UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

OPTIE PACKS

Verschillende optie packs zijn beschikbaar om uw Range Rover Evoque nog verder te personaliseren.

BLACK PACK

Verbeter de reeds opvallende uitstraling van de Range Rover Evoque met het verleidelijke Black Exterior Pack. Afwerkingen in Gloss Black voor het woordmerk op motorkap en achterklep, de grille, side vents, voor- en achterbumpers, achterskirt en buitenspiegelkappen zorgen voor een assertieve designstatement.

R-DYNAMIC BLACK EXTERIOR PACK

Verleg de grenzen van stijl op de weg. Het R-Dynamic Black Exterior Pack omvat niet alleen alle extra's van het Range Rover Evoque Black Exterior Pack, maar voegt daar accenten in Black aan toe voor de uitlaateindstukken en de motorkaplouvres.

Exterior features on the Range Rover Evoque
The exterior highlights
Autoplay Start
Autoplay Stop

EXTERIEUROPTIES

Kies de perfecte lakkleur, dakstijl en velgen die bij uw smaak passen.


LICHTMETALEN VELGEN

Combineer de adembenemende designkenmerken van de Range Rover Evoque met uw ideale velgen. U kunt kiezen uit velgen van 17" tot 21" in diverse kleuropties en afwerkingen, waaronder Satin Dark Grey, Gloss Black en Diamond Turned Finish & Contrast Dark Grey of Silver.

INTERIEUROPTIES

Maak het interieur nog hoogwaardiger door uw ideale materialen, kleurenthema's, panoramadaken en nog veel meer te selecteren.

GLAZEN PANORAMADAK MET SCHUIF-/KANTELDEEL VOOR

Het glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór1 vult het interieur van de Range Rover Evoque met natuurlijk licht en versterkt het gevoel van licht en ruimte. U kunt kiezen uit een dak in carrosseriekleur of een dak in contrastkleur Corinthian Bronze2 of Black.

Range Rover Evoque Interior

PREMIUM INTERIEURVERLICHTING

De Range Rover Evoque overtreft de eisen van het moderne leven. Met de Premium interieurverlichting kunt u het interieur aanpassen aan uw stemming. Pas de uitstraling van het interieur aan met een van de 10 lichtkleuren.

The gear selector within the Range Rover Evoque

INTERIEURAFWERKING

Interieurafwerkingen in Cosmic Grey, Natural Grey Ash, Graded Linear Bright en Dark aluminium dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van het interieur van uw Range Rover Evoque.

INTERIEURTHEMA'S

Kies uit contrasterende of complementaire kleurenthema's voor uw stoelbekleding, waaronder Ebony of Light Oyster Morzine, en hemelbekleding in Ebony Suedecloth.

INTERIOR PACKS

Personaliseer het ruime interieur nog verder met extra packs, zoals het Premium Upgrade Interior Pack. Luxe accenten zijn onder andere Premium vloermatten, hemelbekleding in Ebony Suedecloth, Premium interieurverlichting, gepolijst roestvaststalen pedalen en metalen dorpellijsten met verlichting.

ZITPLAATSEN

Maak uw keuze uit talrijke duurzame en ademende materialen, zoals stoelbekleding in DuoLeather, premium Kvadrat wollen bekledingsstof met Dinamica® Suedecloth, en eucalyptusvezel-textiel met UltrafabricsTM. Subtiele details, zoals stiknaden op het dashboard, dragen verder bij aan het verfijnde gevoel.

VEILIGHEID EN BESTUURDERSONDERSTEUNING

Ons programma assistentiefuncties voor rijden en parkeren is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke rit even veilig als plezierig is.

PERSONALISEREN

Haal meer uit uw wereld. Bij de Range Rover Evoque kunt u uw auto volledig aanpassen aan uw lifestyle.

Range Rover Evoque Tackles Snow (Off Road)

LAND ROVER ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch ─ maak uw Range Rover Evoque nog persoonlijker door te kiezen uit een uitgebreid programma interieur- en exterieuraccessoires.

Range Rover Evoque with open boot

PET PACKS

Maak een keuze uit ons programma Pet Packs om uw huisdier veilig en comfortabel mee te nemen op elke reis, en tegelijkertijd het interieur van uw auto te beschermen.

Various Land Rover accessories including a pen, sunglasses, a bag, umbrella and a car key

LIFESTYLE COLLECTION

Ons exclusieve programma lifestyle-artikelen is geïnspireerd door onze auto's en gecreëerd met typisch Brits gevoel voor stijl.

BLIJF ONTDEKKEN

HOOGTEPUNTEN

Ontdek wat de Range Rover Evoque u kan bieden, inclusief geintegreerde technologie, capaciteiten, prestaties en meer.

RANGE ROVER EVOQUE MODELLEN

Hier vindt u alle uitvoeringen, met een uitgebreide keuze uit fantastische designelementen, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

SPECIFICATIES

Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. De Range Rover Evoque is een unieke verschijning.

1Montage van een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór (optie) reduceert de hoofdruimte voor- en achterin.

2Alleen beschikbaar op Bronze Collection.

 

Opties en de beschikbaarheid daarvan kunnen verschillen per model, uitvoering en aandrijflijn, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw Land Rover dealer voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw dealer geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.