BROWSER UPDATE

Wij hebben geconstateerd dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is berekend op de nieuwste internetrisico's.

VOOR ELKE BELEVING

Elk item in onze collectie is geïnspireerd door de robuustheid en capaciteiten van de Defender en is speciaal ontworpen voor avontuur. Waar ter wereld u ook gaat.

 • Rodninia Jacket

  RODINIA HYBRIDE JACK

  Ultieme veelzijdigheid. Waterbestendig en winddicht, met quick-burst ritstechnologie die het jack in één snelle beweging verandert in een bodywarmer.

 • Land Rover pen

  'ABOVE AND BEYOND' PEN

  Prachtig uitgevoerd. Onder water, ondersteboven, in extreme hitte en kou, de pen schrijft waar u maar wilt. Vervaardigd uit aluminium van vliegtuigkwaliteit.

 • Mirovia Seam Sealed Backpack

  MIROVIA RUGZAK MET GESEALDE NADEN

  Sterk en beschermend. De ruime, waterbestendige rolsluiting aan de bovenzijde en de met hoge temperatuur gesealde naden helpen de inhoud tegen de elementen te beschermen.

 • 'ABOVE AND BEYOND' RIEM

  Dit uiterst handige item is voorzien van de veiligste en sterkste ANSI COBRA®-gesp ter wereld en is gemaakt van hoogwaardig nylon. Getest onder extreme omstandigheden.

 • Reversible base layer

  OMKEERBARE ONDERKLEDING

  De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige, ademende en vochtafvoerende materialen.

 • Branded flask

  'ABOVE AND BEYOND' VELDFLES

  Essentieel voor elke reis, vervaardigd uit dubbelwandig roestvaststaal, met een inhoud van 500 ml. Robuuste constructie voor alle locaties en situaties, en uitgevoerd met parachutekoord voor gemakkelijk meenemen.

LIFESTYLE COLLECTION PACKS

Veeleisende lifestyles worden gemakkelijker met de juiste uitrusting. Onze Lifestyle Collection Packs zijn speciaal voor u ontworpen en omvatten een reeks producten die net zo robuust zijn als de Defender.

 • EXPLORER PACK

  Technische hulpmiddelen en uitrusting die echt 'Above and Beyond' gaan. Ontworpen met het oog op overwinnen van moeilijke omstandigheden.

 • Adventure Pack

  ADVENTURE PACK

  Technische materialen en een praktisch design zorgen ervoor dat u klaar bent voor elk avontuur.

 • COUNTRY PACK

  Geïnspireerd door het buitenleven en zorgt dat u voorbereid bent op grote en kleine avonturen.

 • Urban pack

  URBAN PACK

  Voor de urban ontdekkingsreiziger. Tijdloos design, gericht op functionaliteit, met alledaagse benodigdheden voor elke omgeving.

ULTIEME PERSONALISATIE

Haal meer uit uw wereld. Bij de Defender kunt u uw auto volledig aanpassen aan uw lifestyle.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg een dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode.


De productie van de New Defender 90 en de levering van de eerste auto’s aan klanten is vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De New Defender 90 kan op dit moment al wel worden besteld bij de dealers, waarbij de eerste auto’s vanaf januari 2021 zullen worden geleverd. Productieschema’s voor de New Defender 110 zijn ongewijzigd.