller kunnen passagiers op de tweede zitrij hun comfort en entertainment regelen.

SUPERIEUR COMFORT STAAT VOOROP

De SV Signature Suite vestigt nog sterker de aandacht op het comfort van de Range Rover. De bekerhouders en het verlichte deurtje van de koelkast in de achterconsole worden elektrisch bediend via de Rear Seat Touchscreen Controller. Door SV ontworpen Dartington kristallen glazen voegen extra finesse toe.

RUIMTE IS VEELZIJDIG

De elektrisch uitklapbare 'Club'-tafel met gewelfde armsteun en exclusieve accentverlichting wordt bediend met de Rear Seat Touchscreen Controller. U zult zien dat de ruimte eronder slim is benut met geïntegreerde en veilige opbergruimtes in de middenconsole.

SV INTREPID-THEMA

Dynamisch. Met karakteristieke 'stealth'-details.

ACCENTEN EN DETAILS

Interieurdetails van dit thema omvatten exclusieve fineersoorten2, afwerkingen en bedieningselementen in Satin Black Ceramic. Metalen exterieuraccenten in Anthracite en Graphite Atlas zorgen voor een nog markanter uiterlijk.

VERDER GEPERSONALISEERD

De dynamische focus van het SV Intrepid-thema kan nog verder worden benadrukt met het dak in contrastkleur Black, remklauwen in Red en 23" lichtmetalen velgen 'Style 1077' in Satin Black met accenten in Narvik Black Gloss en afwerking in Dark Tinted Lacquer.

ZONDER LEDER

De duurzame UltrafabricsTM-stof is een ledervrij alternatief en is beschikbaar op het SV Intrepid-thema. Het zachte, soepele en sterke materiaal heeft een unieke rechthoekige geperforeerde afwerking.

SV SERENITY-THEMA

Pure luxe met subtiele accenten ter onderstreping van de exclusiviteit.

ACCENTEN EN DETAILS

Elke millimeter van het SV Serenity-thema is gericht op luxe. Exterieurdetails schitteren in Corinthian Bronze en exclusieve two-tone kleurenthema's voor het interieur benadrukken de indrukwekkende kenmerken van de auto.

VERDER GEPERSONALISEERD

De dynamische focus van het SV Intrepid-thema kan nog verder worden benadrukt met het dak in contrastkleur Black, remklauwen in Red en 23" lichtmetalen velgen 'Style 1077' in Satin Black met accenten in Narvik Black Gloss en afwerking in Dark Tinted Lacquer.

HOUTFINEER MET MOZAÏEK-INLEG

Uit de reeks exquise nieuwe houtfineren en afwerkingen met inleg en accenten in mozaïekpatroon blijkt een nauwgezette aandacht voor detail. Geborduurde mozaïekdetails op de stoelen maken het interieur compleet.

RANGE ROVER SV-MOTOREN

De Range Rover SV wordt geleverd met onze meest geavanceerde motoren ooit. 

ELECTRIC HYBRID

De Range Rover SV is beschikbaar met een nieuwe PHEV-motor (extended range plug-in electric hybrid). De 3.0 liter zescilinder Ingenium benzinemotor met 294 kW-elektromotor levert een gecombineerd vermogen van 404,5 kW (550 pk)*.

Range Rover SV in white driving in seaside background

BENZINE EN DIESEL

Er is een keur aan benzine- en dieselmotoren beschikbaar, waaronder de nieuwe V8 Twin Turbocharged benzinemotor van 452 kW (615 pk)** en de mild-hybrid Ingenium zescilinder dieselmotor van 258 kW (350 pk).

BLIJF ONTDEKKEN

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unieke auto's van Land Rover.

RANGE ROVER UITVOERINGEN

Bekijk het volledige Range Rover programma.

1Afhankelijk van het gekozen kleurenthema.

*P550e alleen beschikbaar voor Standard Wheelbase.

**Alleen beschikbaar voor SV-uitvoeringen.