UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

Dit is een belangrijke mijlpaal voor Virgin Galactic en wij zijn trots daar deel van uit te maken. Wij delen dezelfde langetermijnvisie - investeren in innovatieve technologieën en design om ons te helpen meer te bereiken en nog verder te kunnen gaan.

MARK CAMERON

RUIMTESCHIP - DEBUUT

Tijdens de allereerste presentatie keken gasten van Virgin Atlantic toe hoe Sir Richard Branson met een Range Rover Autobiography het 7,3 ton zware ruimteschip VSS Unity naar buiten trok.

LANGDURIGE SAMENWERKING

Land Rover en Virgin Galactic werken samen aan een reeks STEM-programma's, ontworpen om jongeren te inspireren en interesseren in een carrière in de techniek.

MOBILITEITSPARTNER

Met een vloot auto's biedt Land Rover, als mobiliteitspartner, momenteel waardevolle steun aan het Virgin Galactic-team en de astronauten op hun basis in de Amerikaanse Mojavewoestijn.

GEDEELDE PASSIE

Land Rover en Virgin Galactic delen dezelfde doelstellingen en maken gebruik van de nieuwste technologie om de grenzen van ontdekkingsreizen te verleggen.